Hemen istifa diye bagirmayin, biraz sabirli olun.
Adama verilen kadroya bir bakiniz, forvet hattinda dogru dürüst sampiyonluk için oynayacak forvet yok.

5+3 kurali sayesinde de bazi kazik oyunculari da oynatmasi gerekiyor.

Ben Selçuk ve Burak'in bu formda görmek istemeyen çok Galatasaraylilardan birisiyim, fakat Ligde alternatif lüksümüz pek yok maalesef.

Burak için alternatifler:

Umut da Burak tarz forvet fakat en azindan gol sansina girebilen forvet (standartlara bak!), Burak gibi top tutana kadar rakip topu kaptirdi kadar yeteneksiz de oldugunu düsünmüyorum açikçasi.

Pandev, fakat 5+3 sorunu çikiyor çünkü Muslera, Bruma, Sneijder, Melo ve Ched varken birisini Pandev için degistirmek pek iyi hamle oldugunu düsünmüyorum.

Selçuk için alternatifler:

Furkan Özçal diye bir oyuncumuz var ama GS için 0 maç oynadi. Sezon hazirlik da agir delilik yaptimigiz için de onu Selçuk yerine görmek sansi pek olamadi.

Hamit ne durumda oldugunu bilmiyorum ve Yekta mücadele eden oyuncu olsa bile ofansif anlamda Selçuk dan daha yeteneksiz.

Yani Prandelli'nin isi basit degil. Çok zor onun için biraz zaman verin, biraz sabirli olun.

Dortmund'a karsi mutlaka 3 centre backle oynamak gerekiyor yoksa bjkin rekorünü kirariz.

Evde artik 4-3-3 degil 4-2-3-1 veya 4-4-2 oynamaliyiz, yoksa Cesare degil Chicken koysun adini.

Son düzenleme:
10599205_807376272654403_2440024205460100415_n.jpg

Burak'ın golünden sonraki sevinci :)

Son düzenleme:
bu adamı çok seviyorum,sevincine kurban da bu ara inat yaptı.tarık,olcan ve brumadan vazgeçmemeli asla.bu 3 oyuncu da oynadığında skora şöyle direkt katkı edip prandellinin aklına girmeliler.

bizde bişeyler hep zor oluyo bilyosunuz.bu alışkanlığımız.zor da olsa tarık,olcan ve brumanın hep ilk 11de olacağı maçlar oynanacak çok yakında.

Valla temiz kalpli insan ama ne oynadigini simdiye kadar anlamadim :D Ocak ayina kadar duzelmesse Tuchel'i getirelim.

Bundan tam bir yıl önce daha lig yeni başlamışken Ahmet ''Çakal'' gibi dangalaklar ''Galatasaray şampi...'' diye saçmalıyordu ve ben ''Fenerliler üzülmesin, bu yönetim, bu teknik direktör, bu kadro, bu taraftarla öyle rekabette fark filan açılmaz, bu takım çok fena çakılacak!'' öngörüsünde bulunduğumda çok tepki aldım bu forumda...Daha öncesine dayanan plansız - spontane yapılan(a)mama hali ve oynanan iğrenç futboldu beni bu yorumu yapmaya iten...Ki sonrasında da saçmalıklar çeşitlenerek arttı maalesef ve gelinen noktada kadro yapısı hiçte iç açıcı değil...

Prandelli hakkında kesin bir kanaat oluştururken bu durumu dikkate almamak, kadroyu yeterli saymak yanıltıcı olur...

4-2-3-1 oynanan maçlarda tespit ettiği orta saha zaafiyetini gidermek adına orayı üçlemeyi düşündüğü anlaşılıyor (Ben yetersizliğin direkt Selçuk tan kaynaklı olduğunu, formasyonu değiştirmenin gereksiz olduğunu düşünüyorum, yanlış anlaşılmasın)...Selçuk muhtemelen antrenmanlarda iyi görünüyordur, koşu mesafeleri, oynadığı maç sayısı vs istatistikler, takım kaptanı ve Milli takımın vazgeçilmezi(?!) oluşu, yıllık ücretler, kontenjan sınırı ve yerli kalite eksikliği gibi sebeplerle Selçuk u tam çözememiş olmasını anlaşılabilir bir durum olarak görüyorum (Belki de görmeye başladığı için stoper yerine tam o mevkiinin oyuncusu Cemaili yi aldırdı?)...

Prandelli getirilirken iyimser olmakla birlikte en büyük endişem, gerek geldiği şartlar gerekse uyumlu ve efendi haliyle, en nefret ettiğim ''Memur zihniyetli'' bir teknik direktör olma ihtimaliydi ki şu ana kadar bu endişemi haklı çıkarma yolunda ilerliyor maalesef...Trabzon un Vahid i gibi olmasın elbette de, gerektiği noktada tavır koymasını isterim bir teknik direktörden...

Genelde takım kondüsyonu liglerin 5. haftası civarında pik yapacak ve devre arasına kadar sürdürülecek şekilde planlama yapılır...Bu nedenle en az 5-6 hafta daha zaman tanımak lazım, doğru bir yargıya varabilmek için...Ligdeki rakiplerden de çok iyi durumda olan yok zaten, tolere edilebilir yani...Tabi CL maçlarını düşünmek ürkütücü, takımın şu haliyle...

Kanatsız takım mı olur hoca? O kadar ümitlendik geldiğinde. Adam gibi kadro çıkar gözünü seveyim. Başta Selçuk olmak üzere acıma kimseye, sok kulübeye! Bruma'yı, Olcan'ı yanında oturtma, sahaya sür!

muslera tarık semih chedjou hakan melo yekta wes bruma olcan burak. hafta sonu bu 11in 10u olur belki 1 değişiklik olabilir

Brumayla olcanı oynatamıcaksan niye geldin hoca umarım düzelir

Biz Galatasarayız sevgili hocam.. Kendi sahamızda oynarken rakip kim olursa olsun biz değil onlar orta sahayı ve defansı kalabalık tutar..

Biz Galatasarayız sevgili hocam.. Kendi sahamızda oynadığımızda son dakikada gelen beraberlik golünde rakip takım teknik direktörü havalara uçar..

Biz Galatasarayız sevgili hocam.. Kendi sahamızda ki maçta onlar değil biz baskı kurarız..

Ve son olarak sevgili hocam.. Biz Galatasarayız .. Bizim genlerimizde hücum futbolu var.. Her kim bu genlerle oynamaya çalıştıysa İstanbulda en son gördüğü yer bavullarıyla birlikte Atatürk havaalanı olmuştur..

Lütfen bundan sonra hangi takımın başında görev yaptığınızın bilincine varın..Yürekten başarılar..

Prandelli hoca ile Mancini hoca ayni ikiside.Mancini oyuncularin mevkisini degistirirdi buda mevki degistirmeden defansif oynatir.

Sevgili Prandelli ve Galatasaray'a gelen yabancı teknik direktörler...

1-Bize gelen adam niye hep fantezi peşinde koşuyor? ve mala bağlıyor?

2- Elinde Tarık varken yabancı sınırı olmayan maçta Veysel neden sag bek (bu prandelliye)?

3-Kanat kanat diye inlerken buragı umutu kanat yaparken şimdi elimizde iyi-kötü kanat oyunculrı varken ndn bu sistem?

4-Her gelen hoca niye farklı sistemlrin adamı(bu ynetime)?

5- forvet lazımken kanat alan kanat lazımken stoper alan ortasha lzımken bek alan hoca hocalar neden yönetim nden?

6-Bu takım nasıl hazrlık kmpı geçirdi? 4-5 maçla sezona hazrlanılırmı?

7-Selcuk ve burak kötü bir sezon geçirmişken neden iyilştirme yapılım sözleşme uzattınız

8-Takımı tanıyana kdar daha nasıl sinir krizi geciricez hoca?

Defans yaparken pozisyon almamız. Burak yine maçtan bi'haber.

Bx5f6aRCYAIJfOG.png

Mancini'yi arayacağız ne yazık ki durum bunu gösteriyor. insallah öyle olmaz tabi ki.

Tapa

Mancini yi değil fatih terimi arıyoruz

Geri
Üst Alt