Denizli sportif direktör olsa ne yapacak mesela? Görev tanımı ne olacak yani?

Türkiye'de sportif direktörlük kavramı teknik direktörün yedeği olarak görüldügü müddetçe bir şeyler katabilmesi mümkün değil.

tapatalk

Prandelli'ye t.d yapıcak.

Hoca bir karar alıyorsa inanmak ve güvenmek durumundayız şu an için.

Olcan gibi adamı kadro dışı bırak selçuk burak kankaları oynat bu adamlada olmayacak belli oldu.zaten hiç istememiştim gelmesini.

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

Prandelli olcan kararı ve kanatsız futbol ısrarı ile bitmiştir benim için! umarım yeni başkan gelir bunuda gönderir.

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

Antep'ten bu yana izledigimiz bir Olcan. Bana neyini anlatmayi dusunuyorsun? Takimin tek eksigi var, ya da fazlasi; Burak. Bu adam bu takimdan kesildigi gun Galatasaray şahlanacaktir. Lakin Prandelli, Burak Yilmaz'li kadronun puan kayiplarina goz yummaya devam ettigi gun benim icin biter. Prandelli, gelmeden once bile bu takimda gormeyi cok arzuladigim bir teknik direktordu bu arada, eklemeden gecmiyim.

Sacmalıyorsun hem de agır sacmalıyorsun

Olcan gibi iyi bir oyuncu kadroda yoksa siz nasıl tdyi kesiyorsanız bende Olcanda suç bulurum. Prandelli gibi bir adam

kadroya almadıysa medya önünde belirtemeyeceği bir sıkıntıyla karşılaşmıştır diye düşünürüm. Ben performansın biraz

bahane edildiğini düşünüyorum.

olcan önce adam olsun,yerine oynayacak oyuncu da var.en kötü sinan gümüş oynar.prandelliye destek olucam.güveniyorum bu adama.

Desteklemek istiyorum, fakat her gün bu destek azaliyor gibi.

Umarim kendisini gösterir, adam daha deneme aşamasında galiba.

Sanki sezon hazirlik milyonlarca dolar harcadigimiz oyuncular ve TD için tatil gibiydi....

Bu yorum belki eleştiri alabilir, ama ben olsaydim geçen transfer dönemde Sneijder ve Burak'i satip, onlarin yerine Nuri ve Balotelli'yi alirdim.

Neden sorursaniz;

- bu takimda CAMdan daha çok forvet lazim ve Drogba gittikten sonra dogru dürüst iyi forvetimiz olmadi
- Sneijder yaslaniyor. Nuri gelmesiyle yeniden 4-4-2 veya 4-4-1 gibi taktiklerle oynayabilirdik, Nuri gibi çaliskan ve yetenekli yerlile Selçuk büyük ihtimalle yedek olurdu.
- Burak'in hali belli, biraz iyi oynarken en az 5m dolar alabilecegimizi düsünüyorum (simdiki rakam ise 3m en fazla bence).

Bence bu transferlerle Prandelli'nin işi çok daha basit olurdu.

Son düzenleme:
Her şeyi geçtim Olcan memleketiyle hasret giderecekti ne güzel.Niye kadroya almadın hoca?

Selçuk gibi bir adamın banko oynadığı takımda olcanın oynamamayışının nedenin formsuz ve forma adaleti olduğunumu düşünüyorsunuz

Geri
Üst Alt