Mancini hiç degilse kondüsyonu felan iyi yüklüyordu. Bunun hiç bir numarasi yok. Ingilizcesi bile yok.

Abi hatırlasana 2.yarı devre arasından sonra Bursa-Eskişehir-Beşiktaş-Chelsea maçındaki yaptığımız presi...Takımın kondüsyonunu ve savunmada sağlam duruşunu...

Adam Mancini'nin tüm birikimini sıfırladı 2 ayda , şimdi Terim'in bıraktığı yerdeyiz...Kanatsız merkezden kabız oyun , saçma sapan savunma hataları...
Gçen yıl 2.yarı Gençler-Kasımpaşa maçı haricinde 15 maçta sadece 8 gol yedik sorun gol atamamaktı...Adam gibi kamp ve iyi bir golcü ile ligi süpürürdük Mancini ile...

Ulan burayada yazıcam

imparator fatih terim!

Oyuncularına söyle utanmasınlar ! Gelip bize gol atsınlar ! Üstümüzden elini çek Prandelli İstifa Et !

Tazminatı ne kadar acaba bunun,Şl den gelen para bunun tazminatına verilsin kabul.

futbol dahisi Sergen zeren vardı bu adamı king yapan:) herşeyin cok güzel olacağını iddaa eden o nerde:)

ama hocaya yinede kızamıyorum onu getirene İtalyan hoca aşkı depreşen başkana kızıyorum...

Yılmaz vural,Mustafa denizli,hikmet karaman en azından bu ligi bilen bizim insanlarımız batsakta onlarla batardık

Hikmet bile bundan iyidir. Bununla Fener maçına çıkarsak 6'lık oluruz.

Uzun zamandır bu kadar vasıfsız ve loser bir eleman görmemiştim takımın başında

Abi hatırlasana 2.yarı devre arasından sonra Bursa-Eskişehir-Beşiktaş-Chelsea maçındaki yaptığımız presi...Takımın kondüsyonunu ve savunmada sağlam duruşunu...

Adam Mancini'nin tüm birikimini sıfırladı 2 ayda , şimdi Terim'in bıraktığı yerdeyiz...Kanatsız merkezden kabız oyun , saçma sapan savunma hataları...
Gçen yıl 2.yarı Gençler-Kasımpaşa maçı haricinde 15 maçta sadece 8 gol yedik sorun gol atamamaktı...Adam gibi kamp ve iyi bir golcü ile ligi süpürürdük Mancini ile...

Keşke kalsaydi Mancini. Ama adam tüpçüyle azize nin yönettigi bir ortamda daha fazla kalamazdi. Bu takim yüksek tempoda arka arkaya maçlar kaldiramaz. Zor geçecek bu sezon.

yok abi burakta selçukta suç yok
suç bu herifte bi fotoğraf koyacam şimdi ceza alcam kendini yalayıp durmaktan başka bişey yapmıyo

bende DORTMUND deplasmanından ciddi ciddi korkmaya başladım,o kadar hızlı kontratağa cıkıyorlarki ,bize en ters gelen futbolu oynuyor Dortmund allah yardımcımız olsun

Adama Sezar dedik Brütüs çıktı anasını satıyım.

Geri
Üst Alt