hocam bak seni sevmiyorum hiç ama yinede şunu söyleyeyim en kısa zamanda Olcan ve Bruma ile 4-4-2 ye dön birde bunu dene,belki bişeyler değişebilir,Eboue yi kullan derim,Cemaliyi oynatma derim benden bu kadar

Sen de adam değilmişsin be Prandelli
Yazdık buralara da zamanında Mustafa Denizli diye, başarısız bir Mancini klonu getirdiler, sonuç ortada.

Keşke kalsaydi Mancini. Ama adam tüpçüyle azize nin yönettigi bir ortamda daha fazla kalamazdi. Bu takim yüksek tempoda arka arkaya maçlar kaldiramaz. Zor geçecek bu sezon.

Mancini forvet istedi Gabbiadini alınacaktı Başkan gitti Selçuk-Burak ile sözleşme imzaladı...
Adam gitmesin de ne yapsın ? Baksana Qral Qral dedikleri çapsız yüzünden 5 maçta 3 gol atabildik,adam gibi forvet olsaydı 60 dakikalık yoğun baskıda 4 gol gelirdi...

Bu çapsız rezil olduğu sürece Galatsaray 45 gol ancak atar ligde...

Bir de Mancini Arena avantajını müthiş kullanıyordu...Kopenhag-Bursa-Akhisar gibi maçlarda senelerdir oynamadığımız futbolu oynamıştık...Tek sıkıntı deplasmanda idi...Biz geçen sene 2.yarı kötü değildik Kasımpaşa-Kayseri maçları psikolojik olarak yıktı bizi maalesef...

Bu kadroyla zor sampiyon olabilirsin, ama Balikesir'e yenilmek Galatasaraya büyük hakaretdir.

10635724_862063207139922_3181720104066607741_n.jpg

Kanatsız olmaz Cesare, kanatsız sistemle OLMAZ!

Bana belki kızacaksınız tepki göstereceksiniz haklı olarak ama içimden bir his bu hocanın birkaç hafta sonra müthiş başarılı olacağını söylüyor !! Niye bilmiyorum ... Beyefendiliği mi etkiliyor beni bilmiyorum

Kadro kurmayı bilmiyor. Taraftar daha doğru ve mantıklı kadrolar kuruyor. Prandelli sen ne iş yaparsın diyesi geliyor insanın.

Tamam ona göre onun kurduğu kadro doğru ama işin gerçeği öyle değil.

Antrenör olmayı düşünüyorum ciddiyim. Prandelli'nin antrenör olduğu gibi bir ülkede çok da zor olmasa gerek.

Ne yalan söyleyim ben hocanın çok başarılı olacağını düşünüyordum ama yaptığı şeylerin izahı yok. Ne yapmaya çalıştığını anlamakta güçlük çekiyorum. Hala daha kaybedilmiş bir şey yok ama sinyaller hiç olumlu değil malesef.

Geri
Üst Alt