Adem Çakar
Büyük Kaptan
- 25 Haziran 2013
- 20.715
- 4.297
- 493
Aslen Kayserili olduğum için her maçını izlemiştim ve 5 değil 3 m da olsa Amrabat yanlış bir tecihti, açık alan bulmadıkça işe yaramayacak, yetenekleri kısıtlı bir adam...Hamit transferine hep karşı oldum, fizik olarak çöküşte olan bir görev adamına yıldız payesi ve bedeli vermek çok büyük bir yanılgı idi...
Peki bunları transfer riski diye değerlendiriyorsun, bahsettiğim 2011 devre arasından itibaren Terim in inisiyatifiyle gelip katkı vermiş çok sayıda futbolcu da olması lazım o zaman; kimmiş bunlar?!...Haa, o istedi de yönetim (Dürüst-Albayrak vs de varken) almadı değil mi?...Camianın bu kadar desteği arkasındayken orada durmaya devam etmeyecekti o zaman...''İstediğim şu şu transferler yapılmadı, gidiyorum'' dese yönetim filan kalmazdı ortada!...
Getirecek mantıklı argümanlar bulamadıkça altı şampiyonluk vs ezbere laflara sığınmak zorunda kalıyorsunuz, Terimciler olarak...Bunu değiştiremeyeceğimin farkındayım, size Terim inizle mutluluklar dilerim...
(Benim için de Terim bir Galatasaray efsanesidir...Hatalarını görmezden gelmiyorum hepsi bu)...
Türkiye´de umdugunu degil, buldugunu alirsin kardesim. Son haftaya kadar genc kanat oyuncusu kovalayip, gidip Cemal ve Pandev´i almadik mi ? Mancini devre arasinda Guarin ve Ranocchia gibi adamlari isteyip, adama 19 yasindaki Koray´i getirdiler, yanina 20 yasindaki Telles.
Yabanci teknik adam buna tepki göstermezken, gidip bunun tepkisini Terim mi verecek ? Adam zaten 20 yildir bu sistemin icinde yasamis, bunlari bilerek geldi Galatasaray´a. Hadi Mancini, Prandelli bunu bilmiyordu, tepki verseler anlayabilirsin. Adamlara kim bilir neler vaad etmislerdir. Ama Terim bunun ile ilgili bir tepki verse, adama sorarlar ligi 8. bitirmis bir takima neden geldin diye.
Misal 2011/2012 devre arasi... Umdugun Xherdan Shaqiri, buldugun Necati Ates ve Yigit Göloglan. Sen Türkiye´de basarili olman icin bunlarin üzerinden gelmen lazim. Türkiye´de teknik adamlik yapmak kolay degildir.