Bugünku rezilligin tek sorumlusu Prandellidir. Sneijder ve Meloyu geriye cekerek takimin hem ofansif hemdd defansif gücünü aldi. Bruma Olcan Tarik varken, Yekta, Veysel, Dzemaili gibi yeteneksizleri oynatti.
Öyle ahim sahim bir takim degil Arsenal, 1-2 sene önce eminim kafa kafaya oynardik bunlarla.

10 kişi arsenale karşı oynanan oyunu dikkate alıp seni daha fazla tutmazlar umarım
10 kişi Arsenal'e karşı oynanan oyun bile berbatti. 50 tane orta yaptık nedense. 1'i isabetliydi o da Umut'un çabalarıyla gelişti. Onun haricinde uzaktan sut festivali yaptık. Penaltı hariç gol bile atamadik 10 kişi adamlara :redi:

N5

Allahtan Dormund ile oynamadık

Alman disiplini filan derken 8-9 olabilirdi

Yolu açık olsun yarın takımın başına bakkal ahmeti getirsinler bundan iyi kadro çıkartır.

Adamlar 30dk on kişi oynadı biz 90dk on kişi oynuyoruz da Prandelli'nin durduğu her gün zarar.
Mancini'yi çok eleştirmiş ama gönderilince umarım aramayız demiştim. Prandelli'den kötüsü kim olur hayal edemiyorum.

Bu arkadaş TD dimi ! Ama Allah'ı var 10 kişilik takımlara mükemmel oynuyor..

Ah ulan Tuchel gelmem dedikten sonra

Direk Juande Ramos'u getirecektik bu takıma

shame-on-you.jpeg

dortmund deplasmanda 3-0 yapmış
bizim maçta büyük ihtimal seyircisiz
kaç kurtar kendini
yoksa o maçta öperler seni

Çok iyi bir insan umarım fazla uzatmaz ayrılır bizden kendisi iyi hatırlamak istiyorum...

Mancini'yi her maçı ayrı düşündüğü için seviyorum...Juve maçına 3-5-2 çıktık ardından Chelsea maçına 4-4-2 çıktık...

Mancini olsaydı Arsenal gibi takıma manyak gibi 3-5-2 ile çıkmazdı , temiz bir 4-4-1-1 ile oyunu kitlerdi tıpkı geçen sene ilk maçı olan İtalya'daki Juve maçı gibi...

3-5-2 ne yahu ? Kafayı yemiş fm oynar gibi teknik direktörlük yapıyor...

Geri
Üst Alt