adam hedefimiz lig demiş...

bu lafı ettiyse İSTİFAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Ligi düşünüyoruz diye açıklama yapmış.
İki haftaya onunda içine etmeden şutlasınlar.

Sene başında 2 tane alternatif vardı..

1.si Mustafa Denizli..

Herkes istediği kadar beğenmesin M.Denizli bu lige fazla bir hoca bu ligi çok iyi bilen bir hoca. Bu takımı % 100 performansla oynatırdı her oyuncudan maksimum verim alırdı.Üstelik Pandev+Dzemali+Tarık kazığını bize attırmaz bu transferleri istemezdi..

2.si David Moyes.

İngiliz Futbolu Türkiye nin 2-3 level üstü bir futboldur.
2side Fizik güce çok önem verir zayıf topçular barınamaz.
Farkları ingiliz futbolunda topu ayağına alan direk ileriyi kaleyi düşünür.
mecbur kalmadıkça yana pas sete set hucum yokdur. Durarak oynamazlar.

Bizde ise sete set hucum durark oyun boldur..

Bu yüzden ingiliz hocalar Türkiyede her zaman başarılı olmusdur. İstatistiklere bakabilirsiniz. Gordon Milne 3 yıl , Birch 3 yıl , Souness

Futboldan anlayan 2-3 yöneticimizden biri olan Haldun Üstünelin tavsiyesi ile getirildi görüşüldü ama maalesef anlaşılmadı.
Sene başında Moyes gelse ve hazırlık kampını takımla yapsa bu takımın çehresi çok farklı olurdu...

İngilterede 3 yıl yılın teknik direktörü seçilmiş. Everton gibi kasaba takımını her sene ilk 6 da oynatmıs bir hocayı beğenmeyenler kesin çıkıcakdır. Onları Kaale bile almıyorum..

Manu ile kıyaslayacaklardır. Luis Van Gaal i de gördük. Sorun Hoca yada teknik direktör değil Manuda.

Bu takıma David Moyes çok yakısırdı. Maalesef Olmadı

ulan biz seninle yarını düşünemiyoruz sen ligden bahsediyorsun.

Lan önceliğin lig ama ligde yaptıklarını da görüyoruz

hayret ilk defa düzgün bir soru soran türk gazeteci gördüm.

Bu gitsin de Rijkaard' a bile razıyım, o hale geldim artık.

Deneme tahtası ettiler takımı ne diyim ki bu kadar rezalet bir takım çıkarılmaz ya yoldan geçen adamı koysan o köşeye bundan daha iyi kadro sürerdi acil kovulması gerekli bence prandellinin italyanın sabredemediği kadar da varmış hani.

Valla sokarim vizyona misyona, Hikmet Karaman gelse en azindan karakteeli futbol oynariz. Adam kenarda ugrasir didinir, emek harcar.

Deep Thought cihazından gönderildi.

Prandelli: Melo'nun stoperde oynaması vb değişikliklerdeki tüm sorumluluklar bende. Yeni bir sistem deniyorduk. İkinci yarı bildikleri taktiğe döndüm ve sakinleşip rahat oynadılar. Yavaş yavaş doğru kararı vericez.

Prandelli: Melo'nun stoperde oynaması vb değişikliklerdeki tüm sorumluluklar bende. Yeni bir sistem deniyorduk. İkinci yarı bildikleri taktiğe döndüm ve sakinleşip rahat oynadılar. Yavaş yavaş doğru kararı vericez.
Ulan Emirates deplasmaninda "bisey denedim" nedir :(

Deep Thought cihazından gönderildi.

hele basın toplantısını izleyin bi... biz sneijderin,melonun o bölgede oynamasını aklımıza getiremezken bir de açıklama getiriyor...komedi ! bu arada soru soran gazeteciler yerinde sorular soruyor

lig öncelikse bari balıkesire yenilmeseydik adamlar banko 18. bitirecek ligi.:D :D

86. dakikaya 3-0 önde girmiş takımı ver bu adama ama 3 tane hamle yapacaksın de maçı 4-3 kaybeder, öyle bi td.

Prandelli: Dengeli bir sistem bulup kompakt oynayacağız. Oyuncularımızın da inandığı bir sistem üzerinde çalışacağız.

tercümani bile inancini kaybetmis istemeyerek tercüme ediyor

istifa et sen de kurtul biz de kurtulalim

Geri
Üst Alt