Nefret ettirmeye başladı kendinden iyice.Ulan ilk yarı ileri çıkamadık kontraatak takımına döndürdü koskoca Galatasaray'ı.Yaptığı değişikliklerde saçma sapan.Hala Selçuk-Burak sahadaydı delirecektim tv karşısında.Bu kadar kötü oynanmaz arkadaş oyundan çıkmak için yırtındılar adeta ama Prandelli gitti Olcan'ı çıkardı hücum anlamında birşeyler yapmaya çalışan adamı çıkardı.hayatımda bu adam kadar kötü takım yöneten bu kadar kötü dizilişle sahaya çıkan ve isimlere forma veren başka bi insan görmedim.yeter yahu.yatsın kalksın Sneijder'e dua etsin.Kovulacağını bilseydim yenilmemizi istiyodum maçtan önce.Ama öyle bi düşünceleri yok bizimkilerin.Bakalım lastiği ne zaman patlatacak Prandelli.

Su adami hemej kovsak da sezonu kurtarsak.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

1- burak'ı oynatmanın mantıgı nedir ya ? burak'ın savunma arkasına kosmaktan baska bir numarasının olmadıgını ve bu kosularının yüzde 80'inde ofsayte düstügünü göremiyor musun ? hadi sen görmedin, yardımcında mı göremiyor ?

2-veysel'in hem savunma hem hücum olarak yetersiz bir oyuncu oldugunu genel olarak takımda en sırıtan futbolcu oldugunu nasıl göremiyorsunuz. en azından cek balta'yı sola, bir kanatın savunma yönünden güclü olsun, tarık'ta sağda oynarsa daha iyi vereceği aşikar.

3-hamit-emre gibi su anki takım temposunun üzerinde iki dinamik oyuncun varken neden dzemali-selcuk'a bel bağlıyorsun. Hadi 2'sinide kesme, en azından 1'inin yerine Hamit'i oynatsana be hoca,

Kadroyu gördükten sonra zaten hicbir taraftar bizden iyi futbol falan beklememistir. fb'nin ilk yarı tek kale oynamasının sebebide biziz. fb 10 kisi kaldıgındada avantajlı gene fb idi, cünkü biz 11 degil 9 falandık sahada, net 2 oyunculuk bir bosluk vardı.

yol yakınken prandelli ile yollar ayrılıp hem ligi hem futbolu iyi bilen ersun yanal ile anlasılmalıdır.

bu adam gitmeden şampiyonluk hayal olur yol yakınken görevine son verilmeli

Kariyerinin en önemli galibiyetini almisken zirvede bıraksın.

Kardeşim cemali cikar selcuk u al ortaya adami sağ kanatta bitirdin..sneijderi forvet arkası oynat sola da bi kanat koy bu takim boyle oynar

Yatsın kalksın Sneijder e dua etsin.Umarım BVB maçında da böyle rezil taktik anlayışı ve kadro çıkartmaz yoksa 2. bir Arsenal faciası yaşayabiliriz.

yalniz cok balli bir adam...

arsenal 10 tane atacakken kirmizi kart yemeleri ve bizim en azindan "seref golü" atmamiz

dün kazanmamizin imkansiz oldugu bir macta bruno alves'in kirmizidan atilip, sneijder'in 2 muhtesem sut atmasi

mutlaka baska örnekleri de vardir

Çok çok acil Xelçuk-Burak gibi 2 kankayı kesmeli , yeter artık illahlah ettiriyorsun...

Ya 2 haftadır antreman yapmamış adamı neden oynatıyorsun , neyin peşindesin ?

Merak ediyorum BVB maçında nasıl oynayacağız ?

rezalet bir 11 ve sistemle takımı sahaya sürdü.Orta saha ve hücum birbirinden kopuktu.55 dakika Fener daha üstündü(İkinci yarının ilk 10 dakikası biraz dengelendi),Alvesin kırmızısı ve Kartalın korkaklığı yüzünden hakimiyet Galatasaraya geçti.Dzemailiyi çıkardı gitti Pandevi değil Umutu aldı fln filan oyun içinde bile bir sürü hata yaptı.Şansı Sneijderin 10 numaraya geçtikten sonra maçı tek başına almasıydı.Prandelli artık bu saçma sistem(4-3-3,3-5-2) ve gereksiz oyuncu ısrarlarından(Dzemaili,Veysel,Selçuk,Burak) vazgeçmeli.Takımı kanatlı oynatıp bütün oyun düzenini Sneijder üzerine kurmalı.Ve bu dökülen-formsuz Yerlileri(Burak-Selçuk-Veysel)kesip yerine daha formaya aç Yerlileri(Hamit-Emre-Umut-Balta)oynatmalı.Ayrıca Yabancı hakkını Dzemaili gibi vasat bir oyuncu yerine Bruma-Pandev gibi etkili hücum silahlarına harcamalı.

Hocam aslında çok basit.

1. Sistem 4-2-3-1
2. Sneijder 10 numaraya
3. Hamit ve Bruma 11'e
4. Emre, Telles kulübeye
5. Veysel-Selçuk-Dzemaili kenara
6. Sinan, Recep Burak gibi isimler A takıma

Muslera-Tarık-Chedjou-Semih-Telles(Hakan)-Melo-Hamit-Bruma(Emre-Selçuk)-Sneijder-Olcan-Burak

Çok basit aslında çok.

Hala kovulmadı mı? ;( Rezil bir hoca daha önce böylesini gerçekten görmedim. Kafasından ne geçiyor zerre anlamıyorum. Kovun bu adamı herif futboldan zerre anlamıyor. Lütfen.. Biz taraftarlar olarak böyle bir adam bizi yönettiği için çaresizlik içindeyiz....

4-1-4-1 bizim sistem defans değişebilir ama orta saha melo selçuk sneijder olcan hamit olmalı. sol bekede tellesi yazarsak gol yükünü çok oyuncu çekebilir umut yada burak farketmez ozaman

Solda Balta ve Bruma sağa Olcan ve Tarik Hamit destekli Melo Sneijder Burak Ched semih

B_ab1d4ac21e267326a3885048266c4474.jpg

B_a4aa9fa9d4e580aa50443e4a8ed5ebdb.jpg

Düşünceli görünüyor.

Daha hala Burak yazan var inanılır gibi değil...

Bu kansız herifin 2.goldeki tavırlarını görüp daha nasıl kadroya yazarsınız aklım almıyor...

Ilk yari oynattigi futbol sacmalik.
Topu rakibe birakip 4'lu cizgi defans ve 3'lu cizgi halinde orta saha ile alan savunmasi yaptirdi.
Emre-meireles-topal cok rahat top yapti adam Adama baski olmadigi icin.

Prandelli nin 2. Yari icin bahsettigi taktiksel degisim rakibi önde karsilama ve adam adama oynamakti.

İşe yaramaz ve beş para etmez bir teknik direktör.

Geri
Üst Alt