şu brumayı olcanı ve pandevi oynat artık çekinmeden

cedcuyu oynatma korayı oynat lig maçlarında yeter artık be

şu brumayı olcanı ve pandevi oynat artık çekinmeden

cedcuyu oynatma korayı oynat lig maçlarında yeter artık be

Ne durumda oldugunu bilmiyorum, ama fitse mutlaka G. Zan oynamali.

Adam oynadigi zamanlarda hiç de fena degildi.

Semih-G.Zan veya H.Balta-G.Zan ev maçlari için yeterli

Valla şu ana kadar yaptıklarını ben de beğenmiyorum ama nedense içimden bir ses bu adam bizi şampiyon yapar diyor. :)

Dortmund u iyi analiz etmeli, bu maci alirsak bu sezon cok pozitif gecebilir bizim icin..

Gene dogru kadroyu kuramayacaktir. Maçtan bir saat önce bütün hevesimizi kaçirir

Tamam iyi öğretmensin , bizim teneke bağladığımız , bazılarımızın Dany ile mukayese ettiği Şecu'yu önemli performanslar verir hale getirdin...

Buraq ve Xelçuk konusunda da aynısnı düşünüyorsun muhtemelen ama OLMUYOR OLMAYACAK.....

Şecu çok yetenekli ve profesyonel bir adam.Tüm eleştirilere baskılara rağmen yılmadı çalıştı şimdi kadroya otomatik olarak yazıyoruz...

Oysa şu 2 kankadan forvet olanı ahlaksız ve yeteneksiz biri , diğeri de sinsi olup en ufak eleştiride ağlayan bir adam...Orta sahada sorun var diye haklı olarak üçlü düzene geçiyorsun ama onlardan ikisinin yürüyecek top kazanacak hali yok...Koy o zaman Veysel-Furkan ikilisini sana her maç orta saha hakimiyetini versinler , o da yok...

Burak-Umut yeteneksizlerini oynatma Pandev'i kullan...Yok o illa Burak ile oynayıp ahlaksıza gol attıracak...Kim ulan bu herif kim ? Gerekirse Sneijder'i ileri uca al 4-6-0 oynat çok daha iyi oynarız...Adam 15 gün antreman yapmıyor yine sahada...Allahım ne günah işledik ne yaptık suçumuz ne ?

50 kere söyledik bu takım 4-4-2 oynayınca güzel futbol oynuyor,kaliteli top oynuyor nedne bu sistemle devam etmiyorsun......

ne kadar mankafasın hocam ya 3-5-2 bu akşam fener maçında tekrar 4-3-3 felan niye bu denemelere giriyorsun....

bu takım 4-4-2 den başka sistemi oynayamaz, diğer sistemleri oynayınca aciz durumlar düşüyor neden göremiyorsun......
Umut girdikten sonra daha kötü oynadık. Nasıl maç izliyorsunuz.

burağı ve selçuğu tamamen kaybetmemek için oynatıyor ama yanlış yapıyor.pandevi 11 e monte etmeli bizimde acil forvet arayışına girmemiz lazım umut burak çok gol kaçırıyor gerçi sistem de çok kötü kanatlar hiç çalışmıyor

Genel anlamda anliyorum zaten kalitesiz bir kadro var, üstellik genel türkler icin gecerli lig icin de, bi burak ve selcuk var, onlari kaybetyim düsünüyorlar, ama bilmiyorki bunlardan bu saaten sonra hayir gelmez, ayni hatayi Rijkaard da yapti, güven müven denen bisey yaramiyor bize, hemde daha cok problem yasatiyor, cünkü düsünüyorlar aa bak okadar berbatim, ama hoca oynatioyr demek ki ben kralim...

tarığı sağbekte,tellesi solbekte oynatacak demiş ntvspor

:dispirited: ula bize gelen niye saçmalıyo?ne ümitliydim bu adamdan...2012 de italyayı diriltendi,yoktan var eden bi adamdı çalıştırdığı takımlarda.bize geldi var olanın içine etti:dispirited:

Deneme yanılmayla hoca olmaz.Şampiyonla liginde bunun yüzünden çok puan kaybettik.Ligde de bireysel performansla götürüyoruz.Yeni yönetim çaresine bakar umarım.

Prandelli Reyiz :D

2gv4mcg.jpg

İstersen yarın 8-0 al maçı ama sen korkak bir italyansın lecce teknik direktörüsün

Sent from my iPhone using Tapatalk

Umarım şuanda güzel rüyalar görüyordurda yarın çılgınca fantezilere girişmez.

Geri
Üst Alt