Basin toplantisinda sorulan sacma sapan sorulara verdigi cevaplar cok iyiydi hocanin.

Selcuk icin verdigi cevap cok iyiydi oyle sacma bir soruya. Eger kazanmak istiyorsa sorun olacagini dusunmuyorum :)

Allah utandırmasın. Yine de ilk seneden adamdan çok şey beklemeyelim en azından alışana kadar. Çünkü bazı taraftarların öyle bir zihniyeti var ki adam geldiği gibi her şey mükemmel gidecek ve hiç tökezlemeyecek sanıyor. Gözünüzü seveyim bu adama sabredin

medya hocayı çiğ çiğ yer sorulardan belli biz destek olmazsak bunlar artırarak devam eder bakın Bilic'e taraftar ona destek oldu diye kimse ağzını açamıyor geçen yıl biz Manciniye laf ettikçe medya iyice vurdu sürekli 9m euro alacak dedi taraftarı gazladı 4-1lik ts maçında bile bir açığını bulup saldırdılar kısaca sonuna kadar destek vermeliyiz eğer kötüyse zaten kendisi istifa edecek biri bakın İtalyadan anında istifa etti

Hoş geldin hocam. umarım büyük başarılar elde ederiz seninle. kolpa türk basınına yedirmeyiz.

Hadi hayırlı olsun, Löw'den falan iyidir.Terim ve Mancini gibi psikopat sayılacak, oyuncularla sorunlar yaşayan teknik direktörlerden sonra, daha sakin daha uysal, daha fazla futbolu düşünen bir teknik direktör olacak takımın başında.Lucescu havası var biraz, futbol tarzı da öyle olur herhalde, 1-2 tane atıp kazanma üzerine.

Süper Kupayi alsa cok cok iyi olur, kendisi icin moral hemde taraftarlar daha da destekleycek onu..

medya hocayı çiğ çiğ yer sorulardan belli biz destek olmazsak bunlar artırarak devam eder bakın Bilic'e taraftar ona destek oldu diye kimse ağzını açamıyor geçen yıl biz Manciniye laf ettikçe medya iyice vurdu sürekli 9m euro alacak dedi taraftarı gazladı 4-1lik ts maçında bile bir açığını bulup saldırdılar kısaca sonuna kadar destek vermeliyiz eğer kötüyse zaten kendisi istifa edecek biri bakın İtalyadan anında istifa etti

Bu sefer o kadar kolay degil. Bi Mancini gelisini hatirliyorum sinerjiye birde Prandellinin gelisindeki sinerjiyi goruyorum taraftar acayip sahiplendi ben dahil

GT-S5660 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Çok ısındım Prandelliye tabi bunda forumun etkisi büyük müthiş bir destek kampanyası var.Allah utandırmasın. Hayırlı olsun.

Yeni bir oyuncu veya TD geldiğinde bizim ülkede olduğu kadar tapan yoktur. Pek bir beklentim yok umarım yanılırım ve başarılı olur.

hoşgeldin hocam sonuna kadar arkandayız kesinlikle mankenden daha başarılı olucak..

Destekliyoruz hocamızı,şahsen ısındım kendisine.

havaalanı tt arena derken yine seni gördüm hocam

bana gülmen iyiydi hocam

seviyorum seni

Geri
Üst Alt