Derwall ilk 2 senesinde ligde şampiyon olamadı.Son senesinde şampiyon oldu ve Denizli'ye iyi bir kadro bıraktı.O kadro Türk futbol tarihinin kulüpler bazında en büyük başarısına imza attı.Lucescu da ilk geldiği sene ligde şampiyon olamadı 2.senesinde 3.yıldızı taktı.

Bence bu sene ligde şampiyon olamayacağız ama uzun vadede başarı istiyorsak Prandelli'ye 2 sene şans vermeliyiz bu sene şampiyon olamasa bile.Umarım geldiği gibi başarılı olur Terim gibi,Feldkamp gibi.

Endoğan Andili'nin pasaport sorununu çözün demiş imparatore.

ilk baslarda gülüyordum ama nedense derwall benzetmesi gün gectikce hosuma gidiyor.

insallah nazar deymez ve uzun süre iki taraf icin yararli bir iliski olur.

icimde bir his bu adamla avrupada bir kupa kaldiracagiz diyor..

en geç 4. hafta sövmeye başlar taraftar işler iyi gitmezse devre arası kovalarız

Bizim türkiş lokumlar seni yer hoca.

bu adamı şimdiden çok sevdim :)

sabri, ceyhun gitti.. emreç de gidici diyorlar..

gönderirsen ilahsın gözümde..

emre bu sene ben dahil çoğumuzu utandıracak gibime geliyor :)... öyle bir his var... gençlerden emre can ve berk enteresan işler yapabilir...

altını çizerek söylüyorum: "keşke utandırsa".. ama maalesef o çocuk gerizekalı :)

her sene olduğu gibi yine onun adına biz utanacağız..

Bugün Juventus'un teknik direktörü olarak açıklanabilirdi. :)

Umarım her gün çıkan İtalyan topçu Galatasaray'a haberleri ile hiç alakası yoktur,her gelen t.d kendi vatandaşını kakalamaya çalışıyor takıma geçen ki t.dmüz gibi,İtalya dışında oyuncu m kalmadı dünyada.

10492207_776317719093592_2817338362943437562_n.jpg

Dün Yekta'nın röportajında söyledikleri ilginçti ,

Yekta hocanın herkesi tanımasına ve herkese ismiyle hitap etmesine ve tüm futbolcuların özelliklerini neleri yapabildiklerini bilmesine şaşırmış ,

Prandelli sanırım taktik-teknik vs. den evvel asıl nereden yakalaması gerektiğini iyi biliyor !

Hocanın cozmesi gereken konu seneye forvet almayacaksak deplasmanlarda nasıl baskı kuracagımız olmalı.

Geri
Üst Alt