eğer selçuk ve burak yedek kalır,saygısızlık yaparlarsa prandelliye kovsunlar selçukla burağı.

prandelli anlaşılan takım halınde hucum yapamamızın nedenının burak oldugunu anlayamamıs bı kac mac ıcınde gorecegıne emınım :)

Galatasarayın önde basamamasını burak'a bağlayan var Burak her pozisyonu gidip atmalı diyen var şakamısınız ? Futbolda tüm golleri santraformu atar ? Burak her zaman çok koşan bir santrafor geçen seneden itibaren sırtı dönükte oynamaya başladı şu adamı belden kavrayıp faul yapmasa bi huyundan vazgeçse gayet iyi durumda olacak.Hoca basın toplantısında Burak'ın hareketleri doğru diyorsa sorun Burakta değil orta saha ve savunmadadır.Takım halinde savunma takım halinde hücum yapmalıyız ona göre pozisyon almalıyız.Arkadan destek gelmiyorsa Burak tek ne yapsın?

Pas atmama gibi huyuda yok 12 asisti var geçen sezon.Arkadaşlarıyla da pas alışverişi iyi geçen sene Drogba yüzünden top tutamadık her top rakip alıyordu kaptırıyordu.

"florya'da yemek yerken her zaman mert'i davet ederdim. o da bana oruçlu olduğunu söylerdi. kendimi suçlu hissettim ve mert'ten özür dilemek için oruç tutmam gerektiğini düşündüm. maçtan sonra iftarımı yaptım. biraz yorgunluk var."

anam bu nasıl bi adam ya:(

3 maçtır sistemi hiç değiştirmeden 4-2-3-1 üzerinde ısrar ediyor.

- Olcan bu sisteme uygun göründü, formunu yükselttiğinde çok katkı verecek

- Bruma'nın biraz daha çizgiden kopup içeriye girmesi ve son hamle konusunda kendisini geliştirmesi gerekiyor bu sistemde daha çok katkı verebilmesi için.

- Çolak yerine Sneijder'in gelişiyle ortasahanın direnci ve becerisi daha da artacaktır. En azından geri pas yaparak takım dengesi bozulmayacak.

- Defans biraz savruk göründü bu maçta da, Chedjou yerine savunmaya bi kumandan gerek.

- Telles, Veysel ve Burak'a her an nefesini ensesinde hissettirecek alternatifler alınmalı ki kendilerini daha da geliştirebilsinler.

Şampiyonluklar ekmek için, kupalar ekmek için.. ekmek için Cesare..

CESARE PRANDELLİ HOCAM

Btn4gBPIUAAbgf7.jpg

#ÇarePrandelli #CumhurbaşkanıPrandelli #PrandelliDüşmanlarınıÖldürmektenBeterEdeceğiz

Geri
Üst Alt