bu kadroyla ancak bu olurmuşmuş. bu kadroyla biz geçen iki senede neler yapıldığını gördük. kendi kendinizi kasmayın.

yahu ne alaka , iyi o zaman hala siyah beyaz tv , 33 10 falan kullanalim .

adamlar bldigin kullan at tipli cikti

2 senede degil bildigin bir sene adam gbii top oynadilar ondada cogunun ilk senesiydi , lig de malum karmon cormandi ...

biz sanki fanatikten takip ettik takimi.

bok gibi adamlar iste yerliler , telles ched falan

gecen 2 sene sampiyon olan takım yok,nerenizle izliyosunuz

elmander-necati forvet hattında burak-umuta düstük

defansta ujfa-semih vardı

sonra gelen gidenin haddi hesabı olmadı bir türlü ikili oturtamadık,dany geldi cris geldi falan fistan

baytar-colak gibi harikulade savasan,ruhuyla oynayan elemanlar vardı

eboue müthis oynuyor,mızmızlanmıyordu

o takımdan kalan 4 adam var,muslera semih selcuk melo

selcuk da bitti

yani bu takım önceki 2 sene sampiyon olan takım degil

bu hocadan olmaz abi. biliç o elindeki dandik kadroyla neler yapıyor. bu sene fırtına gibi başlayacaklar.

keza terimin de elindeki kadro buydu az çok. o iki senede neler olduğunu gördük.

at sahibine göre kişner. floryadaki yamyamlar beni hiç ilgilendirmez. eğer sen teknik direktör olarak gelmişsen ve patron adamsan gerekirse patronluğunu herkese gösterirsin gerektiğinde başkana bile.

öyle topu bu futbolculardan bi cacık olmaz diyerek futbolculara atmak olmaz. bu futbolcularla neler yapıldığını herkes gördü. galatasaray'ın bu senesi çöpe gitmiştir. sebep olanların Allah belasını versin.

zaman ve yaşlılık diye bişey var Mesut.bu ülkede futbolcunun doymusu ve şımarığı kadar tehlıklı bı faktor yoktur kulüpler için. bu kadro ozamanlar ıyıdyı. işine saygısı olan bır grup vardı ortada. şimdi işine saygısı olanada olmayanada kontrat uzatılıyor. hocaya kadar cok farklı suclular var.

patronluğunu göster florya çetesını yok et dıyorsun ama naapsın adam kendısmı ortasaha forvt bek falan doğuracak yetiştirecek. yok olan bu. kaliteli bi hoca kaliteli bi insan. kendisi ıcın zamana ıhtıyac olduğunu dusunuyorum. ama umarım birileri koltuğunda rahat oturup viski yudumlayabılmek ıcın hoccanın kelleyi almazlar. yargılanıcak bişey yapmadı bu adam. geldiğinde nne bı hazırlık kampı programı maçları vardı nede olası transfer vardı.

adam çıkmıs sanki akşam pazarına gidermıs gıbı ya işte son gunu beklıyoruz daha ucuz olur piyasa diyor. böyle ınsanlarla çalısıyor. hoca için biraz sabır.

gecen 2 sene sampiyon olan takım yok,nerenizle izliyosunuz

elmander-necati forvet hattında burak-umuta düstük

defansta ujfa-semih vardı

sonra gelen gidenin haddi hesabı olmadı bir türlü ikili oturtamadık,dany geldi cris geldi falan fistan

baytar-colak gibi harikulade savasan,ruhuyla oynayan elemanlar vardı

eboue müthis oynuyor,mızmızlanmıyordu

o takımdan kalan 4 adam var,muslera semih selcuk melo

selcuk da bitti

yani bu takım önceki 2 sene sampiyon olan takım degil

en onemlisi karsimizda rakip yoktu fener 3 temmuzdan basini kaldiramadi.

Formda bir Ujfa,Eboue,Elmander,Necati,Selcuk,Baytar,Colak ve Melo vardi

yahu ne alaka , iyi o zaman hala siyah beyaz tv , 33 10 falan kullanalim .

adamlar bldigin kullan at tipli cikti

2 senede degil bildigin bir sene adam gbii top oynadilar ondada cogunun ilk senesiydi , lig de malum karmon cormandi ...

biz sanki fanatikten takip ettik takimi.

bok gibi adamlar iste yerliler , telles ched falan

bak güzel kardeşim. adamlarımızın penaltı atarken ki ezikliğine bir bak ne demek isteyeceğimi daha iyi anlayacaksın. ne hırs ne öz güven ne cesaret kalmış takımda. demek ki florya da yolunda gitmeyen şeyler var. oyuncuları işçi gibi düşün. her gün iş yerlerine gittiğini düşün. o iş yerini ve o işçileri kim verimli kullanacak? tabi ki teknik patron.

zaman ve yaşlılık diye bişey var Mesut.bu ülkede futbolcunun doymusu ve şımarığı kadar tehlıklı bı faktor yoktur kulüpler için. bu kadro ozamanlar ıyıdyı. işine saygısı olan bır grup vardı ortada. şimdi işine saygısı olanada olmayanada kontrat uzatılıyor. hocaya kadar cok farklı suclular var.

patronluğunu göster florya çetesını yok et dıyorsun ama naapsın adam kendısmı ortasaha forvt bek falan doğuracak yetiştirecek. yok olan bu. kaliteli bi hoca kaliteli bi insan. kendisi ıcın zamana ıhtıyac olduğunu dusunuyorum. ama umarım birileri koltuğunda rahat oturup viski yudumlayabılmek ıcın hoccanın kelleyi almazlar. yargılanıcak bişey yapmadı bu adam. geldiğinde nne bı hazırlık kampı programı maçları vardı nede olası transfer vardı.

adam çıkmıs sanki akşam pazarına gidermıs gıbı ya işte son gunu beklıyoruz daha ucuz olur piyasa diyor. böyle ınsanlarla çalısıyor. hoca için biraz sabır.

biz stoper yokken stoper yaratanı sol kanat yokken kanat yaratan adamı da gördük. hem de 20'lik toy adamlarla. ve bu adam gitti ezeli rakibinin sahasında kupa kaldırdı bu toylarla.

benim masala ihtiyacım yok. bugün atılan penaltı atışlarına bakın ve sorunun futbol yeteneklerinden çok farklı şeylerde olduğunu anlayacaksınız. florya da işler yolunda gitmiyor. oradaki yamyam sürüsünü dize getirip hem de bu oyunculara liderlik edebilecek güçlü bir karakter lazım bize.

bak güzel kardeşim. adamlarımızın penaltı atarken ki ezikliğine bir bak ne demek isteyeceğimi daha iyi anlayacaksın. ne hırs ne öz güven ne cesaret kalmış takımda. demek ki florya da yolunda gitmeyen şeyler var. oyuncuları işçi gibi düşün. her gün iş yerlerine gittiğini düşün. o iş yerini ve o işçileri kim verimli kullanacak? tabi ki teknik patron.

ohh ne guzel , sanki asgari ucretle calisio hosaflar

doymuslar , kardes sen onu gor iste , dedigim gibi kullan at adam tipi , yattigi yerden 3,5 milyon ero ohhh

sonra patron cacik , yok ya ne guzel dunya

patron evet , ama td degil , aysal efendiyse eger amenna

Hangi 2 sene ?

2012-13 gibi rezil bir sezonda iyi oynadık demek ha ????

Terim tapınman sonucu mantığını yitirmiş gözüküyorsun benden söylemesi...

2012-2013 sezonu ezeli rakibin önünde farklı puanla şampiyon bitirdik yine ezeli rakipten süper kupayı almayı başardık. ve bitmedi dinle şampiyonlar liginde çeyrek finali gördük.

demek rezil sezon haa?

bence rezil olan gayet belli.

biz stoper yokken stoper yaratanı sol kanat yokken kanat yaratan adamı da gördük. hem de 20'lik toy adamlarla. ve bu adam gitti ezeli rakibinin sahasında kupa kaldırdı bu toylarla.

benim masala ihtiyacım yok. bugün atılan penaltı atışlarına bakın ve sorunun futbol yeteneklerinden çok farklı şeylerde olduğunu anlayacaksınız. florya da işler yolunda gitmiyor. oradaki yamyam sürüsünü dize getirip hem de bu oyunculara liderlik edebilecek güçlü bir karakter lazım bize.

1 ayda bu adam ne yapıcaktı hacım 2000 futbolunu falanmı bekleyelim. bazı şeyler sabırla gelır. unutma 2012 şampiyonluğununda startı çok kötü maçlarla verilmişti.

penaltılardaki sünepelik falan takımı daha ıyı tanıyınca çözulur. 1 ayda bukadar olmus ıste. 1000 maçımız penalatılara kalsa 1000nınde de yekta gibi bi insan evladı penaltı kullanamazdı.

sen geçmişteki isimlere yapılan haksızlığa sonuna kadar ses çıkaran bir insansın. kimseye yaranmaya çalışmayan hakkı olana hakkını veren bi insansın. sakinleşince hoca ile nezaman anlaşıldığının gelmeden önce adam gıbı bır kamp programı maç takvımı yapılmadığını transfer dekı basiretsizliği ve yukarıdakılerın (koltuktakıler) karakterlerını iyice etüt et düşün.

eminim sakınce düşününce bu adamın sandığın gibi büyük bi suclu olmadığını göreceksın

ohh ne guzel , sanki asgari ucretle calisio hosaflar

doymuslar , kardes sen onu gor iste , dedigim gibi kullan at adam tipi , yattigi yerden 3,5 milyon ero ohhh

sonra patron cacik , yok ya ne guzel dunya

patron evet , ama td degil , aysal efendiyse eger amenna

eğer teknik direktör oynatmayacaksa ben mi oynatıcam. o zaman ne gerek vardı mancini prandilli filan. zaten adamlar doymuş. kimi getirirsen getir zaten yatacaklar. bari teknik direktör getirme kendi kendilerine takılsınlar.

masallarını git bebelere anlat.

Savunmada cok iyiydi takim, belli kimin nerede nasil duracagi iyi calisilmis ama bunlari yaparken hücum aksiyonlari baya unutulmus heralde. Hücumda sifirdik, böyle gitmez bu.

eğer teknik direktör oynatmayacaksa ben mi oynatıcam. o zaman ne gerek vardı mancini prandilli filan. zaten adamlar doymuş. kimi getirirsen getir zaten yatacaklar. bari teknik direktör getirme kendi kendilerine takılsınlar.

masallarını git bebelere anlat.

sonra , konusalim futbolu

hala stoper istiyorsa istifasini versin aylardir forvet sorunumuzu cözemedi

halildodzici getirecektik simdi kafamiz rahatti

tsli tayfayi da döve döve kovardi kulüpten

2012-2013 sezonu ezeli rakibin önünde farklı puanla şampiyon bitirdik yine ezeli rakipten süper kupayı almayı başardık. ve bitmedi dinle şampiyonlar liginde çeyrek finali gördük.

demek rezil sezon haa?

bence rezil olan gayet belli.

Hiç sözü çarptıma,takım 2 senedir top oynuyordu diyorsun...

Rakibin 61 puanda kalmış eee bi zahmet şampiyon ol.O sene biz Fenerbahçe sayesinde şampiyon olduk,bu sene Fenerbahçe'nin bizim sayemizde şampiyon olduğu gibi...

Bu takım eylül 2012 den beri top oynamıyor,yeni değil.O zamandan beri biz geriye gittik,rakipler ileri...

Valla bu iş Prandelli ile olmayacak gibi . Yaklaşık 1,5 aydır takımın başında . Ve hala neyin ne olduğunu bilmiyor gibi . 10 yaşındaki çocuğun bile forvetlerin yetersiz kaldığını ve forvet gerektiğini söylüyorsa ve Prandelli hala aldırmıyorsa sorun ondadır .

Atara atar yapan birisi değil mesela . Başkan transfer yapmamaya sıcak bakıyor diye de bu kadar olmaz ki . Gerekirse başkana atar yapacaksın ne demek mali durumumuz kötü transfer yapamıyoruz diye . Transfer yaptırmak her antrenörün en doğal hakkıdır . Ünal Aysal diyor ki 2-3 tane maliyeti az oyuncu al ama şampiyon yap diyor . Maalesef o işler öyle yürümüyor .

Mancini'yi gönderten bahane de buydu . Kalacaksan kal ama istediğin transferleri yapamayız diyordu . Kulübü kimler yönetiyor yarabbi . Prandelli bence bu konuda sınıfta kalmıştır . Başkan istiyor diye de her şeye göz yumulmaz ki . Sende bir Hz. İsa değilsin ki olmayan bir şeyi yapasın ? Eğer mali durum kötü diye transfer yaptırmıyorsa en büyük suçlu Prandelli'dir kusura bakmayın . Sen en doğal hakkını bile arayamıyorsan orada ne başkana ne de oyunculara sözün geçer .

Bu maçı görüp de hala forvet aldırmıyorsa kendi kararıdır . Yoksa ilk devreyi tamamlayamaz . Savunma ayrı bir felaket zaten . Her fb ataklarında korka korka izliyoruz acaba bir şey olacak mı acaba gol yiyeceğiz diye . Valla Emenike kanatlarda oynadığı zaman bile tırstım yani 3 kişiyi çalımlayıp kaleciyle karşı karşıya gelebilecek bir oyuncu . Bizim defans oyuncularımız da uyuyor yani geçen seneden beri var bu hastalık .

1 ayda bu adam ne yapıcaktı hacım 2000 futbolunu falanmı bekleyelim. bazı şeyler sabırla gelır. unutma 2012 şampiyonluğununda startı çok kötü maçlarla verilmişti.

penaltılardaki sünepelik falan takımı daha ıyı tanıyınca çözulur. 1 ayda bukadar olmus ıste. 1000 maçımız penalatılara kalsa 1000nınde de yekta gibi bi insan evladı penaltı kullanamazdı.

sen geçmişteki isimlere yapılan haksızlığa sonuna kadar ses çıkaran bir insansın. kimseye yaranmaya çalışmayan hakkı olana hakkını veren bi insansın. sakinleşince hoca ile nezaman anlaşıldığının gelmeden önce adam gıbı bır kamp programı maç takvımı yapılmadığını transfer dekı basiretsizliği ve yukarıdakılerın (koltuktakıler) karakterlerını iyice etüt et düşün.

eminim sakınce düşününce bu adamın sandığın gibi büyük bi suclu olmadığını göreceksın

geldiği günden beri konuşmadım. hazırlık maçlarını takip ettim ve bugün ki maçı da izledim. maç sonrası demeçlerini filan baktım ve bir tane maç sonu demeci yüzünden biraz giydirdim ve bunun dışında sadece takip ettim.

izlenimim şu;

bu adamın Galatasaray'da başarılı olma şansı yok. 2012 sezonu evet ilk 7 hafta kötü başlangıçtı ama takımda bir şeyler kımıldadığını fark edebiliyordum bir şeylere çabalandığını hissedebiliyordum. o sezon başı ve o kötü giden ilk haftalar da dahil takımdaki tüm oyunculara ve teknik ekibe sonuna kadar destek oldum. burada çok tartışmalar yaşandı hatırlıyorsundur zaten.

ama prandelli'nin başarılı oma şansı yok. geldiği günden beri takımda yaprak bile kımıldamamış. hissettiğim hiç bir şey yok. bu saatten sonra prandelli nin başarılı olma şansı daha da düşmüştür kaldı ki floryada ki o yamyamları da hesaba katarsak başarılı olma şansı sadece hayal ürünüdür. başka bir şey değil.

köy apaçık ortada kardeşim. floryada işler yolunda gitmiyor ve Galatasaray gerek yönetim bazında gerek sportif anlamda günden güne erimekte.

bu durum radikal kararla ancak değişebilir. bunun haricinde yapılacak işler sadece günü kurtarma şeklinde olur o da başarı getirir mi benim için başarı kıstası farklı olduğu için yine getirmez ve ben yine hepsine giydiririm.

taa ki doğru işler yapıldığını hissedene kadar...

Hiç sözü çarptıma,takım 2 senedir top oynuyordu diyorsun...

Rakibin 61 puanda kalmış eee bi zahmet şampiyon ol.O sene biz Fenerbahçe sayesinde şampiyon olduk,bu sene Fenerbahçe'nin bizim sayemizde şampiyon olduğu gibi...

Bu takım eylül 2012 den beri top oynamıyor,yeni değil.O zamandan beri biz geriye gittik,rakipler ileri...

valla kardeş mesajına bakıyorum da düşünce yapın hoşuma gitmedi ki bu durumun kişiliğinle de alakası olduğunu düşünürsek senin için durum vahim.

öncelikle şampiyon olan takımların hakkını yeme. emek vermiş adamların emeklerini onun sayesinde bunun sayesinde diyerek kendince küçültmeye çalışma.

bir takım 34 maçlık bir maratonu birinci bitirmişse bu onun veya bunun sayesinde değil emek harcadığı güçlü durduğu ve haklı olduğu içindir.

Geri
Üst Alt