valla kardeş mesajına bakıyorum da düşünce yapın hoşuma gitmedi ki bu durumun kişiliğinle de alakası olduğunu düşünürsek senin için durum vahim.

öncelikle şampiyon olan takımların hakkını yeme. emek vermiş adamların emeklerini onun sayesinde bunun sayesinde diyerek kendince küçültmeye çalışma.

bir takım 34 maçlık bir maratonu birinci bitirmişse bu onun veya bunun sayesinde değil emek harcadığı güçlü durduğu ve haklı olduğu içindir.

Yine yine yeniden boş konuşmuşsun.Hani yorumunda iyi top oynayan takım nerede ? "Hem 2 sene ne top oynadık bee" diyeceksin,sonra böyle saçmalayacaksın...

Kötü niyetli bir adamsın bu kadar basit.Terim'i bu kadar seviyorsan milli takımı tut işte Galatasaray'ı neden karıştırıyorsun ?

Bir maçta hemen Prandelli ile bu iş olmaz demeler başlamış.Oynanan futboldan ben de memnun değilim ama adam geleli 1.5 ay olmuş.Hemen ilk resmi maçında Bayern gibi oynamamızı mı bekliyordunuz.Biraz sabır yahu.Her sene teknik direktör mü değiştirelim sizin için?

Maalesef bu zihniyet yüzünden Türk futbolu gelişmiyor.Çünkü bizim taraftar profili skor taraftarıdır.Bir günde kral ilan edip bir günde yerin dibine sokuyoruz.

Prandelli nin arkasındayım ve ona güveniyorum.

Elin İtalyan'ı mı bu dakikadan sonra Burak'a top nasıl saklanılır öğretecek ? Ya da İnan efendiye geri pas rakibe atılmaz mı diyecek ? Geçiniz beyler. Geçen sene Mancini'nin başını yediniz bu senede sıra Prandelli'de. Bizde ruhsuz,amatör futbolcular olduğu sürece hiç bir şey olmaz.

Telles yerine H Balta

Yasin yerine Bruma değişikliğini daha erken yapmalıydı

Yine Yekta yerine Emre Çolak hamlesi yapmasını beklerdim

ayrıca Sneijder'in hazır olmadığı belli uzatma ve penaltıları düşünüp 2. yarı oyuna alabilirdi

ayrıca bu takım hazır deyip durdu

iddia ediyorum bu takım hiçbir şeye hazır değil

Ath madrid macinda bende savundum defansif olarak iyi dedim takim fakat dun sunu acik net gorduk

Organize bir atagimiz yok

Rakip sahada iki pas yapamadik

Kontra desen onu da oynamadik

Dizilis 4 2 3 1 kesinlikle degildi

Yerden pasa dayali futbol ve onde oynayan defans da yoktu

Prandelli bize 1 aydir bunlari anlatiyor bende nerde diyorum

Savunanlar neye dayanip savunuyorlar merak ediyorum ?

Defans ceza sahasına gömülürse defansif olarak tabiki iyi oluruz.Ama hücuma katılmayan çizgiyi orta sahaya çekmeyen bir defans istemiyorum ben aksi taktirde sezonu 35-40 arası bir gol sayısıyla bitiririz.Ayrıca dün fener maçında defansımızın genellikle gömülmesine rağmen 5-6 tane net gol fırsatı yakaladı fener yani bu nasıl iştir çözemedim.

1-İyi Hocanın eline iyi takım bir kere verdik(Terim) sonra ordada ayağımıza sıktık..

2-Mancini'yi günahım kadar sevmem ama adamın bir durusu vardı bana para lazım takımı degitiricem bunlarla olmaz dedi başkan olmaz dedi ayrıldı

3-Prandelli bunları bilerek geldi nasıl geldi bede bilmiyorum ama bunları bilerek geldiği için sizin deyiminizle başkana atar yapamaz

4-Prandelliyi severim elineki kadro kötü kötü olmasındaki sebepte bi nebze azda olsa o çünkü bunu kabul etmesi sorumluluğu onada yükler

5-Umarım galiptir bu yolda maglub hikayesi döner toparlarız yoksa işimiz cok zor

İlk maçta sınıfta kaldı ama daha hakkında konuşmak için erken, önünde çok uzun yol, çok maçlar var.

Savunma 4 lüsü çok geri çekiliyor, zaten pres yapamayan orta saha ve forvet tamemen etkisiz hale geliyor.

Takım halinde pres yapamıyoruz. Prandelli 6-7 haftadır bu takıma koşmayı bile öğretememiş.

Top ayağımızdayken hücum organizasyonumuz yok, topu havaya ve ileri dörtlüye atıyoruz.

Sorun hocada felan değil 2011 de olduğu gibi takımı bazı oyuncularını gondermek gerekir

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocayı desteklemeye devam elbette, Prandelli hala bana güven veriyor.Ama takıldığım nokta bu adamın transfer istememesi ya da stoper istemesi.Yani eğer yönetim para yok diyorsa eyvallah ama kendisine sunulmuş bir bütçe var da kendisi hala Balanta peşinde koşuyorsa ben bu işi anlayamıyorum.

Mancini kötü diyenler oluyordu,adam bir sistem kurmak istedi baktı ona uygun oyuncular alınmıyor,zaten 1 sene Chedjou ile idare ettim dedi topukladı. Prandelli geldi,hala niye stoper istiyor diyenler var. Bu maçta defanstan düzgün çıkarılıp da rakibe gitmeyen kaç top var 3 ya da 4,bu da iyimser tahmin. Baştan adam geriden oyun kuracak tarzda bir oyuncu istediğini belli etti ,başkanımız meyve sepetine dalınca transfer sezonunun sonunu getiriverdi.Defanstan top çıkarma özelliği olmayan iki oyuncu ile işimiz zor olur; Semih mücadeleci topu bırakmıyor en azından ama yanındakinde ne kademe anlalayışı var ne de topu ileri götürme,attığı topların çoğu FB'liye gelmeyince top toplayıcıya gitti. İkinci eksik nokta bu takıma bir santrafor şart ve bunun top tutup ileride takımı çoğaltan birisi olması lazım yoksa işimiz yaş.Tabi bunları oynatabilmek için Chedjou'nun yerine X kişi yabancı kontejanını bozmuyor ama bize yerli bir sol bek lazım ki ileride yabancı santrafor oynatabilelim.

İlk maçta sınıfta kaldı ama daha hakkında konuşmak için erken, önünde çok uzun yol, çok maçlar var.

Savunma 4 lüsü çok geri çekiliyor, zaten pres yapamayan orta saha ve forvet tamemen etkisiz hale geliyor.

Takım halinde pres yapamıyoruz. Prandelli 6-7 haftadır bu takıma koşmayı bile öğretememiş.

Top ayağımızdayken hücum organizasyonumuz yok, topu havaya ve ileri dörtlüye atıyoruz.

Yaş ortalaması 28-30 olan bir takıma bu yaştan sonra koşmayı öğretmek A takım antrenörünün işi değildir.

daha cok hazırlık macı yapmalıydık onemlı takımlarla eksıklerımızı daha net gorebılırdık

Takım ekip halinde hareket etmeli, bunu sağlamaya çalışmalı.

Orta sahada ileri çıkarken oyuncular uzak kalıyor mesela.

Düzgün adam, efendi adam, bunları kabul ediyorum ama takımın ne durumda olduğunu görmek için hazırlık maçı veya resmi maç yapmaya gerek varsa bıraksın bu işi Prandelli. Futboldan az çok anlayan biri bu kadronun ne kadar kötü olduğunu herhangi bir maç izlemeden rahatlıkla tespit eder; kaldı ki Prandelli kaç aydır bu kadro ile beraber.

Bu takıma gelen hocalara, Sneijder sakat falan olmadığı sürece sahadan çıkmaz maddesi eklenmeli. Sneijder 90, hatta 120 dakikalık bir oyuncu. Bazen hiç ummadığınız, beklemediğiniz anda topu 90'a çakar. Bunun en bariz örneğini Juventus, Meksika maçlarında gördük.

Prandelli'ye karşı şimdilik tek eleştirim bu.

Prandelli nabza gore hoca hic kariyerinde radikal karar almamis yumusak basli uyumlu insancil fakat lider ozellikleri olmayan bir hoca

Italyada pirlonun bir aciklamasi var ki gerekeni ozetliyordu adam balotelliyi yedek birakamadigi icin italya elendi biz istersek tolgay alalim istersek mevlut burak ve selcuk istedigi surece 11 baslar

Prandelli iyi bir antrenor veya 2. Adam olabilir ama bence ilk adam olamaz 3 4 ay sonra floryaya bir transfer daha okuruz

Elestiriyorum cunku 1 aydir anlattiklarini bari uygulasaydi yenilseydik ama hucum eden onde oynayan modern futbol izleseydik

Herkes prandelli aciklandiginda sok oldu anglosakson denildi italyan geldi ne alaka dedik

Bize anlatilan masallar neydi mancini defansif prandelli hucum seven futbol felsefeleri farkli ulan fenere karsi erciyes gibi oynuyoruz onu bile anadolu kulupleri bizden iyi yapiyor

Cikip biri aciklama yapsin su futbolla ilgili taraftari aptal yerine koymaktir bu belki baskan bilmiyordur ama buradaki herkes ondan daha cok anliyor futboldan ve ekibinden

Geri
Üst Alt