lan nedir bizim bu italyanlardan cektigimiz

Lan bi defol git yekta nedir ya colak nerde umut gundogan nerde olcan niye kesiliyor bi halt dgl bu da

Yok yani 5bile atalım kimse savunamaz-savunmamalıda . Kötü hocadır sıçtık falan demiyorum hemen eyyamcılık yapıyo demeyin çünkü hocayıda harbi seviyorum.

Lakin Selçuğu 11 oynatan hocanın kör olması lazım,hele hele Süper kupada kariyer maçını oynadı adam.Bahane bul dinlendiriyorum falan de ama selçuk ne be hocam.

Frikikten atar 4 ay savunuruz yine.

Yok yani 5bile atalım kimse savunamaz-savunmamalıda . Kötü hocadır sıçtık falan demiyorum hemen eyyamcılık yapıyo demeyin çünkü hocayıda harbi seviyorum.

Lakin Selçuğu 11 oynatan hocanın kör olması lazım,hele hele Süper kupada kariyer maçını oynadı adam.Bahane bul dinlendiriyorum falan de ama selçuk ne be hocam.

Frikikten atar 4 ay savunuruz yine.

Ya selcugu anlarim 3 milyon veriliyor birden kesemezsin tamam da capsizlari da odullendirme olcanin sucu neydi?

geçen senenin devamı ya hiç bir değişiklik yok.

Kimse kusura bakmasin rijkaard 2 bu adam pisirik o da boleydi

Valla bence karakteri 10 numara adam,korkusuz ama

Yine iyi gözlemci hoca alamamış olabiliriz.

İlk baştan neşter vurmayı hiç sevmem hepte savundum keza mancini'yide gidene kadar savundum neredeyse.

Ama Süper kupayı İzlemesi yeterli olmalıydı Gözlemcilik anlamında ciddi problemlerinin olduğu aşikar.

Mancini hocamın bedduası var . Mancini'yi göndermeyecektiniz . Öyle Prandelli gibi bir hoca da değil Halidoviç gibi hoca. Transfer yoksa ben de yokum derdi baksaydık o zaman yönetimin haline.

Valla bence karakteri 10 numara adam,korkusuz ama

Yine iyi gözlemci hoca alamamış olabiliriz.

İlk baştan neşter vurmayı hiç sevmem hepte savundum keza mancini'yide gidene kadar savundum neredeyse.

Ama Süper kupayı İzlemesi yeterli olmalıydı Gözlemcilik anlamında ciddi problemlerinin olduğu aşikar.

Gecen biri demisti mancini hic degilse deniyordu.. Ulan vallahi allah belamizi veriyor.. Terim gidince kurtulduk en azindan iyi trans yapilir dedim. Mancini geldi transfer failleri.. O gitti kurtulduk dedim smdi prandelli..

Ya Hocam seni sevdik ettik, efendi, düzgün adamsın da Yekta nedir ya? Allah'ını seversen, Yekta nedir???

Korktuğum başıma geldi buda mancini gibi hatayı yanlış yerlerde arıyor takıntılı italyanların hepsimi böyle acaba

hemen asıp kesmeyin yahu bi durun hele. enazından maç sonunu bekleyelım

kadro olduğu gibi hatalı hiç bir izahı yok dayak yıye yıye doğruyu bulacaklardan heralde hoca. oyuncular neysede hoca için az bi sabır.

sabır falan kalmadı. iki senedir hocalar değişiyor ama hatalar hep aynı. yeter yaw nedir bizim suçumuz :/ mancini de her maça saçma 11lerle çıkıp daha maç başlamadan moralin içine sıçardı. bugün de bire bir aynı duyguları yaşıyorum.

hele bi maç bitsin ozaman kusarız bişeyleri. yektaya gercekten akıl sır erdiremesemde olcan olayı fener maçından kalan yorgunluğuna ve skora göre kenardan etki edebilecek değişiklik için olduğuna inanıyorum.

yektaya gelince illa oraya bi adam lazımsa onun yerıne çecuyu oynatır defansada koray veya gökhanı koyardım. yektanın kosmasını falan gectim adamın kendı etrafında dönmeye mecali yoktu son maç.

edit tabi bunlar 4-3-3 4-3-2-1 oynamakta ısrarlı olacaksaki senaryo.

hemen asıp kesmeyin yahu bi durun hele. enazından maç sonunu bekleyelım

kadro olduğu gibi hatalı hiç bir izahı yok dayak yıye yıye doğruyu bulacaklardan heralde hoca. oyuncular neysede hoca için az bi sabır.

Kadro olduğu gibi hatalı derken? Yekta'yı kesip Olcan'ı koyması mı bütün her şeyi düzeltiyordu?

Ve ilk maçta bu takimin kaptanını kesebilecek bir tane t. Direktör yok. Yorum yapıyorsunuz iyi hoş ama düşünerek yapın arkadaş.

Kadro olduğu gibi hatalı derken? Yekta'yı kesip Olcan'ı koyması mı bütün her şeyi düzeltiyordu?

Ve ilk maçta bu takimin kaptanını kesebilecek bir tane t. Direktör yok. Yorum yapıyorsunuz iyi hoş ama düşünerek yapın arkadaş.

tamam arkadaş son bi şans ver bidahakıne öyle yapıyım affet.

takımın kaptnıymış adam sahada donunu toplayamıyor daha

Mancini'yi çok savundum, sezon sonunda da toparlamış ve iyi gidiyordu bence. Prandelli için bunu yapmayacağım çünkü Mancini kadar iyi bilmiyorum hocalığını. Hayırlısı diyelim, ama Fenerbahçe maçındaki gibi bir takım görürsek yine sahada hiç iyi gitmiyoruz demektir.

Geri
Üst Alt