- 15 Eylül 2009
- 64.966
- 11.141
- 2.833
lan nedir bizim bu italyanlardan cektigimiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok yani 5bile atalım kimse savunamaz-savunmamalıda . Kötü hocadır sıçtık falan demiyorum hemen eyyamcılık yapıyo demeyin çünkü hocayıda harbi seviyorum.
Lakin Selçuğu 11 oynatan hocanın kör olması lazım,hele hele Süper kupada kariyer maçını oynadı adam.Bahane bul dinlendiriyorum falan de ama selçuk ne be hocam.
Frikikten atar 4 ay savunuruz yine.
Ya selcugu anlarim 3 milyon veriliyor birden kesemezsin tamam da capsizlari da odullendirme olcanin sucu neydi?
bro 3 milyon veriliyor diyorsun,yav bahane bulsunlar dinlensin vs.
Bıktık be ömür boyu kesilmesin ama bari 1 maç kesilsin.
Kimse kusura bakmasin rijkaard 2 bu adam pisirik o da boleydi
Valla bence karakteri 10 numara adam,korkusuz ama
Yine iyi gözlemci hoca alamamış olabiliriz.
İlk baştan neşter vurmayı hiç sevmem hepte savundum keza mancini'yide gidene kadar savundum neredeyse.
Ama Süper kupayı İzlemesi yeterli olmalıydı Gözlemcilik anlamında ciddi problemlerinin olduğu aşikar.
senden mi öğrenicem. koca takıma bak iki pas üst üste yapamıyor. italya milli takımını dünya kupasında da gördük. bu adamdan teknik direktör filan olmaz.
hemen asıp kesmeyin yahu bi durun hele. enazından maç sonunu bekleyelım
kadro olduğu gibi hatalı hiç bir izahı yok dayak yıye yıye doğruyu bulacaklardan heralde hoca. oyuncular neysede hoca için az bi sabır.
Kadro olduğu gibi hatalı derken? Yekta'yı kesip Olcan'ı koyması mı bütün her şeyi düzeltiyordu?
Ve ilk maçta bu takimin kaptanını kesebilecek bir tane t. Direktör yok. Yorum yapıyorsunuz iyi hoş ama düşünerek yapın arkadaş.