Hocam savunma iyi hoşta bizim ligde hücumu iyi olan şampiyon oluyor biraz hücumu ağırlık ver

6 orta saha nedir be babacım yaa.Ha madem öyle oynatıyosun biz niye 3.bölgeye topu taşıyamıyoruz ve orada 2 pas yapamıyoruz bi zahmet bu sıkıntılara bi çözüm getir.Ha birde arkadaşların da dediği gibi bu ligde ofansif oynayan takım alır götürür şampiyonluğu.Ha bir de zenci forvet lazımdı at gibi koşacak pres yapacak tekniği üst düzey pas yapabilecek bir zenci forvet lazımdı bize.Niasse bile olurdu ama kaptırdık adamı neyse hayırlısı bakalım biraz Lucescu'luk seziyorum kendisinde ama Lucescu apayrıydı tabi adam Fleurquin'le şampiyon yaptı lan bizi.

Sahada ki ruhsuzları ve doğru düzgün 2 pas yapamayanları görünce, Hocayı eleştirmenin haksızlık olduğunu düşünüyorum.

olm bu hoca nimet.. ne demek istediğimi 10 hafta sonra göreceksiniz gol yemiyoruz lan farkında mısınız.. burak malını daha sık kesmeye ve çıkarmaya başladığında o sorun zaten çözülecek..

hoca brotherları kesince gerçekten efsane olucak bir adıma imza atıcak bekliyoruz

Zaman lazım. Futbol öyle çok kötü değil pozisyona giremesekte. Umudum var.

Klasik Italyan mentalitesi; önce defans, sonra diger seyler

Evde bu kadar defansif oynamamak gerekiyor.

Kovulmadan önce kız kardeşleri kadro dışı bıraksa bari. En azından hayır işlemiş olur. :o

beyler bide anderlet maçını görelim seyirciyle clde. aceleye gerek yok metin oktay gibi durmayla metin oktay gibi oynanmıyor sahadakiler ruhsuz

olm bu hoca nimet.. ne demek istediğimi 10 hafta sonra göreceksiniz gol yemiyoruz lan farkında mısınız.. burak malını daha sık kesmeye ve çıkarmaya başladığında o sorun zaten çözülecek..
Mancininin zamanında 2. Yarıda yemiyoduk bu önemli bişey değil
defalarca söyledik transfer döneminde balanta doria ile uğraşılırken
bu takıma orta saha forvet lazım diye
geçen senede gol atamıyoduk bu senede
geçen senede gol yemiyoduk bu senede

Mancininin zamanında 2. Yarıda yemiyoduk bu önemli bişey değil
defalarca söyledik transfer döneminde balanta doria ile uğraşılırken
bu takıma orta saha forvet lazım diye
geçen senede gol atamıyoduk bu senede
geçen senede gol yemiyoduk bu senede

Galatasaray 0 - 4 Kasimpasa, Galatasaray 0 - 1 Kayserispor gibi maçlarda gol yemedik mi?

Ayrica Manciniyi çok elestirdim ama son haftalarda takimin ruhu biraz geri döndü, bazi maçlarda comeback yaparak yeniyorduk.

Bu da takimda yok gibi.

Bana güven vermiyor son maçlarda başarılı olur inşallah ama ben umudu kestim kendisinden şahsen.

Galatasaray 0 - 4 Kasimpasa, Galatasaray 0 - 1 Kayserispor gibi maçlarda gol yemedik mi?

Ayrica Manciniyi çok elestirdim ama son haftalarda takimin ruhu biraz geri döndü, bazi maçlarda comeback yaparak yeniyorduk.

Bu da takimda yok gibi.
Dur bakalım daha 3 maç yaptık sen koca sezonda 2 örnek gösteriyosun ki dün 2 net pozisyon verdik muslera çıkardı, bursa maçındada aynı şekilde muslera 3 puan aldı bugün onlar atamaz ama yarın o pozisyonları başkası affetmez
ben geçen seneki genel durumdan bahsettim ki ligdeki diğer takımlarla kıyaslama yaparsan anlarsın puan durumundaki yenilen gollere bakarak
2. Yarı toparlandık

bu senede ondan fazla bir fark yok sadece chedjou ve musleranın form durumları zirve yapmış durumda
geçen senede burak selçuk vs aynıydı pozisyona girmekte zorlanıyoduk sneijderin uzaktan attığı goller vs vardı formdaydı
bu sene bunlara birde sneijder eklendi hepten bombok oldu

Ben prandellinin geçen seneki takıma bişey kattığını görmedim aksine azalma var son haftalara göre
belki erken diyeceksiniz bunları söylemek için ama bazı şeyler görünüyo
eskişehir karşısına kendi stadındada 3 orta saha nedir be kardeşim anadolu takımımıyız biz

Mourinho dışında bu takımda yeteneksizleri bir kalemde silebilecek ve onları rencide edebilecek 2.bir teknik adam yok. İster Prandelli ister başkası olsun, kim gelirse gelsin saçma sapan herifleri oynatacak, bu apaçık ortada. Tek dileğim mümkün olduğunca az yeteneksizi oynatması, en azından buna da şükür deriz.

2. maçta acımasızca eleştirler başladı, zaten klasik her teknik adama yaptığımız olaylar o yüzden şaşırmıyorum :)))))))))

Geri
Üst Alt