Hakkı Çiçek
Büyük Kaptan
- 6 Haziran 2009
- 26.445
- 1.473
- 533
chelseade yapiyor bunuBu İtalyanlara nereden bulaştık, korner olduğunda 11 kişi geri geliyoruz.
olmasi gerekende o zaten
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
chelseade yapiyor bunuBu İtalyanlara nereden bulaştık, korner olduğunda 11 kişi geri geliyoruz.
şu söylediğine bir bakarmısınşaka mı
Ne sakasi, dünyadaki 3lü ortasaha oynayan takimlar Anadolu takimimi? 3lü oynayan bir takim ortasahaya sahip olmak icin 3lü oynar. Real Madrid neden Özili Arsenale satip, 4-3-3e gecti? Neden acaba?
Neden 3lü oynadi biliyor musun?
1-Beklerin oyuna cok fazla katilmasi
2-2li ortasahada ortasahayi rakibe veriyorduk.
2li ortasahayla, beklerin oyuna cok katildiği bir sistemde, cok fazla pozisyon verirdik. Topada yüzde 71 sahip olamazdik. GS gectiğimiz 2 sezonda set oyununda ve rakipten topu kapmada zorlaniyordu. Manciniyle ortasahayi rakibe vermek ve üretkenlik sorunu da ortaya cikmisti.
Furkan Melo
Dzemaili
Olcan Pandev Bruma
Bence GS 4-3-3 oynamali.
Ben onu lig için söyledim kardeşim
şampiyonlar ligi veya avrupadaki üst düzey liglerle bizim ligi kıyaslama yapamayız
Clde elbette 3 lü ortasahayla oynamalıyız fakat benim söylemek istediğim; Süper ligde kendi sahanda eskişehir gibi bir takıma 3lü ortasahayla çıkmak beraberliğe razı olmaktır
ligde fb ts bjk dışında kimseye 3 lü ortasahayla oynamaya gerek yok
Merak ettiğimden soruyorum takım bazında değilde genel olarak 3lü ortasahadan birini forvete kaydırınca daha mı
çok hücum imkanı doğuyor sence?
Merak ettiğimden soruyorum takım bazında değilde genel olarak 3lü ortasahadan birini forvete kaydırınca daha mı
çok hücum imkanı doğuyor sence?
Takımdan takıma değişir bu söylediğin hatta takım içinde bile değişir dediğim gibi bir Cl maçı ile bir lig maçı aynı değil
Clde rakipler çok daha güçlü olduğundan 3lü orta sahayla oynanmalı bunu hücum için değil savunma için söylüyorum
ligde ise 3lü orta saha (dünkü yapıyla) çok defansif olduğu için pozisyona girmekte zorlandık çünkü yekta ve dzemailli hücuma çok etkisi olan elemanlar değil selçukta maç boyu attığı pasların%85ini geriye oynamış
edit: yekta yerine
burak
bruma sneijder olcan
şeklinde oynasaydık bundan daha iyi olacaktı
bunuda ilerleyen zamanlarda görecez
Evet oyuncuların şu anki performansıyla 3lü oynayınca fazla defansif kalıyor ama ligde oynanmaz demek
biraz aşırı oluyor gibime geldi. Şikecilerde 3lü ortasaha ile şampiyon oldu en yakın zaman dilimine bakarsak.
haklısın da şöyle söyleyim sow kuyt emenike olsa elimizde oynayalım
ama elimizde sneijder burak bruma(olcan) var
neden defansif oynamayalım diyorum onuda şöyle açıklayım
geçen sene zaten ligin en az gol yiyen takımıydık defansif sorunları manciniyle halletmeye başlamıştık zaten sıkıntımız pozisyona girememek ve girince çizgiyi geçirememekti
bu sene bakıyoruz hala aynı sorunlarımız devam ediyor
Kesinlikle. Böyle başka çömez defans yok ligde. Bam bam oynayıp çakmalıydık.. Ama hoca Bruma'yı alıyor orta sahayı 3'lü tutuyor..Prandelli için zaman lazım diyorsunuz da gol atamadığımız takımın maçta ki stoperleri ligin açık ara en tecrübesiz ikilisi.Ayrıca birlikte ilk defa oynayan dörtlü.