şu söylediğine bir bakarmısın :D şaka mı

Ne sakasi, dünyadaki 3lü ortasaha oynayan takimlar Anadolu takimimi? 3lü oynayan bir takim ortasahaya sahip olmak icin 3lü oynar. Real Madrid neden Özili Arsenale satip, 4-3-3e gecti? Neden acaba?

Neden 3lü oynadi biliyor musun?

1-Beklerin oyuna cok fazla katilmasi
2-2li ortasahada ortasahayi rakibe veriyorduk.

2li ortasahayla, beklerin oyuna cok katildiği bir sistemde, cok fazla pozisyon verirdik. Topada yüzde 71 sahip olamazdik. GS gectiğimiz 2 sezonda set oyununda ve rakipten topu kapmada zorlaniyordu. Manciniyle ortasahayi rakibe vermek ve üretkenlik sorunu da ortaya cikmisti.

Furkan Melo
Dzemaili
Olcan Pandev Bruma

Bence GS 4-3-3 oynamali.

Ne sakasi, dünyadaki 3lü ortasaha oynayan takimlar Anadolu takimimi? 3lü oynayan bir takim ortasahaya sahip olmak icin 3lü oynar. Real Madrid neden Özili Arsenale satip, 4-3-3e gecti? Neden acaba?

Neden 3lü oynadi biliyor musun?

1-Beklerin oyuna cok fazla katilmasi
2-2li ortasahada ortasahayi rakibe veriyorduk.

2li ortasahayla, beklerin oyuna cok katildiği bir sistemde, cok fazla pozisyon verirdik. Topada yüzde 71 sahip olamazdik. GS gectiğimiz 2 sezonda set oyununda ve rakipten topu kapmada zorlaniyordu. Manciniyle ortasahayi rakibe vermek ve üretkenlik sorunu da ortaya cikmisti.

Furkan Melo
Dzemaili
Olcan Pandev Bruma

Bence GS 4-3-3 oynamali.

Ben onu lig için söyledim kardeşim
şampiyonlar ligi veya avrupadaki üst düzey liglerle bizim ligi kıyaslama yapamayız
Clde elbette 3 lü ortasahayla oynamalıyız fakat benim söylemek istediğim; Süper ligde kendi sahanda eskişehir gibi bir takıma 3lü ortasahayla çıkmak beraberliğe razı olmaktır

ligde fb ts bjk dışında kimseye 3 lü ortasahayla oynamaya gerek yok

Takim hazir degil. Zor bir mac bekliyordum. Mactan öncede söyledim. Takimi tempo ve final paslar haric begendim. Dzemaili ve Tarik ilk kez ilk11 oynadi. Bruma ve Veysel zaten gecen yil GSde cok mac oynamadilar, diğer oyuncularla beraber oynama aliskanliklari az. Takimin zamana ihtiyaci var.

Modern futbolda kornerlerde artik coğu takim 11 oyuncuyla defans yapiyor.

Ben onu lig için söyledim kardeşim
şampiyonlar ligi veya avrupadaki üst düzey liglerle bizim ligi kıyaslama yapamayız
Clde elbette 3 lü ortasahayla oynamalıyız fakat benim söylemek istediğim; Süper ligde kendi sahanda eskişehir gibi bir takıma 3lü ortasahayla çıkmak beraberliğe razı olmaktır

ligde fb ts bjk dışında kimseye 3 lü ortasahayla oynamaya gerek yok

Merak ettiğimden soruyorum takım bazında değilde genel olarak 3lü ortasahadan birini forvete kaydırınca daha mı

çok hücum imkanı doğuyor sence?

Merak ettiğimden soruyorum takım bazında değilde genel olarak 3lü ortasahadan birini forvete kaydırınca daha mı

çok hücum imkanı doğuyor sence?

Takımdan takıma değişir bu söylediğin hatta takım içinde bile değişir dediğim gibi bir Cl maçı ile bir lig maçı aynı değil
Clde rakipler çok daha güçlü olduğundan 3lü orta sahayla oynanmalı bunu hücum için değil savunma için söylüyorum
ligde ise 3lü orta saha (dünkü yapıyla) çok defansif olduğu için pozisyona girmekte zorlandık çünkü yekta ve dzemailli hücuma çok etkisi olan elemanlar değil selçukta maç boyu attığı pasların%85ini geriye oynamış

edit: yekta yerine
burak
bruma sneijder olcan

şeklinde oynasaydık bundan daha iyi olacaktı
bunuda ilerleyen zamanlarda görecez

Son düzenleme:
Ligin ilk yarısını +-3 puan ile 1. veya 2. bitiremezsek başarısızdır derim.

Ayrıca ŞL gruplarındaki performansı da önemli. Gruptan çıkamamamız bir şekilde anlaşılabilir ama çıkamamak var çıkamamak var.

Henüz performansını değerlendirmek için yeterli veri yok.

Tek eleştirdiğim nokta, birçok arkadaş gibi, Selçuk ve Burak mevzusudur. Artık kesilmeliler kadrodan.

Takımdan takıma değişir bu söylediğin hatta takım içinde bile değişir dediğim gibi bir Cl maçı ile bir lig maçı aynı değil
Clde rakipler çok daha güçlü olduğundan 3lü orta sahayla oynanmalı bunu hücum için değil savunma için söylüyorum
ligde ise 3lü orta saha (dünkü yapıyla) çok defansif olduğu için pozisyona girmekte zorlandık çünkü yekta ve dzemailli hücuma çok etkisi olan elemanlar değil selçukta maç boyu attığı pasların%85ini geriye oynamış

edit: yekta yerine
burak
bruma sneijder olcan

şeklinde oynasaydık bundan daha iyi olacaktı
bunuda ilerleyen zamanlarda görecez

Evet oyuncuların şu anki performansıyla 3lü oynayınca fazla defansif kalıyor ama ligde oynanmaz demek

biraz aşırı oluyor gibime geldi. Şikecilerde 3lü ortasaha ile şampiyon oldu en yakın zaman dilimine bakarsak.

Evet oyuncuların şu anki performansıyla 3lü oynayınca fazla defansif kalıyor ama ligde oynanmaz demek

biraz aşırı oluyor gibime geldi. Şikecilerde 3lü ortasaha ile şampiyon oldu en yakın zaman dilimine bakarsak.

haklısın da şöyle söyleyim sow kuyt emenike olsa elimizde oynayalım
ama elimizde sneijder burak bruma(olcan) var

neden defansif oynamayalım diyorum onuda şöyle açıklayım
geçen sene zaten ligin en az gol yiyen takımıydık defansif sorunları manciniyle halletmeye başlamıştık zaten sıkıntımız pozisyona girememek ve girince çizgiyi geçirememekti
bu sene bakıyoruz hala aynı sorunlarımız devam ediyor

haklısın da şöyle söyleyim sow kuyt emenike olsa elimizde oynayalım
ama elimizde sneijder burak bruma(olcan) var

neden defansif oynamayalım diyorum onuda şöyle açıklayım
geçen sene zaten ligin en az gol yiyen takımıydık defansif sorunları manciniyle halletmeye başlamıştık zaten sıkıntımız pozisyona girememek ve girince çizgiyi geçirememekti
bu sene bakıyoruz hala aynı sorunlarımız devam ediyor

Aynen pozisyon üretkenliğimiz yok eğer bu böyle devam edicekse kanat ağırlıklı oyun oynamalıyız.

Mükemmel bir insan gercekten. Ama teknik direktörlügüne güvenmedigimi geldiginde de söylemistim ve beni yaniltmadi simdiye kadar. Basarili olmasini isterim ve olur ins.

Şu ligin ilk yarısı bir bitsin hele. O zaman anlarız neyin ne olduğunu. Takım tam anlamıyla form tutabilmiş değil, yüzde 50'sini bile sahaya yansıtamayanlar var. Ayrıca taraftarsız oynadık ve yeni transferlerin takıma adapte olma süreci var. Bu kadar handikap varken berabere kaldığımız için çok fazla panik yapmaya lüzum yok. Prandelli'nin işi kolay değil.

Sakat değilse Sneijder'i 90 dakika sahada tut lütfen. Zaten zayıf bir kadromuz var, Sneijder'i çıkarmak gibi bir lüksümüz yok.

inşallah hocamız bu sene başarılı olur hepimiz seviniriz
ilk mesajımla selam herkese bu arada

Selcuk ve Burak i ne zaman keseceksin hoca

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bu sezon kötü sonuçlar alsak da Prandelliye çok suçlu olacagini zannetmiyorum, bu kadar dandik kadroyla zor saglam takim yapilir.

2 ay, Olcani aldiktan sonra tüm sorunlar çözüldügünü zanneden, ancak öyle olmadigini son haftada anlayan yönetim ve basgan sayesinde bu sezon için pek umutlu degilim.

Son dakika panik hamlelerle taraftari rahatlamak istediler, baska birsey degil. Ne vizyon, ne strateji, ne plan.

TFF, Tüpçü, Demirören, Aziz hakkinda çok konusabiliriz ama sezon öncesi böyle rezalet hazirlik yapiyorsaniz onlari unutup biraz da kendi hatalariniza bakmak lazim.

Napoli'nin yedek oyuncularla CL'e giriyoruz, takim sorun dolu bizimkiler ne yapiyor? Takimin en egolu oyuncularin maasini artmayi karar veriyor.

Son düzenleme:
Prandelli için zaman lazım diyorsunuz da gol atamadığımız takımın maçta ki stoperleri ligin açık ara en tecrübesiz ikilisi.Ayrıca birlikte ilk defa oynayan dörtlü.

Prandelli için zaman lazım diyorsunuz da gol atamadığımız takımın maçta ki stoperleri ligin açık ara en tecrübesiz ikilisi.Ayrıca birlikte ilk defa oynayan dörtlü.
Kesinlikle. Böyle başka çömez defans yok ligde. Bam bam oynayıp çakmalıydık.. Ama hoca Bruma'yı alıyor orta sahayı 3'lü tutuyor..

Geri
Üst Alt