Günümüz futboluna tepki olarak doğan butun hocaları bu takıma getirmeyi nasıl beceriyorlar

şaka mısınız ya siz adamın resmi 4.maçı arkadaş ne geldiyse bu zihniyetten geldi başımıza hala akıllanmadınız bir bitmediniz ya!!! Çok biliyorsunuz gidin floryaya siz çalıştırın takımı

Sacma. Adamin 4.macı diye eskisehirspor macında bu macta bir suru hatasını gormezden mi gelicez. İsterse ilk macı olsun farketmez. Takım evinde anderlechti yenemezse ve hocada burda herkesin ortak gorusu oldugu seklinde hatalıysa elestirilir tabii.

2 ay elestırmıcem dedım ama Allah aşkına hocam tarık ı gormedın mı eses macında koy sagbeke acaba asıl mevkısı solbek mı zannedıyor tarıkın..onu gectım kactane kanat transferı yaptık bruma duzeldı fılan kanatsız sıstem ıcın mıydı okadar transfer bu kadar mı bellı rastgele transfer yaptıgımız?

4-3-1-2 ile hiçbir major başarı yakalanamaz , 3-5-2 ile de yakalanamaz...Bunlar tek kanatlı sistemler,günümüz futbolunda yeri yok...

Dünya kupası deme orası bir turnuva,tek maç eleme usülü...

Dünyanın en iyi orta sahası ile oynayan Juve bile geçen sene Kophenhag gibi bir takıma diş geçiremedi , Manu ne hallere düşüyor EPL'de...
4-3-1-2 veya 3-5-2 hastası değilim tam aksine 4-3-1-2 oynadığımız dönemde oyunun merkeze sıkıştığından çokça şikayet ettim ama kötü örnekler kadar iyi örnekler de var. Rakamlara bu kadar takılmak doğru değil bana göre dediğim gibi önemli olan sistem ve anlayış..

5-3-2 oynayıp Van Gaal gibi atak yapabilirsin veya 4-4-2/4-3-3 oynayıp Pulis'in Stoke City'si gibi kapanabilirsin.

Son dönemde Liverpool 4-3-1-2 oynuyor mesela çok da iyi yapıyorlar geçen sezondan beri. Tabi oyuncuları o kadar yetenekli ki anında 4-3-3'e de dönüş yapabiliyorlar. Sterling Sturridge Coutinho fln kanatlara deplase olabiliyor çok rahat.

Pandev Sneijder ve Bruma gibi yetenekli adamlarla biz de uygulayabiliriz ileri hatta benzer bir düzeni sistem oturursa.

tapatalk

amu5u7az.jpg

zaman vericez mecbur.maç sonu bende çok kızdım ama futbolcuda iş yoksa teknik adam bizim gibi sadece izlemekle yetinir.

Ulan adam sevinse niye sevindi deniyor sevinmese içi geçmiş deniyor.

Size Mourinho'yu getirseler 2 mağlubiyette biletini kesersiniz adamın.

tapatalk

zaman vericez mecbur.maç sonu bende çok kızdım ama futbolcuda iş yoksa teknik adam bizim gibi sadece izlemekle yetinir.

Abartıyoruz bazen. Eskisehiri Anderlechti yenemeyecek kadar bu kadar rezil oynayacak takım degilimiz. Fatura direk td e cıkar. Dunyanın en iyi takımın realden 6 yedik diye son 2 sezonun sampıyonu cl ceyrek finalisti fatih terimi kovalım diyen taraftar mı sahip cıkacak sabredecek buna

Ulan adam sevinse niye sevindi deniyor sevinmese içi geçmiş deniyor.

Size Mourinho'yu getirseler 2 mağlubiyette biletini kesersiniz adamın.

tapatalk

Takımı dogru oynatsaydı surada kımse bu adam hakkında kotu konusmazdı. Burada herkes Prandelliye kızıyor cunku takımı dogru oynatmıyor. Bunun muhtemelen sende farkındasın. Ben kendi adıma bugun 90+3 te bir gol atıp bu macı kazansaydık yine yanlıs oynattı takımı diyecektim.

Cl'nin en tecrübesiz ekiplerinden birine karşı.

Olcan,Bruma gibi önde basan pres yapan hızlı adamlarla çıkmadıya daha ne diyeyim.Rakip defansı hataya zorlayamadık.

Nerde 2 sene önce ki , Kaleciye bile 3 kişinin pres yaptığı futbol

Geri
Üst Alt