Caner Turan
Sarı Üye
- 12 Ocak 2011
- 893
- 0
- 266
Günümüz futboluna tepki olarak doğan butun hocaları bu takıma getirmeyi nasıl beceriyorlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
şaka mısınız ya siz adamın resmi 4.maçı arkadaş ne geldiyse bu zihniyetten geldi başımıza hala akıllanmadınız bir bitmediniz ya!!! Çok biliyorsunuz gidin floryaya siz çalıştırın takımı
4-3-1-2 veya 3-5-2 hastası değilim tam aksine 4-3-1-2 oynadığımız dönemde oyunun merkeze sıkıştığından çokça şikayet ettim ama kötü örnekler kadar iyi örnekler de var. Rakamlara bu kadar takılmak doğru değil bana göre dediğim gibi önemli olan sistem ve anlayış..4-3-1-2 ile hiçbir major başarı yakalanamaz , 3-5-2 ile de yakalanamaz...Bunlar tek kanatlı sistemler,günümüz futbolunda yeri yok...
Dünya kupası deme orası bir turnuva,tek maç eleme usülü...
Dünyanın en iyi orta sahası ile oynayan Juve bile geçen sene Kophenhag gibi bir takıma diş geçiremedi , Manu ne hallere düşüyor EPL'de...
Bu adama hırslı değil içi geçmiş diyen var
Hocam orta bekliyordu galiba.Bu adama hırslı değil içi geçmiş diyen var
tapatalk
Beraberliğe seviniyor loser
zaman vericez mecbur.maç sonu bende çok kızdım ama futbolcuda iş yoksa teknik adam bizim gibi sadece izlemekle yetinir.
Ulan adam sevinse niye sevindi deniyor sevinmese içi geçmiş deniyor.
Size Mourinho'yu getirseler 2 mağlubiyette biletini kesersiniz adamın.
tapatalk