Kapanan takıma karşı 3'lü orta saha ve kanatsız takımla çıkıyoruz.Bruma'yı forvet mi oynatıyo kanat mı oynatıyo bilemedik daha ne biçim bi formasyonsa artık.Ligin en zayıf takımına karşı bile hücum yapamıyoruz.Biz mi daha güçsüzüz la yoksa bilemedim bak şimdi.Selçuk-Burak gibi adamları oynat sen hala.Türk olsan hadi derim gördün bu adamları geçmişte bişeyler bekliyosun diyecem de Türk de değilsin niye her maç oynatıyosun bu adamları anlamıyorum.

Adam ikinci yarıya burakla başlıyor lan. ahahahah bir tane bile değişiklik yok. çok iyi oynuyoruz sanıyor galiba ahahhahahha

Wesley Sneijder ısrarın senin sebebin olacak hoca..Unutma bunu..

tumblr_na690jn8FO1tvwbu7o3_250.gif

2-0 gerideyiz, ikinci yarı başlıyor adam Yekta, Dzemali, Selçuk üçlüsünden birini çıkartıp bi kanat, forvet falan alayım demiyor lan... :happy:

Olcan gibi bir kanatın varken 3'lü defansif ortasaha ile maca cıkıp kanatsız oynamak...İtalyanların dedigi gibi, hoca falan degil..

bu kafayla koltuğu ersun'a kaptırır.

ben böyle bir şey görmedim ya. 60 oldu hala bekliyor.

Italya'da da aynisini yapiyordu kactane orta saha varsa adam sahaya suruyordu Veratti, De Rosii, Tiago, Pirlo....

YENİDEN YUVANA HOŞGELDİN LUCESCU.

ilkyarı kesin gidiyor sezar ! romayı yak, GS' yi değil !

Allah belanı vermesin Bruma`yı çıkarmak ne ya.

Tapatalk

Italya'da da aynisini yapiyordu kactane orta saha varsa adam sahaya suruyordu Veratti, De Rosii, Tiago, Pirlo....

Aykut Kocaman'ın İtalyan versiyonu gibi. 3 tane ön libero sokuyor sahaya. Hani defansa yarar sağlasalar no problem ama daha da batırıyorlar. 4 defans 3 ön libero 3 orta saha 1 forvet oynuyoruz maçlarda ..

Bu adami bugün kovmayan yonetim kendini kovsun Brumayi cikardi şaka gibi.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt