Sana diyecek laf bile bulamıyorum bu kadar rezil bir teknik direktör epeydir görmemiştim başımızda.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Selçuk'u kesip melo da yokken Pandevi banko oynatacaktın Prandelli reyiz.

mactakı ceza sahasına 50 ortayı neye baglıyorsun hoca? madem 50 tane orta yaptıracan nıye son dk gıdıp pandevı aldın? pivot sant alsaydın ya..olcan tercıhın ınanılmaz bısey gercekten brumayı burak ın arkasında-yanında oynatmak ise dahiyane yasine fılan hıc gırmıyorum artık

bu gece kovulmazsa sezonu kaybedecegiz

derhal yollar ayrılmalı

bize gelen sapıtıyor

yabancı hocalar hep hayal kırıklıgı

yeter arkadas ya

getirmeyin su adamları

hadi ybancı getiriyosun neden italyan

neden???

He kovulur bekleyin kim kovucak başkan seçime gidiyor bide bunu kovmaklamı uğraşıcak

Eger Prandelliyi kovucaksa Baskan degissin. Unal Aysalı cok severim ama yanlıs isler yapıyor. Ya yonetimi degistirecek ya da kendi degistirecek

Şu kadro Tdsiz Balıkesiri yenerdi.Düşünün gerisini siz .

İtalya kadrosuyla gruptan çıkamayan adamdan da zaten ne beklenir ki ?

ayhan-mustafa sarp-barış özbek geri döndü selçuk-yekta-dzemali
ayrıca o zamanki hucumcularımız sağlamdı kewel-keita-arda-baros suanki ise burak-sneijder-bruma

bruma sürekli ilk 11 oynamıyor sneijder iki pas yapacak verkaç yapacak adam bulamıyor topu buraka atsa sonucu taç aut yada rakibe gidiyor kontrol edemiyor
selçuğa filan atsa top semihe gidiyor

sabri ile eboue yi kadro dışı bıraktık yerine yüklü para ödeyip veysel-yasin gibi ölü adamları aldık

yönetim bu işi beceremedi kadro yapılanmamız berbat
forvete pas özelliği olan ayağında top tutabilecek oyuncu lazım necati-elmander ikilisi varken bunlar ileride top tutuyor ve orta sahanın hucuma katılmasını sağlıyordu şimdi burak-umut var ikiside aynı tip ve top kontrolu, vuruş tekniği, futbolu topsuz oynayan ver boş kaleye atsın dediğin adamlar

Ya arkadaş niye 4-3-1-2 de bu kadar ısrar ediyor gerçekten anlamsız...

Yaz kampı 4-2-3-1 ile fena geçmedi iyi de FB maçında kötü oynadık diye birden bire tüm oyun planı değişti...Sahada oyuncuların bu kadar kendini bilmez şekilde oynamasının en önemli sebebi...

Hadi oldu diyelim Selçuk-Burak ile o iş olmaz , yerlerine Furkan-Pandev olmalı...

Selçuk rezil oynuyor ama Burak kadar takıma kimse zarar veremez,derhal kesmeli takımdan...

Hiçbir umudum kalmadı kendisinden...Tamamen dağılmış durumda...Hayır şimdi tekrar 4-2-3-1 e geçersek bir de ona alışmak zorunda kalacağız tekrar...Koca sezonu 3 maçta rezil etti bitirdi...

Haftaya muhtemel Sivas beraberliği-mağlubiyeti üstüne Arsenal'den fark yer sonra defolur gider...Ardından tekrar teknik direktör arar başkan...

-----------------------------Muslera

---------Tarik------Semih-----H.Balta------Emre Tosun

--------Yasin-----Chedjou-----Melo------Olcan

---------------------Sneijder----Pandev

Şöyle bir 11 bile işimizi görür ligde. Şu takimin ligde kanatli oynamasi ve önde de Pandev'in oynamasi lazim. Bu iş böyle gitmez.

Anlamıyor adam anlamıyor. Es Es-Anderlecht maçlarını vermişin saçma sapan sistemden dolayı hala lig sonuncusuna 3lü orta sahayla çıkıyor korkak oğlu korkak. Devre arası değişiklik bile yapmıyor adam. Takmış kafayı Brumaya ilk çıkardığı o oluyor. Bruma kanat oyuncusu canım Sneijderin kanat oynadığı yerde Bruma forvet arkası niye oynar ? Veya kafan hiç mi almıyor acaba o kadar orta açıyoruz bu Burak nasıl olsa vuramıyor pasla delelim savunmayı diye ? Kurtarıcı diye Pandev 80'de mi alınır oyuna ?

Açık ve net bu adamla olmaz İstanbula bile dönmesine izin verilmemeliydi ama sabır ayağına 4-5 hafta daha tutacaklar bu adamı. Sırf şundan kurtulmak için Ünalın başkan olmamasınıda isteyebilirim. Bugün takım hakkında çok görüşüm değişti

Mancini'ye sahip çıkmadınız, Prandelli'ye de çıkmayın, Bülent Korkmaz'lara çıkarsınız..

korkak bu adam nasıl İtalyada tdlik yapmış anlamak mümküm değil ite köpeğe madara ettin bizi

Geri
Üst Alt