3.haftayi lider'in en fazla 3 puan gerisinde olacagiz.

Prandelli kendine ceki düzen ver o puan farki acilirsa yol alirsin.

4. yildizi takmaya geldin sen! Kadro berbat tamam yönetim son üc transfer döneminde sacmaladi ama sen ben transfer istemem elimdeki ile yaparim diye geldin zaten bu kulübe. Onun icin takimi toparla degilse esyalarini toparlarsin.

Mancini'ye sahip çıkmadınız, Prandelli'ye de çıkmayın, Bülent Korkmaz'lara çıkarsınız..

Prandelli'ye hep olumlu bakanlardanım. Manciniye'de devre arasına kadar ağzımı açmadım ama çok genel bir düşüncem var benim futbol ile ilgili. 2014 yılında hala kanatsız oyun oynatmayı deneyen hocaya sahip çıkılması komedidir benim anlayışıma göre. Terim de yaptı, Mancini de yaptı bu da başta kanatlı oynattı sonra vazgeçti. Bu kadar aptal olunmaz ve bu kadar kendi ayağına kurşun sıkılmaz. 2 senedir takım her hafta daha kısır hale geliyor, oyunu sadece göbekten oynuyor ve bunu 3 hoca göremiyorsa üçünün de canı cehenneme.

Son düzenleme:
bu adam akıl tutuılması mı yasıyor

yaptıgı acıklamalarla oynattıgı futbol,sahaya sürdügü topcular tamamen zıt

niye bizi buluyor bu adamlar yav

Kaliteli Forvet

Bruma-Sneijder-Olcan

Melo-Kaliteli orta saha

Balta(Telles)-Chedjou-Semih-Tarık

Muslera

Yabancı sınırı kalksa o iki bölgeye kaliteli iki oyuncu alsak ve bu düzende oynasak takım takır takır top oynar adım gibi eminim.
Bazı maçlarda defans yerlilerden oluşturulabilir ayrıca Sinan Bolat forma şansı bulabilir.
Radikal kararlar alınmalı artık bu böyle gitmez.
Bu oyuncular oldukça her gelen teknik direktörün işi çok zor.
Medyada başladı yine Selçuk&Burak bizim evlatlarımı geyiği ama bu iki adam yerine kaliteli iki oyuncu gelse oyunumuzda baya ilerleme olacağına eminim.

Sneijder olmasa 4-3-3 ile 3'lü orta saha oynayabilirdik ama Sneijder varken hakkını vererek oynayabileceğimiz en iyi taktik 4-2-3-1.
Ama hala kanatsız futbol seyretmek kahrediyor insanı.
Prandelli yanlışından döner inşallah yoksa bu sezonda güme gidecek gibi duruyor.​

Son düzenleme:
Bay haşortmanla zamanında pis dalga geçtilk.Allah başımıza önce Mancini'yi sonra da bunu gönderdi.Etme bulma dünyası işte.

Bence bir umut yok. Savunup da durmayın. Bugün Galatasaray Balıkesir gibi bir takıma 2-0 yenildi. Hani haftalardır yeniyoruz da kaza oldu desek ayrı. Takım Süper Kupa ile beraber 4.maçı 1 galibiyet 2 mağlubiyet 1 beraberlik oldu. Hiç ışık vermiyor.

Benim hiçbir umudum ve heyecanım kalmadı bu seneye dair.

Bizim şu büyük takımız tribinden çıkmamız şart.Savunmayı geride kurmalıyız.Yıldız statüsünden iki tane forvet bulmadığımız sürece "hücum" oynamamalıyız.Kanat akınları ile hızlıca sonuca gitmeye çalışmalıyız, elimizde 2 sene boyunca bir kontra atak takımını(Trabzonspor) kanattan yönetmiş bir Olcan, tarife gerek yok bir Bruma ve çok iyi iki tane pasör var Sneijder ve Selçuk.Berbat üç tane de forvetimiz var; Burak,Umut,Pandev bunlardan ikisi savunma arkasına sarkma işini ortalama yapabiliyor yani onlarda kontra atak oynayabilir. Elinde bir kamp dönemi ve bu kadar geriye yaslanıp uzun pasla ileriye çıkıp gol atabilecek bir kadro var, sen daha bu takımdan "Barcelona" yaratmaya neden çalışıyorsun be hocam? Yönetim mi baskı yapıyor nedir ? İşin daha da garibi prandelli hazırlık maçlarında tam da dediğim şeyleri yaptırdı takıma hatta Selçuk bile iyi görünüyordu.Bursaspor maçında da 4231 ve geride savunma gördük ama sonraki maçlarda hoca bir anda saçmaladı.İleride defans hattı, rakip kalenin önüne yığılan bir kanatsız orta saha, ceza sahasında debelenen beceriksiz bir forvet.Bu mudur yani taktik ? Prandelli, isminin verdiği umudu; cismi ile yok ediyor...

Kaliteli Forvet

Bruma-Sneijder-Olcan

Melo-Kaliteli orta saha

Balta(Telles)-Chedjou-Semih-Tarık

Muslera

Yabancı sınırı kalksa o iki bölgeye kaliteli iki oyuncu alsak ve bu düzende oynasak takım takır takır top oynar adım gibi eminim.
Bazı maçlarda defans yerlilerden oluşturulabilir ayrıca Sinan Bolat forma şansı bulabilir.
Radikal kararlar alınmalı artık bu böyle gitmez.
Bu oyuncular oldukça her gelen teknik direktörün işi çok zor.
Medyada başladı yine Selçuk&Burak bizim evlatlarımı geyiği ama bu iki adam yerine kaliteli iki oyuncu gelse oyunumuzda baya ilerleme olacağına eminim.

Sneijder olmasa 4-3-3 ile 3'lü orta saha oynayabilirdik ama Sneijder varken hakkını vererek oynayabileceğimiz en iyi taktik 4-2-3-1.
Ama hala kanatsız futbol seyretmek kahrediyor insanı.
Prandelli yanlışından döner inşallah yoksa bu sezonda güme gidecek gibi duruyor.​
Hocam 4-2-3-1 oynasak zaten çözeceğiz.Biz takım olarak pas oyununu becerebilecek kapasitede değiliz.Elimizde kapanan takımları açabilecek yetenekte oyuncular da yok.Ama doğru dizildiğinde ve doğru görev dağılımı ile armayı da arkasına aldığında çok iş yapabilecek bir takımız.Savunmayı ileride kurup da rakip yarı alana yığıldığımızda, elimizde ki sakar forvetler ve formsuz oyuncularla birlikte saçmalıyoruz.Onun yerine daha geride(Balıkesir'e karşı bile.) oyunu kabul eden bir 4-2-3-1 oynasak...

İstifa da etmez bu şimdi.
Sivas maçında istifa sesleri duymak istemiyorsa, Selçuk yerine Birhan'ı oynatsın. Kimse yuhalar mı Birhan'ı? Potansiyelli bir genç oyuncu, şans verin artık. Yok olup gidecek Selçuk gibi çapsızlar yüzünden. Madem risk alıcaksın böyle risk al. Taraftar da sesini çıkarmaz. Ayrıca bıraksın artık 4-3-1-2 gibi kanatsız taktikleri , biz böyle oynayamayız.. 2 tane hareketli hızlı oyuna uygun kanat oyuncun var. Bir tanesini kadroya almıyor , diğeri forvet oynuyor.. Çıldırmamak elde değil.
Tarık'ı sol bek oynatıyor. Sağ bekte daha verimli bu adam. Koy sağ beke. Sol bekte fanteziye girmek istiyorsan Olcan'ı dene. Daha önce oynadı sol bekte. Gidip Yasin gibi çapsızlardan bek devşirmeye çalışıyor.

Tamam haklı olarak çok kızıyoruz da Mancini'de yapılan hata yapılmasın önce takımdaki yeniçeri yerlilere odaklanalım...

Sonra duruma bakarız...

Selçuk burak çıkarsa tt arenaya protestonun önünü alamaz kimse prandelli yi uyarıcak yönetici dahi yok kulüpte iyimi

Artık dublör kullandığına kanaat getirdiğim kişi kendisi. Yanlış anlaşılmasın antremanlarda dublör kullandığını düşünüyorum.

Sivas macında olası bir puan kaybı sonrası gerekli protesto yapılmalı.Hos bir durum degil sürekli degisim ama kaldıramıyoruz artık bunları.

Daha kendi evimizde maç kazanamadık düşünün gerisini siz :D

Bizim kendi evimizde yenemediğimi es esi gençlerbirliği deplasmanda yendi.

Adam akilli bir tane yerli transferi yaptık, onu da getirdiğin hale bak hoca.
Niye böyle yapiyosun hic anlamıyorum, oysa ki cok guvenmistim sana.

Valla hocanın zamana ihtiyacı olabilir ama bizim zamanımız yok.
3 haftada 5 puan kaybetti bu takım ve şu kaos ortamından çıkabilmemiz için minumum 3 maç arka arkaya kazanmamız şart.
Bunu yapabilirse hem takım hem de kendi kredi de kazanır zaman da.
Aksi takdir de hoca da takım da havlu atar.

Bavulunu topla, İtalya'ya doğru yola çık. Sağdan sağdan 60'ı geçme. Hele bir dahaki maça yine Selçuk-Burak ile çıkacaksan cehennemin dibine kadar yolun var beceriksiz!

Geri
Üst Alt