Kararimi verdim Prandelli konusunda. Bizi sampiyon yapacak adam degil kesinlikle. Oyuncularin vücut dilinden anlasiliyor bu.

Zaten sikintilarimiz var, bide hamleleriyle iyice icine ediyor takimin. Balikesir´e yenildik arkadas, var mi ötesi ya?

Avrupa´yi unutun zaten. Elde bi lig var. Iyice suyu cikmadan bu isin, erken bir degisiklik bana göre sart.

Türk hoca getirin Türk. Gerekirse sezon sonuna kadar Yilmaz Vural´i getirin, yemin ediyorum raziyim. Seneye Lucescu gelsin.

Ben hocaya neden kızdım dün ? 60 dakika topu rakip sahaya yıkan takımı değişikliklerle bozup baskı kuramadığımız için...

Ama dün adamın da yapabileceği bir şey yoktu , çok şanssız yenen 2 gol ve Qral-Selçuk...

Özellikle bu ikisi takımı alenen sabote ediyorlar...Selçuk topu alıyor sürüyor sürüyor sonra geri ya da yana dönüyor...
Öbür rezilden bahsetmeye bile gerek yok zaten.

Bu 2 adamı kes istersen 3.-4. ol inan çıkıp eleştirmem,oyuncularda iş yok derim.Ama sen ısrarla bu 2 kankayı oynatmaya devam edersen kendi sonunu hazırlarsın , tüm yaz boyu inşa ettiğin yapıyı 4-3-1-2 saçmalığı ile anında sıfırladın , hala Burak-Selçuk ile oynamaya devam ediyorsun...

Vakit kaybetmeden yolları ayırıp yerli bir hoca getirmek lazım. Denizli mi olur, Yılmaz Vural mı olur artık bilemem. Ersun bile olabilir.

Malesef herşey üstüste geldi şu yeni seçim yapılana kadar hoca gitmez şampiyonluk gider.

Dortmund deplasmanında da bjknin cl rekorunu kırabiliriz.

Mesele sadece skor mu? Zaten bi cacik olmayacak Avrupa´da. 2 yemisim, 5 yemisim, cok mu önemli?

Dortmund´dan 5 yiyeyim, Türkiye´de sampiyon olayim bari. Gerci bu kadro sampiyon filan olamaz, o da ayri konu.

Yerli teknik adamın eyyamcılığını anlarım da, yabancının eyyamcılığına akıl sır erdiremiyorum. Mancini de, Prandelli de her yerli hocaya rahmet okuttular bu konuda. Yav senin kariyerin söz konusu, bilmediğin ülkeye gelmişsin, kendini kabul ettirmek, kısa yoldan başarılı olmak en büyük amacın olmalı. Ama sen resmen ahbap-çavuş ilişkileriyle takım kuruyorsun, yerli TD'leri zerre kadar aratmıyorsun.

Halilhodzic bile geldi, ben bunlarla oynamam, bana yeni takım kurun yoksa çeker giderim dedi. Üslubu eleştirilebilir ama söylediği şeyler son derece doğruydu. Benden şampiyonluk istiyorsan adam gibi oyuncu ver bana diyor adam. Hiç biri senin babanın oğlu değil, niye katlanırsın yani, niye kenara çekemezsin veya takımdan göndermezsin? İnsan böyle bir kötülüğü niye yapar kendine anlamak imkansız.

Takimi forumdan yönetelim, yöneteyim, daha basarili oluruz, olurum. Yemin ederim olurum.

Yapması gereken en önemli şey bu sezonu bir şekilde geçirmek ve yazın sağlam bir forvet almak...

Öyle bir rezil oynuyor ki bizde hiçbir şey yapamıyoruz...Daha bu yaz hazırlık kampında dedim Burak denen herif olduğu sürece Galatasaray gol falan atamaz diye,bana demediğini bırakmadı bu sürekli olarak psikolojisi değişen taraftar...Al işte , 5 resmi maçta atılan 3 gol...

Yeeaaa Burak ne alaka yeeaaa demeyin , Burak yerine adam akıllı yabancı bir forvet olsaydı ilk yarıda en az 3 gol atardık.Adam 2 kere karşı karşıya pozisyonu harcadı 5 kere ofsayta düştü , ya Galatasaray 40 orta yapıp lig rekorunu kırıyor,stoper Şecu bundan daha fazla kafa vurdu...

Ya Umut'u ilk 11'e al en azından pres yapar,rakibi yıpratır.Burak rezilinin yaptığı hiçbir olumlu iş yok , ya da Sneijder'i forvete koy 4-6-0 oynayıp topu domine edelim inanıyorum çok daha fazla gol atarız...Acilen radikal pragmatik kararlar alması lazım , Olcan'ın kadro dışı kalması ilk sinyal ama bunu devam ettirip Selçuk-Burak'ı kadro dışı bırakması şart kere şart...

Takımda ciddi toparlanma emarelerini gördük , dün ilk 60 dakika iyi top oynadık,kondüsyonumuz baya iyi gözüktü , CL maçından sonra rakibi hiç ileri çıkartmadık.Ben uzun zamandır deplasmanda bu kadar baskılı oynadığımızı görmemiştim,ama Qral denen rezil yüzünden gol atamadık...

Aynı Samsun maçı işte , orada Elmander-Baros vardı maçı 0-2 den 4-2 yapmıştık,Burak olduğu sürece ne adam gibi gol atabiliriz ne de böyle geriden maç çeviririz...

Takımın bu hale gelmesinde önemli bir sorun da Ünal Aysal...Sadece forvet transferinde aldığı tutum bile durumu açıklar...Rakiplerimizi geçtim anadolu takımları bile yabancı forvet ile oynuyorlar.Biz ise kafayı yemiş bir halde türk forvet ile oynuyor...

Akhisar'da şu yaşında yardıran Gekas bizde olsa en az 35 gol atar,"yok atamaz" diyen çıkmaz herhalde...Dün Gekas bizde olsaydı en az 4-5 gol atardık,forvette Burak olduğu için gol atamadık...

İkinci sorun Selçuk,adam takımı inanılmaz yavaşlatıyor ve ileriye destek vermiyor...Derhal yerine Furkan oynatılmalı , Melo'yu derine çekip Yekta yerine de Birhan oynasın...

Üçüncü sorun da Sneijder-Bruma'yı forvete yaklaştırıp dar alana mahkum etmesi,yapması gereken Sneijder-Bruma'yı kanatlara atıp 4-3-3 oynaması...

-----------------Muslera-----------------------

Veysel-------Şecu---------Semih-------Tarık

-------------------Melo------------------------

--------Birhan------------Furkan-------------

Olcan-----------Pandev-----------Sneijder----

İsterse Pandev'in yerine Sneijder'i çekip sağda Bruma da oynayabilir...Ama bu dediklerim olmayacak Xelçuk-Burak ve 4-3-2-1 devam edecek maalesef...

Dünyanın herhangi bir yerinde herhangi bir teknik direktör düşünün. Dünyanın herhangi bir yerinde herhangi bir takım düşünün. Bu herhangi takımın herhangi teknik direktörü maç içinde bir duran top organizasyonu bile yaptırmıyorsa benim için hangi teknik direktör olursa olsun iyi bir teknik adam değildir. Duran top organizasyonunu bırakın kimin kullanacağı bile belli değin bizim takımda. Sen bu ağrılığı koyamıyorsan vay haline. İlk 11 e oyuncuları ben de dizerim. Maç sonrası röportajları ben de yaparım. Maç içinde etkili silah olan-bilecek adamlar var ve sen bunları değerlendirip bir duran top organizasyonu bile yapmıyorsan, vay senin halıne vay senin aldığın paraya vay senin kariyerine...:hat:

Son 1 yıldır yapılan bütün transferler nerede ise fiyasko ve ötesinde.

Eboue'den memnun değiliz tamam ama onun yerine Veysel ve Yasin gibi orjini bek olmayan isimler ile mi doldurulur.

Eboue'nin ölüsü bile bu kadar yetersiz gelmez bu takıma.

Son 2 transfer döneminde

Alex Telles-6.15 Milyon Euro -> Chelsea maçı hariç yok
Izet Hajrovic-3.5 Milyon Euro -> Kaçtı, bir şey de oynamadı. FIFA'da kaybedersek 9 MİLYON EURO TAZMİNAT

Salih Dursun-2.750 Milyon Euro -> Bırakın GS'yi Antep seviyesinde bile değil, TS nasıl aldı hayret ediyorum hala, tek vasfı sert faul yapmak

Burdisso-300.000 Euro -> Kim izledi, kim önerdi, kim aldırdı bilsek zaten kulüpte barınamaz herhalde

Veysel Sarı- 900.000 Euro -> Maksimumu Eskişehir'de rotasyondu. Top tekniği yok, bodoslama hucüma çıkan, 5 metre'ye pas atamayan bir oyuncu. Bek değil savaşçı ön libero olur en fazla.

Oğuzhan Kayar-550.000 Euro -> Niye aldık bilen yok

Umut Gündoğan -> 500.000 Euro -> Geldiğinden beri 1 maç bile 90 dakika oynatılmadı, kötüyse bu kadar niye ve kim aldırdı. Belçika pasaportu var diye mi geldi acaba?

Blerim Dzemaili ->2.350.000 Euro -Erken diyeceksiniz ama top tekniği ve fark yaratacak olana dam belli olur. Bu arkadaş belini döndürüp, hamle yapana kadar dünya ekseninde 1 tur atıyor. Daha topsuz alanda doğru düzgün bir top kestiğini de görmedim. Pasların da çoğu rakibe, yan pas'ı Selçuk, Yekta'da formsuz halleri ile bile yapıyor zaten.

Goran Pandev -> Hala umudum var diyeceğim ama girdiği maçlarda eski diri halinden çok uzak görüntü çiziyor. Emekli olmuş gibi maalesef.

Son 2 yılda ki DİŞE DOKUNUR 2 TRANSFER İSE

1. OLCAN ADIN- HOCA SAĞ OLSUN OYNATMIYOR

2. TARIK ÇAMDAL- GERÇİ 0 GOL 0 ASİST YAPTIĞINI ANLAMAK İÇİN OYNADIĞI MAÇLARI İZLEMEK YETERLİ FİNİSH'E KADAR İYİ SONRA HEP AYNI ORTAYI AÇIYOR, AMA BUNU GELİŞTİRME ŞANSI VAR. (ÇALIŞMAZSA SABRİ GİBİ OLUR)

Burak-Xelçuk kankalarını oynattığı sürece tepkiyi oyunculardan kendine çekiyor , bunu farketmesi lazım...

Radikal değişiklik yapmazsa kendi sonunu hazırlayacağının farkındadır umarım.

Şampiyon olduğumuz 2012-2013 sezonunda da kaos vardı, tüm sezon 'İyi' futboldan bahsedilebilecek 5 maç yoktu; FB nin Avrupa macerasının uzaması, Alex i kaybetmeleri, Sivas maçı gibi çok şanssız kaybettikleri maçlar, Alex in onlardaki fonksiyonunu bizde Drogba nın üstlenmesi gibi faktörlerle gelen şampiyonluk herşeyin üstünü örtmeye yetti...

Bu durumu görüp gereğini yapmakta Terimtor' a düşüyordu, muazzam ve sorunsuz bir kadro yaratmışcasına ego masturbasyonu yapmayı tercih etti hazret!...O yetersiz kadroyla girilen 2013-2014 sezonuna da doğal olarak kötü başlandı, baktı ki gidişat düzeltemeyeceği kadar kötü, hazır Milli Takım fırsatı da eline geçince türlü Şark kurnazlıkarıyla sıyrılıp çıktı işin içinden, yine mağdur rollerine girerek tabi!...Durumu toparlamak düşünüldüğünden daha zordu, hele de bu yönetim (=Futboldan anlamadığını kendisi söyleyen Aysal) ile...

Kadro ve oynanan futbolun sebebini ararken daha geniş bir açıyla bakmanızı öneririm, acizane...
Başarısızlığı terime bağlamışsın bu resmen komlo teorisi gerçekler üzerinden bak bence oda ünal aysal son derece yanlış tercihler yapan bir adam kaosun en büyük sorumlusu kendisi hatayı başka yerde arama

Fatin terim egosu filan diyorsunuz ULAN adam 6 defa şampiyon yapmış takımı birakinda egosu olsun 1 defa şampiyon yapanlar kendini astronot filan zannediyor. Size prandelli mancini müstehak alın başınıza çalın her mac dokuz doğurun. Ben bunca zaman Galatasaray seyrettim bu kadar iğrenç Top oynatan başka bir 2 li görmedim. BAM zamanında dahil buna hala adamlara ilah muamelesi yapiyorsunuz. Neymiş iyi adammış iyiyse GITSIN KILISEYE PAPAZ OLSUN BIZE IS YAPACAK ADAM LAZIM İŞ.....

Fatin terim egosu filan diyorsunuz ULAN adam 6 defa şampiyon yapmış takımı birakinda egosu olsun 1 defa şampiyon yapanlar kendini astronot filan zannediyor. Size prandelli mancini müstehak alın başınıza çalın her mac dokuz doğurun. Ben bunca zaman Galatasaray seyrettim bu kadar iğrenç Top oynatan başka bir 2 li görmedim. BAM zamanında dahil buna hala adamlara ilah muamelesi yapiyorsunuz. Neymiş iyi adammış iyiyse GITSIN KILISEYE PAPAZ OLSUN BIZE IS YAPACAK ADAM LAZIM İŞ.....

Adamın sorunu egosu değil kendini Galatasaray'ın sahibi zannetmesi.Senin gibi başarı tapınıcısı bulduğu sürece taraftar bulması da zor değil Terim'in...6 tane şampiyonlukla Terim'e tapıyorsan git Bayern'i Madrid'i falan tut onlar da büyük takım başarılı takımlar...

Hayır adam milli takıma gitti orada da rahat bırakmıyorsunuz adamı...

Her gelen aynı arkadaşlar.

Burdan şu sonuç çıkıyor; biz gscimbom üyeleri olarak futboldan anlamıyoruz.

Geri
Üst Alt