Boğaç Bozkurt
Parçalı Üye
- 19 Mayıs 2014
- 3.476
- 2
- 288
Sen hâlâ burda mısın yahu? Şu Selçuk ile Burak'ı kesmezsen sana her sonuç müstahak!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Farkı şu: berabere kaldığımız antalya maçında 7 -1 bitecek maç 1-1 bitmişti o zaman arzu istek umut vardı. Ambramat misal sağ bek oynatilmiyordu. 60 dk iyi oynayan değil kötü oynayan çıkıyordu. Misal Melo(olcan) 18 kisilik kadroya bile alinmamazlik yapılmıyordu.Fatih Hoca , tüm takımı kendi kurmamasına rağmen kötü başladığında hiçbir sorun yoktu da neden Prandelli kötü bir başlangıç yapınca medyada dahil Prandelli'yi bitirmeyi çalışıyor? Fatih Hoca 1 Yenilgi 1 Galibiyet 1 Beraberlik ile başlamıştı. Aynı puan durumuyla da Prandelli başladı ki Prandelli'yi 3 transferi de transferin son gününde verdiler. Elbette işler iyi gitmiyor gibi duruyor ama taraftarda her şeyden önce destek olmayı öğrenecek. Takım yazın en sıcak havalarda bile günde çift antrenman yaptı , siz bu emeğin boşa mı gideceğini sanıyorsunuz. Bu geçiş dönemi ister sancılı tamamlansın ister sancısız bu takım bir noktadan sonra yürüyüp gidecek biraz daha sabredelim. En az 10 hafta sürelim verelim ne olur.
Fatih Hoca , tüm takımı kendi kurmamasına rağmen kötü başladığında hiçbir sorun yoktu da neden Prandelli kötü bir başlangıç yapınca medyada dahil Prandelli'yi bitirmeyi çalışıyor? Fatih Hoca 1 Yenilgi 1 Galibiyet 1 Beraberlik ile başlamıştı. Aynı puan durumuyla da Prandelli başladı ki Prandelli'yi 3 transferi de transferin son gününde verdiler. Elbette işler iyi gitmiyor gibi duruyor ama taraftarda her şeyden önce destek olmayı öğrenecek. Takım yazın en sıcak havalarda bile günde çift antrenman yaptı , siz bu emeğin boşa mı gideceğini sanıyorsunuz. Bu geçiş dönemi ister sancılı tamamlansın ister sancısız bu takım bir noktadan sonra yürüyüp gidecek biraz daha sabredelim. En az 10 hafta sürelim verelim ne olur.
O sezonda eleştirilebilecek noktalar var transfer planlaması gibi ama ben Fatih Hocanın ilk sezonundan bahsettim. Tüm takımı sıfırdan kendi kurmasına ve Mayıs'tan itibaren sezona hazırlanmasına rağmen ilk yaptığımız İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a çok kötü bir oyunla 2-0 yenildik ve 4-3-3 oynatmıştı ve hani Prandelli, Yasin'i sağ bek denedi diye eleştiriliyor ya o maçta Eboue sol açık oynamıştı. İkinci maç Samsunspor'a karşı yani iyi olmayan bir oyuna Melo'nun uzaktan attığı ekstra süper gol. Sonra Mustafa Sarp'tan gol yedikten sonra oyun yine tıkanmıştı ve 4-4-2'ye dönüp Elmander-Sercan değişikliğiyle almıştı. Sonraki hafta Karabük'e karşı Bünyamin Gezer'in hakemliğini bitiren Muslera'yı atma hatasıyla ve sonrasında yediğimiz kabus gibi geçen maçın sonunda Baros'un sonradan oyuna girip penaltı yaptırmasıyla 1 puanı kurtarmıştık. Sonrası malum bir ivme yakaladık ve Play Off öncesini 10 puan fark atarak bitirdik.Farkı şu: berabere kaldığımız antalya maçında 7 -1 bitecek maç 1-1 bitmişti o zaman arzu istek umut vardı. Ambramat misal sağ bek oynatilmiyordu. 60 dk iyi oynayan değil kötü oynayan çıkıyordu. Misal Melo(olcan) 18 kisilik kadroya bile alinmamazlik yapılmıyordu.
Ben zaten maçta filan tepki verenlere deli oluyorum. Eğer mücadele etmiyor kosmuyorsa tepki verilir lakin biz adamda yetenek yok tepki veriyoruz asıl onu oynatan yada alana maalesef tek tepki vermiyoruz. Işin ilginç yani bu aslında.O sezonda eleştirilebilecek noktalar var transfer planlaması gibi ama ben Fatih Hocanın ilk sezonundan bahsettim. Tüm takımı sıfırdan kendi kurmasına ve Mayıs'tan itibaren sezona hazırlanmasına rağmen ilk yaptığımız İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a çok kötü bir oyunla 2-0 yenildik ve 4-3-3 oynatmıştı ve hani Prandelli, Yasin'i sağ bek denedi diye eleştiriliyor ya o maçta Eboue sol açık oynamıştı. İkinci maç Samsunspor'a karşı yani iyi olmayan bir oyuna Melo'nun uzaktan attığı ekstra süper gol. Sonra Mustafa Sarp'tan gol yedikten sonra oyun yine tıkanmıştı ve 4-4-2'ye dönüp Elmander-Sercan değişikliğiyle almıştı. Sonraki hafta Karabük'e karşı Bünyamin Gezer'in hakemliğini bitiren Muslera'yı atma hatasıyla ve sonrasında yediğimiz kabus gibi geçen maçın sonunda Baros'un sonradan oyuna girip penaltı yaptırmasıyla 1 puanı kurtarmıştık. Sonrası malum bir ivme yakaladık ve Play Off öncesini 10 puan fark atarak bitirdik.
Eğer sen iki sezonda üç teknik direktör ile çalışıyorsan bu tip geçiş dönemlerine de tahammül edeceksin, yeni gelen yerli olsun yabancı olsun en az on hafta süre tanıyacaksın. Baktın umut yok , olacak gibi değil işte o zaman başlarsın tepkiye. O yüzden sabredelim Prandelli iyi niyetli çalışan, başarıya ve kupaya fazlasıyla aç olan ve Galatasaray'a yakışan bir hoca , zaten başarısız olursa cezayı senden benden veya başkandan önce ben bu ülkenin vergilerini hak etmiyorum diyebilecek kadar onurlu biri olduğundan kendisi keser. Biraz daha sabır.
Bu kadro önde basabilecek , baskı yapacak bir kadro değil diyorsun sonra da doğru sistem pres yapmaktır diyorsun ,nasıl olacak bu iş?
En başında dedik denizli gelsin bir sene idare etsin diye ertesi sene luce tuchel herneyse biri gelir denizli sportif direktör olurdu neyse denizli iyi kondisyon yükleyemiyordu pek prandelli ekibi bunu yaptı sanırım 6.haftadan sonra denizlinin taktik bilgisiylede uçarızalp yalman gelirse büyük ihtimal mustafa denizli gelecek diyolar
Adama yazik be vallahi.
Bu resimler her sey anlatiyor aslinda.Bugün W collection cekimlerinde cekilmis
![]()
![]()
Prandelli'ye hep olumlu bakanlardanım. Manciniye'de devre arasına kadar ağzımı açmadım ama çok genel bir düşüncem var benim futbol ile ilgili. 2014 yılında hala kanatsız oyun oynatmayı deneyen hocaya sahip çıkılması komedidir benim anlayışıma göre. Terim de yaptı, Mancini de yaptı bu da başta kanatlı oynattı sonra vazgeçti. Bu kadar aptal olunmaz ve bu kadar kendi ayağına kurşun sıkılmaz. 2 senedir takım her hafta daha kısır hale geliyor, oyunu sadece göbekten oynuyor ve bunu 3 hoca göremiyorsa üçünün de canı cehenneme.
Kendi dusen aglamaz.Adama yazik be vallahi.
Bu resimler her sey anlatiyor aslinda.Bugün W collection cekimlerinde cekilmis
![]()
![]()