Bugün yenilecegimiz bariz, bari 5-6 tane yiyelim de belki bu heriften kurtulup ligi kurtarma şansına erişiriz.

8 ön liberolu sisteminden vazgeçersin umarım bu akşam...

''Ekseriyetle uzun takım boyu (Ortalama 50 metre) ile durağan futbol oynatıyorlar'' düşüncesiyle İtalyan bir TD tercih edilmemeli diye düşünüyordum...Prandelli bu anlayışın dışında bir TD olarak değerlendiriliyordu ancak görüldü ki o da İtalyan Futbol Genetiğinin tamamen dışına çıkamıyor!...

Yine de ben umudumu tam olarak kesmedim kendisinden, kısa vadede hedeflerden kopmamak için geçici bir çözüm olarak görmek istiyorum, son uygulamalarını ve hak verdiğim noktalar da mevcut; en başta da beklerin tamamının hem defansif hem de ofansif açıdan yetersiz olması geliyor, zaten başta Selçuk olmak üzere çokta iyi durumda olmayan orta saha oyuncularının yükünü daha da artırıyor bu durum...

Hatlar arası mesafeyi kısaltıp, takım halinde ileri - geri oynamak için, oyuna çok fazla katılmaları, bunu yaparken de defansif zaafa sebep olmamaları gereken beklerin yokluğunda, defans güvenliği için üçlü bir hat kuruyor...Burada Melo' yu tercih etmesi, defans hattı için olumlu olsa da, orta saha direncinin düşmesine neden olması kaçınılmaz, keşke iki adet Melo olsaydı kadroda!...Zan hazır tutulabilmiş olsa daha iyi idi bence, şu an için Ched - Semih - Balta olmalı...

Özetlersem; bu beklerle 4-2-3-1 / 4-4-2 / 3-5-2 vs herhangi bir takım tertibiyle sorunların bir çırpıda düzelmesini ummak biraz hayalcilik gibi geliyor bana...Benim tercihim, en kısa sürede -Beklerin istenen düzeye gelmesiyle- kısa takım boyu ve dörtlü defansın önünde Melo ile 4-1-4-1 tertibini kurabilmesidir...

Bence 3-5-2'de beklerin yükü daha da ağırlaşıyor.Bizim beklerin kapasitesi belli.Önlerinde kanat varken idare ederler ama bu adamları 70 metrede oynatamazsın.Bence Prandelli beklerin değil, ortasaha direncinin zayıf olmasından bu dizilişi tercih etti.Bunun da baş sorumlusu Selçuk.Bir merkez orta saha için o kadar hantal ki orta sahamız çok kolay geçiliyor, mecburen orta sahayı kalabalık tutuyor.

Bence 3-5-2'de beklerin yükü daha da ağırlaşıyor.Bizim beklerin kapasitesi belli.Önlerinde kanat varken idare ederler ama bu adamları 70 metrede oynatamazsın.Bence Prandelli beklerin değil, ortasaha direncinin zayıf olmasından bu dizilişi tercih etti.Bunun da baş sorumlusu Selçuk.Bir merkez orta saha için o kadar hantal ki orta sahamız çok kolay geçiliyor, mecburen orta sahayı kalabalık tutuyor.

3-5-2 dizilişle hücum ağırlıklı oynamaya kalkarsan, dediğin doğru...Ancak bu maçta defansif oynatacaktır, aslında Olcan ın pozisyonunu da düşünürsek, reelde 5-4-1 gibi bir şey olacak...

Selçuk konusunda katılıyorum, hadi 11 de olması gerekiyor (?!), mecbur değilsinki maçı onunla tamamlamaya, 55-60 da çıkarırsın, yerine kim girse daha kötü olmaz; gücünü ekonomik kullanmak yerine 60 dk ya göre ayarladığında belki pozisyonların içinde daha güçlü bir Selçuk izleyebiliriz (?)...

İnsanoğlunun görüp görebileceği en kötü td.

Tazminatı falan neyse verin gönderin seneye transfer falan istemiyorum ben tamam, transfer bütçesi bunun tazminatı olsun yeterki gitsin...

Ins 6-7 olur da defolup gidersin.

meloyu stoperde oynatarak resmen maçı adamlara verdin bravo sana.

İlk cezamı sana küfrederek alacağım galiba.

Melo 'yu savunma Sneijder'i ön libero oynatarak takımın içine ediyosun be adam.

Orta sahayı geçemiyoruz sayende.

Dzemaili'nin derin paslarıyla gol atacağız öyle mi ?

Bom boş bir adamsın. Hagi'den bile daha kötü bir teknik direktörsün.

Arsenal deplasmanında oyun taktiğin kontra atak yapmak ama Olcan-Bruma yok. Pandev Burak ile kontra atak yaparsın çok bekle.

Zımba gibi Tarık varken sağ kanadı komple Tarık'a emanet edecek kadar boş bir adamsın.

hemen kardeşim tazminatı eline+bunu getiren başkanda direkt kaybolsuın,Galatasaray gibi futbol takımının 1 senesi bile feda edilemez.

Mancininin 3-5-2 si mantikliydi

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mal.
Tam bir mal.
Komik.

Hadi buna da ceza verin.

Geri
Üst Alt