1 aydır bagırıyoruz kovulmalı diye

lanet olsun ya

başkanın gidişi oyuncuları etkilemiş olabilirmiş bıdı bıdı. sanki daha öncesinde bana barcaydı.

Vizyonluk falan bi mesele değil bu etiketlere takılmayın bu kadar. Ayrıca yerli hoca ligi oyuncuları daha iyi tanır burası gerçek. Ayrıca Hikmet Karaman'a, Yılmaz Vural'a şans verdin mi eleştiriyorsun direk belki çok başarılı olacaklar. Ersun Yanal'ın başarısı tesadüf değil ya da oynattığı futbol tesadüf değildi. Adam bi ton analiz, veriyle uğraşıyordu fenerdeyken. Prandelli hangi rakibi analiz ediyor izliyor çok merak ediyorum. Ersun Yanal iyi seçim olur çok net.

Hocanın takıma tek faydası kendisi o kadar kötü ki, futbolcularımıza sallayan tayfaya malzeme kalmıyor.

Bunun dışında kusura bakmasınlar bu tarzdan nefret etsem de aslında sinirlendiğim için yazıyorum artık Ünal Aysal Spor'lular bir zahmet Galatasaray taraftarı olduklarını hatırlasınlar artık.

Aysal, Polat, Terim, biz herkes gidecek bu dünyadan ama bu takım bir şekilde var olacak, bir zahmet kafanızda ki kurduğunuz fikirlerin size zorladığı şekilde değil daha esnek düşünerek devam edin.

Ulan geleli kaç ay oldu lig başladı 5 hafta geçti, şampiyonlar liginde 2 maç geride kaldı, hala dengeli sistem bulacağız diyor. Bu zamana kadar ne yaptın be adam ne yaptın.

Sokaktaki çocuk bile daha iyi 11 çıkarır takıma. Kimse kusura bakmasın ama bi bok olmaz bu adamla bu sezon.

I am the one who knocks!

Hala güveniyormusun? İyi yoldamiyiz sence? Bizim görmedigimiz neyi görüyorsun?
Ben güveniyorum 7 de yesek görüşüm değişmezdi. Skordan bağımsız bir durum yani. Hataları yok mu var ama zaman verilmesi gerektiğini düşünüyorum halen.

Tabi çoğunluk hatta ezici çoğunluk ve tabi yeni gelecek yönetim büyük ihtimal bu görüşte olmadığı için alternatifler ne olur onu konuşuyoruz.

Adam baya baya Arsenal deplasmanın da bişey denedik demiş vay anasına arkadaş.

kukla bu adam rolünü oynuyor en kısa zamanda gidecek, bakalım lucescuya fazla enkaz bırakmasın zaten luce de gelmezse bildiğiniz bütün küfürleri sayın bu rezilliğe !

Sivas maçında takımın en iyi oyuncusu Olcandı, oynatmadı lan adam :mad:

Maç sonu söyledigi şeyler gülünç. Yönetimin durumundan etkilenmiş olabilir futbolcular diyor. Bahane makinesi. Gönderin bu çile bitsin.

olcanı niye oynatmıyorsun arkadas

oynadıgı her mac etkili oldu bu adam,son macta cırpındı durdu

sebep ne

bundan sonra asla ve kataa yabancı hoca istemiyorum

sırdan yerli hoca bundan daha iyi is yapar

bıktık usandık yav bu yabancı hocaların fantezilerinden

Direk kovulmalı, bu gece
Taffarel kursun takımı , yemin ediyorum daha iyi kadro tercihleri yapar

gidecek zaten,bu kadar yüklenmeyin.başlığı arşive ekleyin artık.yeri orası.

Geri
Üst Alt