Ya bi sal lan yakamızı artık.

Defol git Arsenal deplasmanında bişey denemek nedir.

Sapık mısın nesin.

Bir teknik direktör bir maçı nasıl kaybettirir, adam resmen canlı canlı seyrettirdi bize.

Ben Ersun Yanal ya da bir Alman derim. Hamza henüz gelmesin.

Türk oyunvu muhabbetini bırakana kadar uzak dursun. Yoksa severim kendisini.
Alman bu saatten sonra zor olur.

Ersun da FB'yi çalıştırırken çok antipatik takılıyordu. Normalde bu tip şeylere çok bakmam ama yok Tr'nin en büyük camiasıyız, şampiyon biziz 2. kim tarzı söylemleri hoşuma gitmiyordu. Hocalığını da öyle çok beğenmiyorum zaten.

Hamza'ya gelince Sneijder konusundaki açıklaması hatalıydı evet ama genel olarak kendi felsefesini yansıttığını düşünmüyorum. Akhisar'da yabancılarla arası çok iyiydi takip ettiğim kadarıyla.

Adam 1 yıldır dağılan ve bölünen bizi tek bir noktada birleştirdi o yüzden saygı duyuyorum aslında.

Görevini yaptı ve artık gidebilir.

Göreve getirilmesi bence çok büyük bir hataydı, seçim sonrası gelecek yönetim çok büyük ihtimalle Prandelli ile devam etmez...

Terimin ahını aldık mancini geldi mancininin ahını aldık bu geldi daha kötüsü kim olabilir merak içindeyim

İtalyanlar biraz kalın kafalı anlaşılan.Tüm Türkiye bu takım 4-4-2'le olmaz diye bağırıyor ama Prandelli aynı tas aynı hamam.Yılmaz Vural gelseydi çok daha iyi durumdaydık.

İtalya hava sahasında uçaktan atın bunu!

Özledik reis

voZkpA.jpg

bırakma bizi başkan derken ki samimiyetine inanıyorum artık. çünkü başkası gelse sen sittin sene bu kulüpte duramazsın..

Bir Lucescu, bir de Gerest yüzümüzü güldürdü.Yabancı tdler bize uyum sağlayamıyor.

ingilterede bi kilisenin avlusuna bırakın gelin

gelmesin buralara,vasıfsız eleman

Sıfır beyin! 3 5 2 imiş. Lan evinde Torku Konya ile oynamıyorsun deplasmanda Arsenal ile oynuyorsun kot kafa! Bruma var Hamit var Olcan var Umut var Tarık var senin çıkardığın kadroya bak. Defol git artık be!

Selçuk: Hoca bana fiziksel olarak hazır değilsin oynatırsam sakatlanabilirsin dedi ve riske etmek istemedi. Benim kendisinden en ufak bir oynamama talebim olmadı.

Geri
Üst Alt