Hocam 3 5 2 oynamak istiyorsan ona göre oyuncun olması lazım melo yu sarkık libero oynatiosun ayıptır ya sonra ortasahan da dağılır beklerin de kusura bakma hocam kişiliğine eyvallah ama senle gitmesi çok zor hocam.

Son düzenleme:
fener macına kadar kredisi olmalı en azından bence, hata daha fazla diyecemde küfür yemek istemiyorum burda şimdi :D

Adam gibi savunarak 1 puan alabilirdik buradan.Bjk bile o kalite yoksunluğuna rağmen 1 gol yiyerek geri döndü.Bu gecenin birinci derece sorumlusu Prandelli.

Ikinci golde Semih kesse Welbeckin onunu gol olmazdi... Tekide Chedjou sektirmese gol yemezdik, bitanede Burak kendini atmasa golu yemezdik... + Muslerada erken yatti bugun bi kac defa :( Bu maci yenemesek bile en azindan 1 puan almaliydik, 3 puani bile alabilirdik aslinda... Ula Prandelli gider ayak yaktin bizi...

Son düzenleme:
Ya Anlamıyorum bu hoca ilk geldiğinde hucum oynatacağım demişti 4-2-3-1 sistemini oynatacağım demişti o zaman çok güzeldi hazırlık maçları falan şimdi ne oldu bu hocaya full paso defans sistem berbat bonzai mi içiyor bu

Prestiji yerle bir oldu...İtalya Milli Takımından sonra bize gelmiş olması nedeniyle, her yaptığında bir hikmet keramet eğilimindeydi çoğunluk, ''Bir bildiği vardır'' kılıfına sığmaz oldu yaptığı saçmalıklar...Bunun geri dönüşünün olacağını sanmıyorum...Her zaman TD lere zaman tanınması gerektiğini söyleyen yorumcuların tamamı da 'Doku uyuşmazlığı' teşhisini koymuş durumda, haklı olarak...Yanlış tercihlerinin yanısıra, bu prestij kaybı oyuncuların hocaya güvenini daha da zayıflatır...Başkan adaylarının, yeni TD için de çalışmalara ivedilikle başlamasında yara var

Mancini'yi özleyeceğim aklımın ucuna gelmezdi..

mancini>>>prandelli.

3-5-2, 4-3-1-2 de ne görüyorsun bu sistemleri oynatiyorsun??? 4-4-1-1, 4-2-3-1 oynat iste. cok zormu hoca?

Kafandaki sistemi oturtmaya calisana kadar 10 kez gonderilirsin bu takimdan.
Elindekileri ideal yerlerinde oynatman hem senin hem takim adina en iyi olanidir.
Melodan stoper olmaz!

SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sayın kurumsal aysaldan kurtulunca her sey duzene gırecek ınsallah.

Maç sonu açıklaması tam skandal, gönderilmessen eğer kendine gel eyy bari uefa avrupa ligine götürmeyi düşündür takımı.

İşte kardeş bende bundan bahsediyorum prandelliyi kovup mustafa denizli yi getirmek ne demektir Allahaşkına ya..Ben hala hocanın 5 6 haftalık kredisi olduğunu düşünüyorum...benim içinde büyük hayal kırıklığı olmaya başladı hoca ama bu adamın iyi hoca olduğunu düşünüyorum..burada başarılı olur olmaz o ayrı bir konu ama en azından biraz daha krediyi hakediyor bence...Mustafa denizli,gerets,luce bıktım artık bu dejavulardan illa hoca gidip biri gelecekse ertuğrul sağlam denilen bir adam var orda bas bas ben hocayım diyor !!

İyi hoca emirates deplasmanında sneijderi on libero oynatmaz. Meloyu stoper hıc oynatmaz.

Kotu hoca bence.

Amac clini 4. Bitirip yorucu bi kulvardan uzaklasmak olmali, bugunun baska bi aciklamasi yok.

SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Emre Çolak sol bek, melo stoper, Sneijder defansif orta saha, Veysel sağbek ve prandelli hoca değil..

Geri
Üst Alt