tarık neden oynamazda veysel oynar?
neden 3 5 2 oynarız?
3 5 2 ile başlayıp kaç maçın ilkyarısında 3 gol yemeye devam edeceğiz?

Evet, dünkü kötü tabloda Prandelli’nin tercihlerinin payı var. Ama bence en küçük pay o... Son 12 aya 3 hoca sığdıran, ilk 18’e giremeyen Emre’nin maaşını artıran, 2016’da görevi bırakacağı halde Selçuk ve Burak’ın banka hesaplarına 2019’a kadar musluğu bağlayan bir yönetim var Galatasaray’da. Üstelik takımdaki istikrar ve adalet duygusunu yerle bir ettikten sonra istifa eden... Ama istifa ederken bile yeni yönetimin oluşmasına imkan vermeyecek bir kongre tarihi belirleyen... Anlaşılmaz bir yönetim.
Bence Prandelli masum. İlla bir suçlu arıyorsanız kulübeye değil, biraz daha yukarıya bakmanız gerek. uğur meleke

İçerdeki Fenerbahçe maçını da verecek yüce dahi.

En büyük rakibimiz.

Eger önümüzdeki maca gene melo stoper ve 3 5 2 ile başlanırsa derhal gönderilmeli.
Hala göremiyor o taktikle 2 pas yapamiyoruz
takim 4 lü defansa geçtiginde daha olumlu oynuyor
bunu 25 milyon insan görüyorda bu adam göremiyorsa o zaman tekrar düşünülmeli

Burda Sivas maçının olduğu gün dedi herkes. 3lü defans çıkarsak Arsenale karşı fark yeriz diye. Wellbeck Utakaya benzemez diye. Burda bunu bütün taraftar görüyor bu hoca vasıflı kişi göremiyor. Selçuk formsuz diye Selçuğu keseceksen ligde Balıkesir maçlarında kesseydin be adam. En iyi oyununu Sivasa oynamış biraz toparlamıştı kesti adamı. Veysel ısrarı niye ? Sneijder defansif orta saha oynuyor oyunu Yekta kuruyor bu neyin pişkinliğidir neyin kafasıdır. Taktik falan olamaz bu taktik demem ben buna !

Bide lig önceliğimiz demesi yok mu.. Bu adamın Londrada bırakılmayıp İstanbula getirilmesi takıma ihanettir !

zayıf olduğunu 3.hafta söylemiştim beklemeye gerek yok zarar büyük.acil gönderilmeli

3 lü savunma ve wesley önleride çıkarak tüm Türkiyenin gördüğü şeyi görmemiştir.ya da işgüzarlık yapmaktadır..

son çeyrek asırda ilk defa fenere kupa kaybeden adam olarak zaten ne olacağı belliydi
4-3-2-1 oynattı 1 maç kazandı yine aynı saçmalık puan kaybetti
3-5-2ye geçti yine kazandı ve aynı taktikle çıktı sonra hezimet
oyuncuları tanımıyo ülkeyi tanımıyo ligi tanımıyo
gelen bi fantezi yapıyo takımda

kovmaları lazım dediği gibi çeyrek asırda fbye kupa kaybettiğinde belliydi ne olacağı sokaktan adam çevir td yap kupa kaybetmez fenere

Artık kulübe italyan td girmemesi Lazım nedir bunlardan 1 senedir cektimiz

Adam gibi 4-3-3 veya 4-4-1-1 oynatsaydı sezon başından beri şimdi halimizden pek ileri olmazdık ama tüm tepki kendisine değil oyunculara yönelecekti...Kredisini tüketti...

Şu kadro genişliği Mancini'nin elinde olsaydı keşke diye düşünmeden edemiyorum.O kadar kanat oyuncusu var ama kanatsız oynuyoruz yahu , olacak iş değil...Erciyes maçında bir an evvel yanlıştan dön 4-3-3 çıkar takımı...

Ya iki senedir kimin nerede oynayacağını teknik direktörler bilemiyorsa yuh artık!!! O kadar transfer yapıldı, her bölgenin adamları belli ama tazminata meraklı İtalyanlar takımın anasını ağlatmakla meşgul!
Yeter artık futboldan ciddi ciddi soğuduk artık!

"Direktör" kısmının "Traktör" olarak değiştirilmesini talep ediyorum.

kayseri macında, mal bir sistem ile fizik-kondisyon olarak iyi durumda olan oyuncuların yedekte oturmasını bekliyorum.

bu macta kazanmamamız icin elinizden gelen herseyi yapacagınızdan hic süphem yok hocam.

tabi fb macı nedeniyle bir hafta daha süre verilir, fb zaten bizim gibi sallantıda, bu kadar kötü bir fb'yi yensen ne olur dimi, yeneriz ve sonra cl'de dormud'dan iyi bir fark yeriz olur biter. gene kovmazlar orası ayrı, ligde fb'den 6-7 puan fark yemedigimiz sürece kovmazlar. yani bjk'nin şampiyon olmasına dünden razı yönetim+taraftar. yeterki fb olmasın.

sadece hoca degil, taraftar zihniyetide, gelen yönetimlerde hep geri kafa.

Geri
Üst Alt