Bu gitmedi mi hala. Bak yine sinirlendim bişe dene sen hoca tamam mı.

bu akşam takım nasıl oynatılır öğrendin heralde gerçi sen maçı izlemeyi ''düşünememiştirsin!''

erciyes macinda yine puan kaybedecek

görünen köy kilavuz istemez

bülent kaptan'in takimlari 3 büyüklere karsi cok cok iyi oynuyorlar

Hocam olcan la tarıgı brumayı oynatmamak nedir hoca düşünüyorum anlam veremiyorum tam hızlı adamların maçı garez aramaya başlıyorum böle bir beyin yok fnerli birine söylesem bi kadro cıkart diye senin yaptığın kötülüğü yapmaz.

542d03c4f630992f08a9e8d0

Bu kadroyla Bir de kıtalar arası kupayı görürse ne olur bilemiyorum...

Kovun bu adamı yahu kovunnnnn.

Başlangıçta bu kadar pozitif bakılıp da bu kadar kısa sürede kendinden bu derece nefret ettiren bir adam daha olamaz herhalde.

Yaptıkları akıl karı değil bildiğin her maç takımın dibine dinamiti koyuyor. Ondan sonra seyret cümbüşü.

dusunemedi_524737.jpg

Artık bu karikatür Prandelli ile özdeşleşecektir hiç şüphesiz.

Bienvenuto cesareler, sezarlar ah ah bos isler hep bos.....

Kafayi rahatca yastiga koydugumuz zamanlardan nerelere geldik be.... Bunada sukur nediyek

Arsenal macının ilk yarısı ile 2.yarısını analiz edecek kadar futbol bilgisi varsa, artık maclara 4-2-3-1 ile cıkar.

Arsenal macının ilk yarısı ile 2.yarısını analiz edecek kadar futbol bilgisi varsa, artık maclara 4-2-3-1 ile cıkar.

Hahahahahaha şaka mısın sen ? Arsenal maçının ikinci yarısında ne oynadığımızı farkedemeyip adama akıl veriyorsun bir de ?

Rezalet yahu rezalet...

Erciyes maçında puan kaybederse hocanın sonu olur...

bi sistem denedi aklınca ..tabi ki deneyecekti.ama saçmalık olduğunu anlaması lazımdı.demiş ki arsenal maçından sonra 2.yarı oyuncuların bildiği sisteme döndüm...öyle olunca da zaten verim aldın,4-5 pozisyona girdik be adam.kalede ospina olmasa 4-3,4-4 bitecekti.

Önümüzdeki Mac için ilk 11ler basına sızmış

_______________Muslera
___________Melo Sneijder Semih
Veysel __Selcuk Yekta Xhemo__ HakanB.
_____________Burak Pandev

* LG G2 Tapatalk *

Hahahahahaha şaka mısın sen ? Arsenal maçının ikinci yarısında ne oynadığımızı farkedemeyip adama akıl veriyorsun bir de ?

Rezalet yahu rezalet...

Erciyes maçında puan kaybederse hocanın sonu olur...

En azından kanatlı sistemde, kanatsız sisteme göre daha pozitif bir takım olabilecegimizi gördük. ee burda ne gibi bir yanlıs var simdi ?

Son günlerde cok agresiflestin Metehan.

İsmi açıklandığında söylemiştim, İtalyan futbolunun kendine hayrı yok, bize nasıl olsun? Almanları ikna edemedin madem yerliye yönelecektin. Aysal bu futbol gurabasını bize hoca ederek hem bizi faciaya sürükledi hem de kendi bacağına sıktı. Azalan kredisini de hepten tüketmiş oldu.

Adamın adını gördükçe çıldırıyorum. Resmen bizimle dalga geçiyor. Antika.

Geri
Üst Alt