En azından kanatlı sistemde, kanatsız sisteme göre daha pozitif bir takım olabilecegimizi gördük. ee burda ne gibi bir yanlıs var simdi ?

Son günlerde cok agresiflestin Metehan.

Takım kötü ben de ondan agresif oldum kusura bakma fazla sert bir üslup oldu...

Kanatlı sistemde haklısın zaten ama Umut-Bruma girdikten sonra 4-4-2 oynadık baya da iyi oynadık onu...Ama merkezde Melo-Sneijder vardı hoca onu ligde dener mi bilmiyorum...

Yapması gereken kanatlı oynamak , tek forvet oynayacak adam yok en doğrusu 4-3-3 oynamak ama bir kere dahi oynamadı bunu...

4-2-3-1 den sonra 4-3-1-2 denedi 3-5-2 denedi ama artık bunu denemeli , elimizdeki oyuncu gurubuna göre en doğru taktik bu...

Hala yürüyen Burak'ı oynatıyorsan, Sivas maçının en iyi adamı Olcan ' ı oynatmıyorsan, Arsenal deplasmanında üçlü defans oynatıyorsan kusura bakma ama sen hoca falan değilsin sezar. Anında istifanı ver ve çek git.

prandelliye hala inanıyorum bundan 5 yıl önce rijkaard zamanı ekimin ortalarına kadar herkes takımı barça yapmıştı içerde-dışarda herkese 3-4 atıyorduk sonra takım zar zor 3.oldu ve ardından rijkaard antrenörlüğü bırakacak kadar kötü duruma düştü. Prandelli henüz sistemi oturtamadı, dezemaili ve pandev henüz formda değil,başkanlık seçimi var v.s henüz ligde 4 hafta geçti ve 7 puan aldık, belki şliginde gruptan çıkamayız ama 3.lük asla başarısızlık değil ama bizim ülke çabuk gaza gelen ve çok sabırsız ülkeyiz haftaya fener ve dortmundu yense prandelli kral olur. Wenger 10 yıl kupa alamadı yinede görevde kaldı bizde asla böyle bişey olmaz.

Hocam seni çok destekleyenler oldu bende destekledim ama görünen köy klavuz istemez sezon başında hazırlık kampın da ne yaptın diye sorarlar adama hala sistem deniyorsun ne yazık ki olmuyor hocam.

Kanatlı bir varyasyona geçmediği sürece takım çok zorlanacak bunu göremiyorsa zaten bu takımda işi yok yaptığı yanlış tercihler sonunu getirebilir.ligin en iyi hucum hatlarından birini bulunduran Galatasarayı(Bruma-Pandev-Sneijder-Olcan-Umut-Burak)hala defansif bir zihniyetle oynatmaya devam etmemeli.Bu takım hucum oynarsa çoğu sorun çözülebilir.

prandelli dua etsin ki yönetim secime gidiyor aksi takdirde baskilar üzerine coktaaaaan kovulmustu

gerci yönetim futboldan anlasaydi prandelli göreve gelmezdi bile

bu sene supercupi alacagiz eze eze fark bekliyorum

zuurt kupasini

ligi 82 puan ile champ

ve uefa kupasi ile kapatacagiz

sezona iyi baslayacagiz sonra biraz bocalayacagiz

ondan sonra tam gaz kupalara

prandelli tam bir efsane olacak bu kulüpte

öyle böyle degil

birlikte cok gulup agliyacagiz

adama resmen tapacagiz

millet bize gipta ile bakacak

bu mesajimi unutmayin ;)

Bwhahahaha

Unutmadik.

defol git sövdürmeden.manciniye küfür ettim,sana etmek istemiyorum.

benim yerimede sövün arkadaşlar :D

Bu hafta olmazsa fener maçından sonra banko gidecektir. Dortmund maçına Prandelli olmadan çıkacağız diye düşünüyorum.

Geri
Üst Alt