Seçimden sonra büyük ihtimal gider o zamana kadar dayancaz mecburen

Yeni yönetimin ilk işi Prandelli'yi kovmak olmalı!

alp başkan %1500 kovucak bunu duygusalı bilemem ama

Bruma'yi kadroya almamasi, Melo'yu savunmada oynatmasi da sinir bozucu ama asil kovulmasini gerektiren "onceligimiz lig" aciklamasi bence.

Bu kadar isimli Bati Avrupali teknik direktor geldi, bir tane yari finali ya da ceyrek finali yok Turk takimlarinin bu adamlarla. Turkler disinda bir dogu Avrupali Lucescu bir de Zico var Avrupa'da basarili olan.

Turk insani hakkindaki on yargilarini asamiyorlar. Onceligimiz lig dedigi an kovsaydik bundan sonra gelecek Bati Avrupalilara da guzel bir mesaj vermis olurduk.

Yalman gelirse, prandelli gider. Duygun gelirse Prandellinin kalma ihtimalli yüksek maalesef.

Yalman gelirse, prandelli gider. Duygun gelirse Prandellinin kalma ihtimalli yüksek maalesef.

Daha once boyle demisti Albayrak "İtalyanlar belli ki Türkiye'de başarılı olamıyor. Almanlar'ın hırsına, azmine ve futbola bakışlarına hastayım."

dicem iki üç cümle var ama şu şekilde ifade edeyim;

Ahmet Çakar mod on -

Bak sevgili Prandelli benim anlamadığım olay şu.. mesela hasbel kader sen bir barcelon'nın ya da real madridin başına geçsen...geçemezsin ya ama misal yani kendini hemen şey görme.. messi'den ön libero , busquets'ten defans ortası , her ne kadar forvete muazzam katkı verse de sol açıktaki neymar'dan sağ bek yaratmak istesen ; ya da james rodriguez'den ön libero , khedira'dan defans ortası , yine forvete muazzam katkı veren sol açığın ronaldo'dan sağ bek yaratmak istesen.. be hey prandelli seni saniyesinde kapının önüne koymakla kalmaz biletinini eline verip sınır dışı ederler bir daha da ispanya ya ayak mayak basamazsın..

- Ahmet Çakar mod off

Daha once boyle demisti Albayrak "İtalyanlar belli ki Türkiye'de başarılı olamıyor. Almanlar'ın hırsına, azmine ve futbola bakışlarına hastayım."

Alllaaaaahim Tuchel mi.

i_hof_m05_tuchel_fuchst.variant628x353.jpg

her iki baskanda kovacak bunu

rahat olunuz renkdaslarım

Bizde her hoca en az 1 kupa(resmi) almıştır son yıllarda.Bir Rijkaard alamamıştı galiba.Bu da alamayanlardan biri olacak muhtemelen.

Kendisini destekleyen bir taraftar olarak ben de Prandelli den desteğimi çektim.Normalde bir teknik direktörü hemen eleştirmem,belli bir süreye kadar kredi veririm ama Prandelli o kadar saçmaladı ki kendisine hiç bir inancım kalmadı.
1-)Olcan ve Bruma ile ne alıp veremediği var hala anlamış değilim.
2-)Hızlı oynamak istiyoruz deyip de neden hala yavaş,kağnı gibi oyuncuları oynatıyor.
3-)3-5-2 taktiği ile şans eseri Sivas ı yenip bu taktiğin Arsenal e karşı tutmayacağını anlayamadı mı?
4-)Günümüzde kanatsız futbolla başarılı olan tek bir takım bile örnek veremezken kendis ısrarla bizi kanatsız futbola mahkum bıraktı.
5-)Takımda iyi oynayan futbolcuları kesip kötü oynayan futbolcularda ısrar etmesi kendisinde forma adaleti olmadığını gösterir.(Selçuk,Burak,Yekta,Veysel de ısrar edip Olcan,Bruma ve Tarık ı bir türlü ilk 11 e monte edemedi.)
6-)Arsenal gibi kanatları etkili olan bir takıma karşı özellikle Alexis e karşı Veysel i oynatması skandal.
7-)Melo gibi bir ön liberoyu stopere çekip Sno gibi dünya çapında bir ofansif orta sahayı defansın önünde oynatması tam bir rezalet.
Kendisni çok destekledim ama kendis bu kadar kısa sürede kendinden soğuttu.Arsenal maçında hepimiz bu sistemle fark yeriz diye bas bas bağırırken kendisnin bunu görememesi artık bardağı taşıran son damlaydı.Tez zamanda gönderilmeli.

Yerine Ersun Hocamın geleceği günü iple çekiyorum.

dicem iki üç cümle var ama şu şekilde ifade edeyim;

Ahmet Çakar mod on -

Bak sevgili Prandelli benim anlamadığım olay şu.. mesela hasbel kader sen bir barcelon'nın ya da real madridin başına geçsen...geçemezsin ya ama misal yani kendini hemen şey görme.. messi'den ön libero , busquets'ten defans ortası , her ne kadar forvete muazzam katkı verse de sol açıktaki neymar'dan sağ bek yaratmak istesen ; ya da james rodriguez'den ön libero , khedira'dan defans ortası , yine forvete muazzam katkı veren sol açığın ronaldo'dan sağ bek yaratmak istesen.. be hey prandelli seni saniyesinde kapının önüne koymakla kalmaz biletinini eline verip sınır dışı ederler bir daha da ispanya ya ayak mayak basamazsın..

- Ahmet Çakar mod off
Çakar haklı, Bizde, bu adama sen ne yapıyon bre diyecek ne başkan nede kimse yok. Herif burayı başıboş bulmuş kafasına göre dalga geçiyor.

Geri
Üst Alt