Kayseri maçında Sağ beke Furkan Sol beke Tarık ile başlamasını bekliyorum acaba çok şey mi bekliyorum

bütün yaz döneminde 4-5-1 uygulayıp son 2 maçta bir anda 3-5-2 geçen teknik direktörümsü ulan bunun olmayacağı sivas maçında belliydi bunu maçı izleyen herkez görmüştür aatıf ve utaka biraz becerikli olsa onlardanda 4 yemiştik

bu arada dünya kupasındanda gıcığım kendisine en iyi kadrolardan biriyle gruptan çıkamamıştı bir halt olmaz bu adamdan çare ersun yada tolunay kafkas

Mancini'nin Seria A'da ve Premier Lig'de şampiyonlukları vardı?Bu adamın kupası var mı?İtalya ile final dışında kariyeri boş bence.

Son düzenleme:
T. Direktör görünümlü ne kadar İtalyan varsa getirdi Aysal. Sonumuz ortada. İnşallah başkanıyla beraber gider....

Henuz hicbir resmi macta Bruma ve Olcan'i birlikte oynatmamis. :red:

Mancini hoca hiç değilse Sneijderi defans oynatmıyordu az da olsa hucumda yaptırıyordu bu hiç paso defans birde Mancini hocanın şanssızlığı vardı Kanat oyuncularımız yoktu o zaman şimdi kanat bolluğu çekiyoruz ama kanatsız oynuyoruz.

Sivas maçındaki denemesini komik bulsamda, yeni arayışlar içinde olmasını mazur gördüm, zira bu kadro yapısıyla kurulacak hiçbir tertip, burada bir çok kişinin zannettiği gibi 'İşte bu!' dedirtecek bir futbol oynayamaz!...

(Dünden bugüne oluşmadı bu acizlik; iki yılı aşkın bir sürede, TFF - Yönetim - Terim - Mancini - (Belki Tugay) - Prandelli el birliğiyle başardılar (Kimi kasten, kimi iş bilmezlikle, kimi ihmalle, kimi hainlikle, kimi egosunu okşamak adına)...Allah hepsinin müstehakını versin!...)

Ancak şansında yardımıyla yakalanan 2-0 sonrasında, Sivasspor gibi bir takıma karşı düşülen aciz durumları -Adamlar topu 3 direk arasından geçiremedi diye- gözardı etmesi affedilemez bir hata...Arsenal deplasmanında aynı taktiği, kör göze parmak hesabı uygulama gafleti, az olan kredisini tüketmekle kalmadı, telafi edemeyeceği negatif bir durum oluşturdu kendisi adına...Zaten işlerin iyi gitmeyeceği, sezon başından itibaren futbolcuların vücut dillerinden anlaşılıyordu...Bundan sonra bu kulüpte devam etmesine imkan ihtimal yok da yerine kimin geleceği çok çok önemli, bu noktada yapılacak bir hatanın nelere mal olacağını düşünmek dahi istemiyorum!...

Futbol bu. Yenmek de var, berabere kalmak da var, yenilmek de var. Ama takımın taktiksiz ve sistemsiz bir şekilde serbest ve rastgele oynanmasının hiçbir izahı yok. Dünkü maçın dışındaki maçlarda ofansif orta saha olan hatta bazı maçlarda second striker dediğimiz bölgede oynayan Sneijder'i ön libero gibi oynatırsan , defansif ön libero Melo'yu stopere çekersen , maçın başında yapacağın değişiklikleri sen ikinci yarının sonlarına doğru yaparsan , ilk yarıda kontra-atak tarzımsı bir futbol oynarken takımı kanatsız ve her şeyden önemlisi Bruma'sız ve Olcan'sız yaparsan , defansif yeteneği , pozisyon alma bilgisi ve çeviklik gibi yeteneklerde 0 olan Veysel'le başlarsan , Arsenal gibi takıma karşı 2 forvetle çıkarsan (kaldı ki bu 2 forvetin 1'si de burak gibi bir kazma) bütün suç sendedir. Prandelli kesinlikle iyi bir hoca değildir. Şimdi bana EURO 2012'yi hatırlatacaksınız ama o turnuva hakkında da biraz bahsetmek gerekirse ;

İtalya , EURO 2012'de grup aşamasında oynadığı 3 maçta 5 puan aldı. Ve 7 puanlı İspanya'nın arkasında ikinci sırada tamamlayarak çeyrek finale çıktı. Ama 3. sıraya baktığımızda 4 puanlı bir Hırvatistan var. Ve o Hırvatistan , son maçta İspanya'ya 90'ıncı dakikada Navas'tan yediği golle çeyrek finali kaçırdı. Çeyrek finali kaçırdı diyorum çünkü o maçta çok feci pozisyonları var Hırvat'ların. Ve 90+'da yediği gol de cabası. Yani Hırvatistan o maçı almasa bile yani berabere bile kalsa averajla ikinci olup İtalya yerine çeyrek finale yükselen takım olacaktı.

Şimdi çeyrek finale gelelim ; Yine hiçbir şey oynamayan , yaptığı defans futboluyla adeta penaltılara götürmesini sağlayan İtalya penaltılarda usta ayaklarına sahip olunca yarı finale geçti.

Yarı finalde ; Uzun yıllar sonra ilk defa bu kadar takım halinde iyi oynayan ve Balotelli'nin kariyerinin en iyi maçını çıkardığı bir maçta son dakikalarda maç bitsin diye yalvaran İtalyan'ları görmedik değil. Yine İtalya ikinci yarıda o sıkıcı ve defansif futbolu oynamaya başlamıştı. Ama buna rağmen Alman'ların çok net pozisyonları olduğunu da söylemek lazım. Bu kadar iyi bir maç oynamalarına rağmen yine çok büyük bir şansla 2-1 yendiler.

Finalde ; Finali yorumlamasak da olur İspanya adeta bir antrenman maçı tarzında bir maç oynadı. Tamamen kontrolün İspanya'da olduğu maçta 4-0 gibi farklı bir skorla mağlup etti belki de daha fazlası olabilirdi.

Yani Prandelli , EURO 2012'de çok da büyük bir başarı sağlamamış.

Bu sene yapılan 2014 World Cup'a gelelim.

Kuralar çekildiği zaman Kosta Rika'nın averaj takımı olacağını , 1 puan alması halinde bile çok büyük bir başarı sağlayacağını hepimiz söylemiştik , herkes söylemişti. Herkes bu gruptan İtalya'nın lider çıkacağını , Uruguay ve İngiltere arasında da 2.'lik için bir çekişme olacağı tahmin ediliyordu. Ama öyle olmadı. Bu grupta açık ara en kötü futbolu oynayan İtalya , oynadığı 3 maçta 2 mağlubiyet alıyordu. Kazandığı tek maç da tamamen şansa kazanılmış İngiltere maçıydı.

18 senelik kariyeri boyunca yönettiği en büyük takım Fiorentina gerisini siz düşünün ..

18 senelik kariyeri boyunca 1 kupa bile alamamış bir isim gerisini siz düşünün ..

Loser'liğin cilt cilt kitabını yazmış birisi. Ben geldiği zamanda da söylemiştim mesajlarıma bakabilirsiniz , Süper Kupa'da oynadığımız maçta da defalarca yazmıştım. Ne diye takımın başında hala anlamış değilim.

Süper Kupa maçı : x
Anderlecht maçı : x
Arsenal maçı : x
Balıkesirspor , Eskişehirspor , Sivasspor (kazanmamıza rağmen) : x

Not: x=hiçbir şey oynamadığımız maçlardır.

Macera arıyor. Bilinenin dışına çıkmasana be hoca.

Ne zaman iyi alternatif (ama gerçekten iyi alternatif, Tuchel veya Lucescu gibi birisi) G. Saray'a gelmek istiyorsa Prandelli'yi kovmak lazim.

Onu simdik kovmakla birsey çözemeyiz

sezon öncesi yaptığı tüm doğru taktikleri Fb maçında bir anda bozdu ve saçmalıklar maratonuna bu andan itibaren başladı.4-2-3-1 de oynayabileceğimiz kuvvetle muhtemel baskılı ve seri oyunu Fb maçında hazır olmayan Sneijder, Ptt topçusu Yasinin rezil futbolu ve ayrıca Burağında tek Sf olamayacağı gibi birkaç olaydan sonra bu sistemi bıraktı ama çözüm çok kolaydı Yasin yerine Brumayı koyup(Tellesi kesip) Burak yerine sağlam bir forvet alınabilseydi.(Huntelaar-Cardozo vs)ve Sneijderde formunu arttıracaktı,bu yüzden bu sistemden vazgeçmek hata oldu.Sonrada çok büyük hatalı kadro seçimleri ve kör dizilişlerle takım dağıldı.Bi iki tane hatasını örnek vereyim Sadece hızı olan Brumayı Sf oynatmaktan tutunda Yasini sağ bek oynatmak Kanatsız kör bir sisteme geçmek Veysel gibi futbol fukarasını her maç 11 oynatmak gibi sayısız saçmalıklara devam etti.Ve Arsenal maçı hataların doruk noktasıydı öyle zor bir deplasmanda kanatları iki tane yetersiz futbolcuya teslim etti,ortasahası olmayan Arsenalden gerekmediği kadar korktu ve Ayrıca Melo-Sneijder gibi takımın en önemli oyuncularında mevkilerinin değiştirdi ve mağlubiyetin tek sorumlusu oldu.Fb maçından bu yana başladığı hatalar zinciri gerçekten çok fazlaydı artık kesinlikle bu takımın hocası olduğunu düşünmüyorum.Prandelli takımın başında kalırsa bu sezon iş zor olur çünkü gerçekten futbol zekası düşük.

Hadi hoca birşeyleer denedi de bu forumda 3'lü savunma iyidir, 3-5-2 kraldır yorumları nasıl yapıldı, Sivas maçı savunma olarak en iyi maçımızdı diyeni bile gördüm. Bunu nasıl söylediler merak ediyorum.

Seçime kadar ne kadar az batırırsa o kadar iyi. Sonra inş kovulacak.

Galatasarayın hangi özellikleri varsa sildi süpürdü yok etti
-Galatasaray fenere kupa kaybetmezdi kaybetti
-Galatasaray avrupada iyi oynardı başka oynardı , batırdı bitirdi

Geri
Üst Alt