Bu kadar manyak manyak diziliş ve oyuncu tercihlerini nasıl beceriyorsun? Normal şartlarda futbolu bizlerden çok daha iyi bilmen gerekirken yaptığın saçmalıkları Yıldırım Demirören bile yapmakta zorlanır. Yeni yönetim gelince kendin istifanı sun, önlerini açmak istedim vs. de, düzgün adamsın ama hocalığın çok kötü veya bize fazla, bilemedim yani..

Hamit'i son dakikaya kadar yedekte oturtması, Burak-Veysel gibi 2 tane ölüyü 90 dakika oynatması ne kadar berbat bir hoca oldugunu gösteriyor.

tez zamanda kovulmalı ve ersun ile anlasılmalı.

Kovulsun defolsun gitsin Şino olmasa halimiz haraptı. Armut herif ya....

Burak ve Xelçuk'u kesmediği sürece bize ve kendine ihanet ediyor...Bu ikisini çok acil kadro dışı bırakmalı...

Herif 15 gündür antreman yapmıyor yine de maça çıkıyor...Öbürü zaten maçtan sonra Londra'ya gidecek onu düşünüyor...

kendi sonunu hazırlıyorsun.başka diyecek bişey yok.

8 maçtir başimizdasin hocam ama hala ne oynattigini çözemedim bu kadar korkak olma bugün sneijder kurtardı seni.

Hadi yine iyisin Sneijder sayesinde paçayı kurtardın. En kısa zamanda yol versinler buna.

Prandelli'yle devam edemeyiz
Bizim için iyi bir t.d. degil.

Taktikler türkiye Lig'i birak, şampiyonluk için oynayan her kulüp için yetersiz. Bizim oyuncularimiz da genelde öyle taktikten çok anlayan oyuncular da degil. şampiyon oldugumuz dönemlerde bol bol 4-4-2 kullandigimiz tesadüf degildir.

Bize çok istekli ve hirsli futbol oynatmak isteyen t.d. lazim, mesela Fatih Terim veya Marco Bielsa gibiler. Ve taktikten, kadroya göre taktik ve takim kurmayi bilen iyi bir teknik direktör.

Ne zaman iyi bir alternatif bulana kadar kalmali, sonra derhal kovulmali.

Cesare adini bile hak etmiyor.

Sen kendi sahanda, ezeli rakibine korkak kizlar gibi oynamak istiyorsan bu Kulüpte işin yok.

Bu galibiyet fikrimi değiştirmedi; bizim hocamız olabilecek kapasitede değil...

önce alves sonra sneijder kurtardi seni , ama sansin varki heralde kim baskan olursa olsun senle yola devam diyecekler

Maaşıın yarısını Sneijder'e gönder.Hala Sneijder bunu hep yapmalı diyor kardeşiö sen adamı oss mi oynatıyorsun hep yapsın.10 dk istediği pozisyon da oynadı maçı aldı.

Prandelli'yle devam edemeyiz
Bizim için iyi bir t.d. degil.

Taktikler türkiye Lig'i birak, şampiyonluk için oynayan her kulüp için yetersiz. Bizim oyuncularimiz da genelde öyle taktikten çok anlayan oyuncular da degil. şampiyon oldugumuz dönemlerde bol bol 4-4-2 kullandigimiz tesadüf degildir.

Bize çok istekli ve hirsli futbol oynatmak isteyen t.d. lazim, mesela Fatih Terim veya Marco Bielsa gibiler. Ve taktikten, kadroya göre taktik ve takim kurmayi bilen iyi bir teknik direktör.

Ne zaman iyi bir alternatif bulana kadar kalmali, sonra derhal kovulmali.

Cesare adini bile hak etmiyor.

Sen kendi sahanda, ezeli rakibine korkak kizlar gibi oynamak istiyorsan bu Kulüpte işin yok.

Adam aslında ligi çözdü , bekleri inanılmaz ileri çıkartıyor artık ama kadro tercihleri çok çok yanlış...

Xelçuk-Burak efendileri bir türlü kesemiyor , ardından ciddi maçlarda oynattığı aşırı çekingen oyun...Anderlecht ve Fenerbahçe maçlarında çok çok fazla çekingen oynatıyor...

Ama en azından deplasmanda Mancini gibi çekingen değil...Takımın ve kendisinin geleceği 2 kankayı kesmesine bağlı...

Bugün Umut-Dzemaili değişikliği çok çok kötüydü , orta sahada Xelçuk ve hasta Melo kaldı baskı kuramadık ama diğer 2 değişikliği en azından doğruydu...

Merak ediyorum Dortmund maçına nasıl çıkacak ? Tamam dikkatli çıkarsın ama takımı öyle bir korkak çıkarıyor ki oyuncuların konsantrasyonu bozuluyor...
Arena atmosferini iyi kullanmalı alışmalı artık stada...

Hocam bu maçtan gerekli dersleri çıkartacaktır.

İlk yarı faciaydı. İkinci yarı oyun tersine döndü.

Sneijder forvet arkasında serbest oynamalı Hamit ve Emre derhal bu takıma monte edilmeli.

Adam aslında ligi çözdü , bekleri inanılmaz ileri çıkartıyor artık ama kadro tercihleri çok çok yanlış...

Xelçuk-Burak efendileri bir türlü kesemiyor , ardından ciddi maçlarda oynattığı aşırı çekingen oyun...Anderlecht ve Fenerbahçe maçlarında çok çok fazla çekingen oynatıyor...

Ama en azından deplasmanda Mancini gibi çekingen değil...Takımın ve kendisinin geleceği 2 kankayı kesmesine bağlı...

Bugün Umut-Dzemaili değişikliği çok çok kötüydü , orta sahada Xelçuk ve hasta Melo kaldı baskı kuramadık ama diğer 2 değişikliği en azından doğruydu...

Merak ediyorum Dortmund maçına nasıl çıkacak ? Tamam dikkatli çıkarsın ama takımı öyle bir korkak çıkarıyor ki oyuncuların konsantrasyonu bozuluyor...
Arena atmosferini iyi kullanmalı alışmalı artık stada...

Rakip R.Madrid veya Barcelonasa çekingen oynamak o kadar mantiksiz degil de rakip effing Fenerdi.

Sen koskoca Galatasaray olarak Fenev'e öyle oynarsan Galatasaray taraftarina neredeyse hakaret etmiş oluyorsun.

Ayrica Ligi çözmedigini düşünüyorum.
Ev maçlarda 3lü orta saha oynatiyor, hücum yerine safe tercih ediyor ve onun için rakip kolayca istedigi gol şansi bulabiliyor. Bizim takimizda 90 dakika defans yapabilecek oyuncularimiz yok - mutlaka en az 2 hata yapan oyuncular var, orta saha desen çok yavaş ve 3 orta saha oyuncuyla oynarsak çok hareketsiz futbol oynuyoruz. Oyuncularimiz ne zaman topu alinca, kimse hareket etmiyor ve hareket ediyorsalar bile o hareket eden oyuncular topu alinca kimse onlari destek vermek istemiyor.

Deplasman maçlarda o türlü futbol oynamak istiyorsa anlayiş gösteriyorum ama ev maçlarda saçma karar oldugunu düşünüyorum.

Takımın kısmeti kapandı, 11 e 11 oynadığımız her maçta rakip kim olursa olsun gol atmakta zorlanıyoruz.Bu iş yürümez.Bari adam gibi Bruma'lı, Çolak'lı bir kadro çıkarsın da üzerindeki baskıyı azaltsın.Dzemaili, Veysel tercihleri rezalet.

Geri
Üst Alt