Mancini'ye laf ederdim ama Prandelli daha üst boyuta taşıdı rezillikleri.Yılmaz Vural bile daha iyi iş çıkarır şu takımla.

Bu ne ya gelen başkan derhal görevine son vermeli. Bu adamda futbol zekası mı var? Kanat oyuncularını kadroya bile almıyor. Rezillik

Sent from my iPhone using Tapatalk

aysalla devam etseydik, prandelliyle bir kaç ay devam edecektik, sonra büyük bir yenilgi den sonra terk ederdi Kulübü.

Sonra mahsum basganimiz Prandelli'den daha beter hoca bulurdu.

Moderatör tarafında düzenlendi:
ismail sıra sanada gelecek dur sen
modluktan anlamayn çavoyu mod yapmışlar
beğenmediğin kısmı editliyeceksin komple değil
edit. anca fake hesap aç forumda kavga çıkart

popcorn_yes.gif

ismail sıra sanada gelecek dur sen
modluktan anlamayn çavoyu mod yapmışlar
beğenmediğin kısmı editliyeceksin komple değil
edit. anca fake hesap aç forumda kavga çıkart

Ne saçmalıyosun ya?komple beğenmedim mesajını

tapatalk

...........

Moderatör tarafında düzenlendi:
Osman ne yazdı gormedim ama basit mizahi bir mesaja durduk yere küfür eden tipe hak ettiğini demiştir umarım.

-Tapatalk-

Hayatında büyük takım, cl falan görmemiş brescia çapındaki bir td yi alıp getirirsen o da seni böyle anadolu kulübüne çevirir. Çap yok ki sevdigimin herifinde.

Yok, yok. Bu adam futboldan anlamiyor. Aysal basimiza ne belalar açip kaçti. Gelecek sezon Prandelli, Selçuk, Burak üçlüsü oldugu takdirde taraftarligimi askiya almayi düsünüyorum artik.

Ya clyi geçtim yürüyerek şampiyon olup 4. Yıldızı takacagimiz bir ligte ilk 3e giremicez bu capsiz yüzünden. Sinirlerim tepemde cildiricam ya.

Maç başlamadan taraftarı sinir-strese sebebiyetten derhal kovulmalı,bu adamlar yüzünden Cl çoşkusunu kaybetti taraftar.

kanat oyuncularıyla yakın münasebeti olan zat sana sadece hasss diyorum başka birşey demiyorum.

kafasına apartman çökesice

Ya şaka gibi kadronun içine ediyor geniş kadronun içine ediyor kovun şunu forumdan birini getirin daha iyi 11 çıkarır elimde imkan olsa 1 dk tutmam bu yeteneksizi

Sent from my iPhone using Tapatalk

Allah bizi sınıyor sanırım. Yemin ediyorum sınav bu adam,başka açıklaması yok. Beyni durmuş,hatta ölmüş bu adamın. Yani bu kadarda olmaz.

Geri
Üst Alt