teknik direktor'ul NIGHTMARE!!:nightmare::nightmare::nightmare:

-foto.jpg

td-ul garbanzo beans

Bu adamın konusu niye yine üste çıktı? 4.Yıldızı mı taktı?

Bence daha kötüsü olamaz. Maddi açıdan varolan sözleşmelerle devam edecegiz deme ihtimalleri mevcut ama Arif'tir, ne bileyim Tugay'dir bu adamları koysak uç kurusa daha iyi top oynatirlar bence.

Bu seneyi böyle atlatiriz mayıstan sonra gelecek yönetimle duruma göre bakılır.

-Tapatalk-

Öyle bir durum ki hem mali hem sportif açıdan CL'siz bir sezonu kaldıramayız gelecek yıl. O yüzden bu sezonu geçiştirmek de çok zor. Benim önerim Tuchel hoca ve Almanca bildiğini bildiğimiz Davala'ın ya da Erdal Keser'in yardımcı olarak gelmesi ve Bülent Ünder ya da Cevat Güler'in de onlara sezon sonuna kadar lig özelinde yardımcı olması.

Öyle bir durum ki hem mali hem sportif açıdan CL'siz bir sezonu kaldıramayız gelecek yıl. O yüzden bu sezonu geçiştirmek de çok zor. Benim önerim Tuchel hoca ve Almanca bildiğini bildiğimiz Davala'ın ya da Erdal Keser'in yardımcı olarak gelmesi ve Bülent Ünder ya da Cevat Güler'in de onlara sezon sonuna kadar lig özelinde yardımcı olması.

Yabanci hoca su asamada risk olur. Tutmazsa mayıs yönetimine ek bir mali yük eklenmiş olur. Sene sonuna kadar vaziyete ve duruma hakim bir yerli daha iyi olur gibi. CL dışı kalma riski ikisinde de eşit bencr. Su rezil durumda bile gidisatimiz kötü değil ligde.

-Tapatalk-

Ah ulan senin yüzünden gülerim kötü geçiyor.Sen gidene kadar bana rahat yok.

Marco Bielsa yerine Roberto Mancini'yi tercih etmek 100 yilin hatasi oldu belki de.

Bielsayla güzel başarilara imza atabilirdik, Prandelli gelmezdi.

La kim gelirse gelsin yeter ki şu denyo dengesiz spastik defolsun gitsin. Rezil etti bizi ya kendi evimizde bir ağırlığımız vardı rakipler çekinirdi bizden yerle bir etti o ağırlığımızı, averaj takımına çevirdi bizi gelen giden dört atıyor Anderleth'in forvetleri iyi olsa onlar bile dört atacaktı. Beyinsiz herif birde utanmadan biz şampiyonlar ligi takımı değiliz diyor. Sen de teknik direktör değilsin biz çıkıp da bizi malın teki yönetiyor diyor muyuz?

Son düzenleme:
81c551cbcc8d6738954e7cf1c47375ce.jpg

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Tapatalk

2006 yılında İtalya'da "yılın hocası seçilmiş" Fiorentina'nın başındayken.

Pehhh "yılın bidonu" seçilmiş olmasından şüpheleniyorum. Sonuçlar karıştı herhalde.

Bu adam hayatında ilk defa italya dışına çıkmış, hayatında büyük bir kulübü çalıştırmamış.Nasıl olurda bize getirdi ünal aysal anlayamıyorum.

Bu adami sirf Euro 2012 Final oynadi diye (Balotelli o 2 güzel gol atmasaydi zaten hayatda gidemezdiler) aldilar.

Italyayla rezil oldu DK ama yine de entelektüel yönetimiz onu tercih etti, futbol, taktik, ve özelliklerini bilmeden SI dediler adama sözlesme verdiler.

Rezil herif simdik Basaksehire karsi 4-3-1-2 gibi ultra defansif formasyonla beraberlik için oynar. Görürsünüz.

Ulen sen Galatasaray'in T.D.sin, Torku Konyaspor'un T.D. degilsin.

İnş maçtan önce kovulur. Yoksa Başakşehir'e puan kaptırabiliriz mazallah.

Vizyon sahiibi Mancini yi kovalım vizyonsuz bu adamı getiren bide destek veren tüm taraftar ve yönetici müsvettelerine selam olsun..

Selçuk ve buraği trip atcak diye oynatiyorsun hoca bu çok açık belli.

Selçuk ve buraği trip atcak diye oynatiyorsun hoca bu çok açık belli.

Hani kötü oynasalar neyse , adamlar oynamıyor her maça 9 kişi çıkıyoruz...

Bunlar ağalık kurmuş Florya'da...Ünal Aysal nasıl izin verir derdim adam bizzat kendisi sebep oldu bu rezilliğe , inanılır gibi değil...

Bu Adam Futbol'dan anlamiyor. Hersey ortada, Pozisyon bulamadigimiz balikesir her hafta tecavüze ugruyor, yeter artik lütfen istifa et.

Geri
Üst Alt