Albayrak istifasini onlemis :(

1 hafta daha bekle hocam demis.

1 hafta icinde nolacaksa.. Kafa yapilarina bak.

Klüp devam edeceğiz diyor ama yeni yönetimle birlikte 1-2 maç daha kötü sonuç alırsa ipi bu sefer kesilir. Yönetim belkide kendine zaman vermiştir ve yeni hoca arayışındadır muhtemelen.

GT-I9300 Tapatalk

Klüp devam edeceğiz diyor ama yeni yönetimle birlikte 1-2 maç daha kötü sonuç alırsa ipi bu sefer kesilir. Yönetim belkide kendine zaman vermiştir ve yeni hoca arayışındadır muhtemelen.

GT-I9300 Tapatalk

1 2 kotu sonuc daha dedigin sezon gitti demek though.

prandelli'nin halen kulupte bulunuyor olmasi psikopatligin doruk noktasidir, gece bir kac saate shutlarlar diye umit etmis idim oysa ki.

Kasimpasa macinda tribündeki taraftar cok isterse prandelli cumartesi solugu italyada alir,imkani olanlar tepki icin bu maca gelmeli

Seni takmayıp Sabri'yi affettiler.İsmail Kartal mısın be birader istifa etsene.

Prandelli kalsın yeter ki selçuk burak gitsin

Yaptığı hatalar bir yana takım üstünde hiç ağırlığı yok forma dağıtımı adaletli değil.

Skibbe'de yapildigi gibi yardimcilarini kovsunlar. Belki bu sekilde istifa eder Skibbe'nin yaptigi gibi :)

Leş "süper lig"in acik ara en kotu td'si bizde. Bu adam hala nasil bu koltukta oturabiliyor kafayi yicem.

Selçuk ve burak kadro dışı bırakılsın bir de öyle deneyelim bir iki hafta. bence burak ve selçukun kadro dışı bırakılması prandellinin gönderilmesinden bile daha acildir.

Geri
Üst Alt