Kafanizi yormayin. Ömrü uzun olmaz burda artik. Sistem den vazgecmeyecegini bugün kanitlamis oldu. Yani iki yenilgi sonrasi gönderilir.

Üzüldügüm tek sey, su gereksiz yüzünden Sneijder'i kaybettik..

Takımın başına gelen her hocayı azda olsa sevdimde bu adam kendinden nefret ettirdi be arkadaş, ne ahmak bir adammışsın! Rezil.

Berke editle mesajını, ceza almaya değmez bu çapsız için. Abdurrahim'in kulağına fısıldadığı kadroyu çıkarmış :D

Mesajlarınızı editleyin lütfen kimseye ceza vermek istemiyorum bu adam yüzünden arkadaşlar. Rica ediyorum.

Verirlerse versinler. Yeter artık ya yeter televizyon başında ağladım geçen maç

Ben sinir hastası oldum artık yemin ediyorum. Sneijder'in 11'de olmaması skandal ,artık bıçak kemiğe dayandı. Galatasaray taraftarıyla dalga geçer gibi, rezaleti ödüllendirir gibi Selçuk-Burak 11'de sürekli. Her oyuncu değişti . Bu ikili değişmedi, yazıklar olsun ne diyim. Umarım o stada giden taraftar 90 dakika yuhalar o yüzsüz futbolcu ve teknik direktör bozuntularını. Sneijder isminin inlemesi gerekiyor o stadda. Bazıları alsın mesajı

Biraz haysiyet olsa abdurrahimin oyuncağı olmaz onurunla giderdin. Hem kötü tdsin hem de ....... Iki gün önce a takima gelen bir Sabriyi 11e koymanin başka açıklaması yok. Bu takımdan uzun süre bir cacık olmaz. Geçmiş olsun.

Başlığın yanındaki teknik direktör ibaresini yerine "kulüp çalışanı" gibi bir şey yazılsa olur mu ?
Geldiğinden beri yaptığı neredeyse yaptığı bütün hamle veya kararlar ile teknik direktöre pek benzemiyor !

Artık başka yol kalmadı.Selametimiz için dortmund 5 lesin bizi.Zaten fark olacakta 4 5 olsun bu herifde defolsun gitsin.Yoksa bu beceriksiz yönetim göndermeyecek bu t.direktör bozuntusunu.

Basligi abdurrahimin finosu olarak değiştirin.

Net söylüyorum kulüpte çalışan (aşağılamak için demiyorum) malzemeciyi getirsen en azından kağıt üzerinde daha mantıklı kadro kurar..

110 yıllık tarihin en kötü t.direktörü.

edit: böyle daha iyi.

Son düzenleme:
Son maçın olsun artık! Bu yeni yönetim olası bir puan kaybından sonra seni yine yollamazsa biz yapacağımızı biliriz!!!

Ben sinir hastası oldum artık yemin ediyorum. Sneijder'in 11'de olmaması skandal ,artık bıçak kemiğe dayandı. Galatasaray taraftarıyla dalga geçer gibi, rezaleti ödüllendirir gibi Selçuk-Burak 11'de sürekli. Her oyuncu değişti . Bu ikili değişmedi, yazıklar olsun ne diyim. Umarım o stada giden taraftar 90 dakika yuhalar o yüzsüz futbolcu ve teknik direktör bozuntularını. Sneijder isminin inlemesi gerekiyor o stadda. Bazıları alsın mesajı

Kardeşim vallaha çıldıracam artık ya. Bu kadar aksi inat bi adam daha olamaz.. Bugün tek ümidim taraftar onlarda bi reaksiyon göstermezse veya bazı maçlarda reaksiyon gösterenlere karşıt grup çıkarsa iyice çıldıracam artık. Bu maçı sadece taraftar için izleyecem. Geçen hafta uA Prandelli istifa falan diyordu maç sonu millet tesislerde protesto yaptı gerçekten tek ümidim bu yoksa beraberlik bile iyi sonuç olur

Geri
Üst Alt