Net söylüyorum kulüpte çalışan (aşağılamak için demiyorum) malzemeciyi getirsen en azından kağıt üzerinde daha mantıklı kadro kurar..

Bırak kulübü, bu forumda yüzlerce üye kadro kurmuştur. En kötüsü bile bu adamın kurduğu kadrolardan daha mantıklı yemin ediyorum.

Bundan daha kötüsü emin ol futbolun icat edilmediği tarihte bile gelmemiştir :asd:
orası öyle nedense iyimser davranasam geldi. bu dangalak italyan milli takımı çalıştırmışsa kimse azmini kaybetmesin. dünya bu, bir gün şans yüzünüze gülerse abd başkanı bile olabilirsiniz.

3 yabanci oyuncuyla çiktigini yeni görüyorum. :)

Harbiden bu adam kafayi yedi.

An itibarıyla teknik direktör değil de kukla olduğunu resmen kanıtladı. İsmail Kartal bile gözümde daha büyük hoca artık. Sen aylardır öyle ya da böyle kadro dışı kalmış adamı pat diye direkt ilk 11'e alırsan, bu senin korkak olduğun, emirlerle iş yaptığını gösterir. Ayrıca takımı ileriye taşıyan tek adamımız Sneijder'i yedeğe çekmen, hala Yekta, Selçuk gibi çapsızlardan medet umman, Bruma'yı kadroya bile almaman resmen işi nefretlik boyuta taşıdı. Bugün Arena'da sonuç ne olursa olsun, bu çapsızı istifaya davet etmeyen Galatasaraylı değildir!

Hani hafta içi burada 2li tartışmalarda konuşuyorduk ya bunu herkes bilir işte Prandelli gitse yerine gelecek X kişide Selçukla-Burağı oynatır farkeden bişey olmaz diye. Artık olay öyle bi boyuta geldi ki Selçukla-Burak 2.planda kalıyor. Asıl önemlisi kadro düzeni ve Bruma sorunu. Yani Prandelli yerine gelecek X kişi bunu düzeltip Selçukla Burağa el atmasa bile bişeyler yapmış olacak en azından

Seni hep güzel tanıdık ve güzel olarak hatırlamaya devam etmek istiyoruz ama cidden çok saçma hatalar yapıyor , inanılır gibi değil lütfen artık istifa et.

Maç başlamadan istifaya davet edilmeli.İş hocalıktan çıktı artık.

Basimiza bela diye geldi.. Gelde küfür etme su adama? Ulan Sneijder'i oynatmamak ne demek?

Macin ilk dakikalarinda istifa ya davet edilmeli..

5 aydır maç yapmayan Sabri'yi ilk 11'e alıp , Sneijder'i oynatmamak ..

Hoca degil lan bu. Ne oldugunu bilmiyorum ama bu adamin futboldan para kazanmasi tam bir skandal! Bildigim tum kufurleri ediyorum sana.

"Şey" kadar beynin var demistim ceza almistim ama aslinda 4 aylik yeğenimin şeyi kadar beynin yok senin.

Geri
Üst Alt