Gergin olmamız doğal ama abartmanın da faydası yok ; Prandelli bugün gönderilip yerine bir başkası gelince büyük ihtimalle şampiyon olunacağı varsayımını biraz da tehlikeli buluyorum doğrusu...

Takımın ve tek tek oyuncuların hali ortada, kötü olanın yerine bir başkasının oynamasını istiyoruz, aklımızda kalan en iyi haliyle görmek istediğimiz futbolcu da pişman ettiriyor, kısır döngünün farkında değil misiniz?; Daha dün hepimizin kadrolarımıza yazdığımız Hamit ve Emre nin bugünkü performansları hangimizi tatmin edecek düzeydeydi?...Yeni bir TD ile 3-5 günde takım halinde kalıcı bir performans patlaması beklenemeyeceğine göre gerçekçi olup sakin kalmak en doğru davranış olur.

Bu futbolla Prandelli nin kalıcı olması imkansız, peşpeşe birkaç kötü sonuç alınması şaşırtıcı olmaz, sonra da kimse onu orada tutamaz. Hedeften uzaklaşılmazda devre arasına kadar idare edilme yoluna gidilirse de Dünyanın sonu değil...

Şahsen bu noktadan sonra acil değil doğru kararlar alınması gerektiği kanaatindeyim...Kısa vade beklentileriyle panik hareketler yapmak hayatın her alanında fayda yerine telafisi güç zararlara sebebiyet verir...Kadro zaafiyeti ve kulübün mali yapısını düşününce geleceğin tehlikede olduğunu görüyor ve yönetiminde bilinçle hareket ettiğini umuyorum...

Bu tür mesajların prim yapmayacağını hatta tepki çekeceğini biliyor olmakla birlikte forumdaşların, olası TD değişikliği sonrası için aşırı iyimser beklentiler içinde olduğunu düşündüğüm için yazmak istedim yine de...Hayırlısı neyse o olsun...

valla ıyı futbol oynadıgımızı soylemek zor..yaptıgı hıcbıseyın bı mantıklı acıklaması yok basaksehır balıkesır gıbı sacma takımlara yenılmemıs olsak ınanılmaz puan toplamıs olacaktık ama sansta bı yere kadar tabı

Sene başında sabriyi kadro dışı bıraktı dediler eyvallah dedik.Yönetim değişti sabri kadroya döndü ilk maçta ilk 11 başladı bu nasıl tezatlıktır.Eziğin teki.

Taktik teknik yönetim olarak eksi sıfırsın onu bize kafalarımıza balyoz gibi vura vura gösterdin şikeci kuşların leş kokan ağızlarına dalga konusu yaparak. Ama karakterin de aynıymış ki patronların emretti hemen ilk on bir çıkardın kadro dışı bıraktığın tipi.. 20 senelik Galatasaraylıyım senin gibisini görmedim Skibbe bile iyiydi senden be...

ligde puan kayıpları artmadan buna yol verilmeli. hafta içi dortmund maçı kabusumuz olmaz umarım yine dalga malzemesi yapacak bu herif ondan korkuyorum. 2-3 gol yemeye razıyım açıkçası

Sen varken lideriz sen olmasaydın nerelerde olurduk acaba belki fenerle beşiktaşa fark bile atardık.

Yürüyerek 8 de 8 yapardık.

Hangi oyuncu toplulugu ile 8-8 yapacaktık ?

1-Bekler Yetersiz. Yeterli gördügünüz varsa söyleyin.
2-Stoperler biraz kaliteli ve hızlı hücumcular karsısında dağılıyor.
3-Kanat oyuncuları belki kaliteli ama fizik acıdan yetersiz
4-Santraforları söylemeye gerek yok.

hoca bircok ihtimal deniyor. mesela yasin'i bek oynatmasını herkes cok saçma buldu, bende. Peki neden ? Nedeni bence acık, tarık-veysel-telles'ten bir cacık olmayacagını anladı, bir ihtimal yasin dedi, ee normal olarak oda olmadı.

olcan'ı bir cok macta yedek bırakmasını daha iyi anlayabiliyorum. olcan'ın o göbekle ancak kendini çeker. cok hantal.

artık emre ile umut'uda oynatmaya basladı, hoca takımı yeni yeni tanıyor ve bir cok secenekte deniyor. prandelli yeterli hoca demiyorum ama bizdede oyuncu bazında sorunlar büyük.

birde sabri ile eboue'yi kampta görmek istedim ama yönetim müsade etmedi, keza amrabat'ıda hocaya sormadan gönderen yönetim diyor hoca.

kim gelir bilemem ama su ortamda bizi başarıya tasımak zor. taki kritik mevkilere kaliteli 3-4 tane topcu alana kadar..

daha iyi futbol oynayip ayni puani toplardik

Ligde girdiğimiz pozisyon sayısı 8 haftada 3'ü geçmez.

8 hafta geçmiş averajımız 0.

Ve lideriz. Evet Beşiktaş çok büyük bir takım. :D

Sneijder'in daha iyi oynayacagi sistem ve oyuncularla cikardi maca ama Sneijder yok,bu adam futboldan anlamiyor.

4-4-1-1'de yekta'nin yerine Sneijder'i oynatsa belki de ilk kez dogru kadro ile baslamis olacakti

Yekta, Selçuk, Burak gibileri ilk 11'e sürüp, Sneijderi yedek kulübesinde oturtan hoca bozuntusu.

artik gencler ilk 11e girmeli prando

bruma telles koray colak hatta sinang ve furkan

Gözünü seveyim düzgün 11 çıkar Dortmund maçına.Bizi rezil etme Avrupa'ya.

Geri
Üst Alt