Gelişiyoruz olgunlaşiyoruz müthişiz. Dalga geçiyor bizle. Onda suç bulmuyorum. Yönetimde karakter yok.

devrimci dediler karşı devrim yaptı adam, artık hedefimiz istanbullu olmayan takımları yenmek.

Mac oncesı kadroyu dızılış felan kesın bu hazrlamamıstır. Takım belkiide en iyi maçını oynuyodu aptal aptal goller yedık. 80dk oyuncu değiştrmeyip Yasın i almak yorumsuz.

"İstifayı düşünmüyorum. Zaten hedefimiz lig. Geldiğimde geçen seneki kadro yoktu. Finansal fairplay vardı. ŞL'de bundan iyisini zaten yapamazdık."

Başı dik halimiz buysa, başı önde halimiz nasıl olur acaba.

Allah seni başımızdan eksik etmesin,Allah iyki seni bize nasip etmiş,Allah seni bizden ayırmasın,Allah bu 4-4 lük GSyı bozmasın.

ne yüzsüz bir adam bu ya

gelmeden göge cikardiniz bu herifi bir de

hala piskin piskin cevap veriyor utanmadan yahu ve gelismeden bahsediyor

prandelli vazgec su inattan oynat su gencleri artik, statik fizik olarak bitmis selcugu hamiti kes artik

Lan adam kanatta Dzemailiyi oynatıyor skor 1-0 veya 2-1 ken değişiklik yapmıyor 3-1 olmuş ilk değişikliğini yapıyor 82.dakikada. Giren oyuncuda Brumayla-Olcan varken Yasin oluyor.

Bas git lan şu takımdan çık giiiiiiiiiiiiiiiiiittttttttttttttttt ! :mad:

Adam dedi ki az önce bizim hedefimiz lig 4. Yıldız, benden öyle avrupa ligi falan da beklemeyin yani.

ya şaka maka her şey o kek kalıbıyla başladı.hangi davar akıl ettiyse.

Eğer 5+3 ve bu forvetlerle ciddi ciddi Dortmund-Arsenal'li gruptan çıkmayı falan düşünüyorsanız gidin tedavi olun arkadaşım...

Bak zaten kötü oyun yüzünden adama kızıyoruz da adamın lige odaklanması kadar doğru bir şey yok , bari bunu anlayın...

Şimdiden yazıyorum bana masal okumayın Ali Sami Yen falan diye...Olmaz...Elinde Umut-Burak var olmaz yani,en fazla ilk yarıdaki oyun kadar olur...

Geri
Üst Alt