Ş.ligini bi tarafına takmayıp 4 tane yemeyi gerektirmiyor hiçbirşey. 80. dakikada değişiklik yapınca ligde puanda alamıyorsun.

İşin en kötüsü o hedef olan ligde en son deplasmanda 4 tane yedin.

Lige odaklandık görürsem söylerim. Allah'a emanet futbol oynuyoruz

Allah aşkına bu adamın kulüpten def edilmesi için daha ne gerekiyor? Yani gerçekten merak ediyorum ne gerekiyor? Ulan Arsenalden 4 yedin dortmundan 4 yedin şampiyonlar ligidir buraklı selçuklu kadroyla bu kadar falan diyebilirdik yine,gittin başakşehirden de 4 yedin be Allahın belası? Bugün geldin dortmundan yine 4 yedin ve utanmadan,sıkılmadan Galatasaray ın %100 ü bu diyorsun

Moderatör tarafında düzenlendi:
Kimse kusura bakmasın bu kura çekildiğinde ben buradan çanakkale geçilmez oynadığın sürece bu gruba ortak olursun 7-8 puan al çık dedim.

Evet bu oyuncularla vura kıra grupta rahatça çıkamazsın ama şu 4 maçta 5 puan alabilme şansın vardı. 60 dakika futbolcuyu koşturmayı bilip 2-1'e gelmişken rakibin oyuncu değiştirmeyi akıl edebiliyorken yenik durumda olan sen 82'ye kadar izliyorsan bahanelerin ardına saklanman gereksiz.

Bugün çıkardığı kadroyu beğenen, savunan, onaylayan net futbol cahilidir. Prandelli denilen futbol cahili hemen defolup gitmelidir.

Real Juventus grubundan sinirsiz yabanciylami çiktin? Sorun gruptan çikma degil. Onlar bizden güçlü. Sorun Bu rezil oyun. Hücum edememe. Organize golün yok Bugün bireysel goller yemiş olabiliriz. Oyuncu degiştirmiyor adam. Maçin sonunda hatirliyor. Hepsini geç ve sadece maç sonu yorumlarini dinle. Sirf bundan kovulmalidir.

Kampanya filan yapalım imza toplayalım yeter ki gitsin rezalet ya

Valla ben taaaa 2.haftada Eskişehir maçında kaybettiğim umudumu bu maçta biraz kazandım , çıkardığı kadro ve anlayış bana biraz ümit verdi ama yapacaksa yapması gereken çok şey var , orta saha temposunu artırmalı kesinlikle...

Ligde de kanatlarda Olcan-Bruma olsun.

Kötü sonuçlar futbolda var...Bunu kabullenemiyorsanız sizin için Bayern Münih-Real Madrid-Barcelona gibi 3 güzide kulüp var gidin onların taraftarı olun...

4-0 lık Arsenal ve 4-0 lık Dortmund maçları çok ağırıma gitmiş neredeyse ağlayacak duruma gelmiştim ama bu maç üzülmedim sadece kızdım...

Bu arada rezili oyuna almasının tek sebebi maç başı 25 bin euro...Sanırım gerçek bu menajer olayı...Leş ve rezil her maç oynayacak kurtuluş yok bundan demek...Eğer bir şey yapamıyorsa buna durmasına gerek yok,bunu herkes yapar...Demek ki kariyerini düşünmüyor emekli olmaya gelmiş diye düşünmeye başladım...

Takımın başına azize yıldırım veya ilhan cavcav geçsin namerdim daha iyi top oynamazsak..

Takımın başına azize yıldırım veya ilhan cavcav geçsin namerdim daha iyi top oynamazsak..

Haklısın felaket ötesi oynuyoruz da en iyi oyunumuz ne olacak ?

Forvette Umut-Burak...Elimizde bek bile yok...Orta saha oyuncuları yürüyor...Muslera bile salmış...Melo müthiş temposuz...Takımda elle tutulur Şedcu ve Sneijder var...

Teknik direktör hikaye...Bu kadro kesinlikle dağıtılmalı başak çare yok.Büyük bir bataklığa düştük buradan nasıl çıkacağız bilmiyorum ama sadece teknik direktörde sorun arayarak buradan çıkamayız...

Sezon sonuna kadar takımın başındaymış. Başlığı kitleyin bari,her seferinde görüp de küfür etmeyelim boşa.

Haklısın felaket ötesi oynuyoruz da en iyi oyunumuz ne olacak ?

Forvette Umut-Burak...Elimizde bek bile yok...Orta saha oyuncuları yürüyor...Muslera bile salmış...Melo müthiş temposuz...Takımda elle tutulur Şedcu ve Sneijder var...

Teknik direktör hikaye...Bu kadro kesinlikle dağıtılmalı başak çare yok.Büyük bir bataklığa düştük buradan nasıl çıkacağız bilmiyorum ama sadece teknik direktörde sorun arayarak buradan çıkamayız...

Bakın biçok kişi burda "yeteneksiz" oyuncuyla "formsuz" oyuncuyu birbirine karıştırıyor,

yeteneksiz oyunculara (cemali, veysel vs) ne yaparsan yap çözüm bulamıyorsun,

ama formsuz oyuncu (muslera, melo, semih, hamit, selçuk, burak, bruma, telles vs) adam gibi bir teknik direktörle

form, moral, kondisyon, tempo, beslenme, yeme, içme, özel hayat olarak kendini gayet de tabi toparlayabilir ve eski mükemmel günlerine geri dönebilir,

ha melo gibi yaşı biraz geçmiş oyuncular eninde sonunda geriler ancak bazı oyuncular 40a kadar bile verimli olabiliyor,

mesela drogba, mesela alex, bence melo da uzun süre fayda sağlayacak oyunculardan..

Bakın biçok kişi burda "yeteneksiz" oyuncuyla "formsuz" oyuncuyu birbirine karıştırıyor,

yeteneksiz oyunculara (cemali, veysel vs) ne yaparsan yap çözüm bulamıyorsun,

ama formsuz oyuncu (muslera, melo, semih, hamit, selçuk, burak, bruma, telles vs) adam gibi bir teknik direktörle

form, moral, kondisyon, tempo, beslenme, yeme, içme, özel hayat olarak kendini gayet de tabi toparlayabilir ve eski mükemmel günlerine geri dönebilir,

ha melo gibi yaşı biraz geçmiş oyuncular eninde sonunda geriler ancak bazı oyuncular 40a kadar bile verimli olabiliyor,

mesela drogba, mesela alex, bence melo da uzun süre fayda sağlayacak oyunculardan..

Bu yazıya böyle cevap vermek istemezdim ama Leşçuk-Burak demek yetenekli ama formsuzlar...

İyi tamam hocam Burak'ın formunu geri getirecek bir teknik direktör getirinadnajndjadnandadsadlasdls...

Yazarken sinirlerim bozuldu Burak formsuzmuş...

Dövdürüp korkuyla ülkeden kaçırma şansımız yok mu.

Uefa'ya başvursun can güvenliğim falan yok diye.

Tazminatsız(yıllık kalan ücreti'de olmadan) kurtuluruz belki.

Payıma düşen neyse ödeyecem valla bak

Edit: Artık gizlenen tazinatı olduğunu düşünüyorum. Çok zor değil yerine başkasını getirmek. Yarı fiyatına en azından futbol oynatabilecek disiplinli hoca bulunur.

Kadroda forma rekabeti sıfır. Banko oynayanlar da her maç rezil. Vasıfsızın tekini hoca diye bela ettiler takımın başına ve ısrarla kovmuyorlar. Yönetim taraftarı trollemenin peşinde olmalı.

Geri
Üst Alt