dün maci benim senin gibi izleyen bir hoca...
2-1 den sonra en gec oyuncu degiskligine gitmeliydi..
82 dk boyunca oyuncu degistirmeyen hoca. dzemailliye nasil dayandi okadar hayret edici. yasin hangi hakla bruma ve özelikle olcandan önce formayi hak etti?!
Dortmund alt yapisinda yonadi diye resmen prim , ödülendirildi yasin. olcana ve burmaya küfür edildi teknik acidan.
oyun plani mantikliydi ki ilk yari direncdik baya.
hic bir müdahelesi olmadi hocanin.

Malum Rezil ile Leşçuk efendi her maç oynayacaklar menajer sorunu yüzünden....Zira maç başı para almaları lazım...

Oynatacaksan böyle maçlara bari sonradan sok...Ben dünkü oyunu ve oyun anlayışını çok beğendim , yazın Atletico maçından sonra ilk defa umut verdi hoca...İnşallah böyle devam eder takımı devre arasına mümkün olduğunca çok puanla sokar...

"Omo yono golon hoco Borok-Solçoko kosor" demeyin , bu herifler maç başı parası için her sene oynayacaklar...

Hoca moca degil.Süper kupadaki fener maçından sonra kovulmalı dedik Gelen giden 4 atıyor sayesinde.Sezon baslayalı 2 ay olmus 4 kere 4'lük olmusuz. Dün oyuna müdahale etmemesi skandal.Dzemaili'yi nasıl 94 dakika oyunda tutarsın?

Moderatör tarafında düzenlendi:
En fazla Ali Dürüst ve Abdürrahim'e üzüldüm, zekali insanlar olduklarini zanettim Türkiyedeki yönetimlerin 99% gibi onlarda futbol cahili çikmislar

Daha ne güveniyorsun

Ne kadar bu tölerans taranıyor anlamış degilim. Buna verilen tölerans Rijkaarda verilseydi şimdi dünya takımı olmuştuk.

futbolu her yönüyle çok iyi biliyor bence, her maçta farklı sistemler ve oyuncular deneyerek İtalyan mili takımının başına boşa gelmedim mesajı veriyor,oyunu okuyuşu,anında müdahaleleri mesela dün akşamki maçta 85. dakikada Yasin'i oyuna alması taktik dehası olduğunu birkez daha kanıtladı,hemen 5 yıllık bir sözleşme imzalanmalı sinyor-king bizi bırakma..........dikkat! ironi var......

ayrıca son bi şey daha teşekkürler büyük başkan Ünal Aysal değerli hocamızı bulup getirdiğin için,Alman ekolünden sayın Prandelliyi bulduğun için,başka kim kaldı İtalyan çöplerinden bizde denenmedik sırada kim varsa onu getir mesela Cesenanın veya Atalantanın hocası...

ImageUploadedByTapatalk1415182634.482834.webp

Sayesinde dalga malzemesi olduk.

-Tapatalk-

Dun ruhum daraldi Galatasarayi bu hallerde gorunce tesekkurler sinyor icimize ettin iyice

Rezil bir dönem geçirmektedir. "Galatasaray" ve "averaj takımı" ikilisini aynı cümle içinde görmeye dayanamıyorum. Rakip, Dünya'nın en iyi takımı bile olsa 4 gol yemeyi hazmedemiyorum. Maç sonu yaptığı açıklamalar, beni farklı mağlubiyetler kadar yaralıyor.

Galatasaray kültürünü anlayamamış. Kendisini Galatasaray'a yakıştıramıyorum.

defol lan DEFOLLLLLL artık. ben o yönetimin de suratına tüküreyim rezil ettiler bizi, yeter artık gönderin şu adamı. illa taraftar gelip dövsün mü bunu ve bazı futbolcuları. sonra taraftar bişey yapınca suçlu taraftar oluyor yeter lan milletin sabrını sınamayın.

Cesare değil Cezare mübarek.

Allah'ın cezası mısın sen bize? :42:

BundesLiga da sürekli gol yiyen takima karsi 2 maçta 8 gol yedik, sadece 1 gol atabildik.

Ceyhunlu Hannover bile bunlara karsi o kadar gol yemedi de sen nasil yedin be.

Anderlecht bunlara karsi sürpriz sonuç alirsa hiç sasirmam.

Geri
Üst Alt