italyanların neden bu adamı tehdit ettikleri anlaşıldı, demek ki onlarıda sinir krizlerine sokmuş

o değil en son stadda ölmüş karısına sövecekler o olacak yani iyice sabrını sınıyor herkesin

yine o satilmiş, kendilerine ''yorumcu'' diyen pis herifler bizim hakkinda twitterde laf atarlar

Gelen giden 4 çakıyor. Iyice averaj takımı yaptın bizi hoca.

I am the one who knocks!

yazıklar olsun sanaa teknik direktör diye koyana saçma sapan taktikler denemeye devam adam brumadan nefret ediyor hala bunu takımda tutuyoruz ne kan bağı var hiç olumlu hareketi yok bırak ya bundan adam olmaz

Bunun gitmeye niyeti yok! Yönetimin de kovmaya niyeti yok!

Görev Futbolculara ve Taraftara düsüyor! Futbolcular antrenmana cikmasin, Taraftar stadlari doldurup full Prandelli protestosu yapsin (pankart, beste, beyaz mendil, sirt dönme vs...) Stadlara gitme imkanim olsa yapacagim bu olurdu, dogru veya yanlis. Kurtulmak lazim bu beladan!

Benim anlamadığım Ünal Aysal açıklama yaptı Prandelli'nin tazminatı yok diye şimdi de Duygun Yarsuvat açıklama yaptı Prandelli'nin tazminatı yok diye.Peki kovulmamasının nedeni ne yani ne yapması gerekiyo daha bi adamın kovulması için.Ligte kötüyüz şampiyonlar liginde hüsran daha ne bekleniyor anlamıyorum.

Benim anlamadığım Ünal Aysal açıklama yaptı Prandelli'nin tazminatı yok diye şimdi de Duygun Yarsuvat açıklama yaptı Prandelli'nin tazminatı yok diye.Peki kovulmamasının nedeni ne yani ne yapması gerekiyo daha bi adamın kovulması için.Ligte kötüyüz şampiyonlar liginde hüsran daha ne bekleniyor anlamıyorum.

Duygun gelip geçici 6 aylık başkan.
Yeni TD macerasına girmek istemiyor belli ki.

Duygun gelip geçici 6 aylık başkan.
Yeni TD macerasına girmek istemiyor belli ki.
Asıl maceraya Prandelli'yle sezon sonuna kadar devam edecez fikriyle giriyo.2 sene önce Mersin maçıydı yanlış hatırlamıyorsam Fatih Terim'in cezalı olduğu Hasan Şaş-Ümit Davala'nın atıldığı maçta yetkili kalan tek kişi masör abimiz çalıştırsın takımı bu Prandelli'den daha iyi hocalık yapar.Teknik direktör demeye dilim varmıyo.Olamaz böyle bi adam yahu.Tam dayaklık.

Entelektüel yönetimimiz de bunu düsünmedi: aldigimiz kötü sonuçlar dolayi kim gelmek isterki bize?

25 milyon taraftarımız var diyoruz. Yok mu şöyle 100-150 kişi gidip bassın Florya'yı. Yönetim en azından artık taraftarın sabrının taştığını görsün. Bu adam bizi iyice madara etti. BAM'lı dönemimizde bile Avrupa'da bu kadar kötü değildik.

Bir dahaki 4 gol yedigimiz maçtan sonra gitmezse Galatasaray tarihin en inatçi teknik direktörü olarak girecek.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Kovulması için maçı 10-0 felan mı kaybetmemiz gerek..
Utanıyoruz artık yeter ya..
Her yerde 4 yemekten!

Azad Sadagani daha once Terim icin yazmisti ama Prandelli'ye daha uyuyor sanki.

Surekli 4 yedirerek bize bir sey anlatmaya calisiyor sanirim , ekin tarlalari cizen uzaylilar gibi.

Allahini seven bizi su heriften kurtarsin artik lutfen. Sesimiz duyurabilecegimiz bir mecra yok mu yahu?

Bu capsiz herifin TD'miz olmasina katlanamiyorum artik. Butun topculari kusturdu, taraftari bezdirdi, yetmiyormus gibi kulubumuzu yerin dibine soktu (basimiz dikmis, hedef ligmis vs).

Bir dahaki secimlerde hangi aday futboldan daha cok anliyorsa onu destekleyecegim. Yanarim yanarim Alp Yalman'i kacirdigimiza yanarim. Hep su Adnan Polat gereksizi yuzunden. Adama destek veriyormus gibi yapip adami antipatiklestirdi. Tabi Alp Yalman'in da fenev ve azize hakkinda "talihsiz" aciklamalari vardi. Ama en azindan Prandelli'yi kovacagini ima etmisti :(

Azize'yi begenmiyoruz ama o olsa coktan kovmustu bu zati.

Geri
Üst Alt