- 30 Ağustos 2009
- 30.232
- 20.201
- 2.593
Ilk sayfa da gsc futbol proflar konuşmuş
* LG G2 Tapatalk *
Benim ki sayılmaz ya, hangi yönden efsane olacağını belirtmemişim.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ilk sayfa da gsc futbol proflar konuşmuş
* LG G2 Tapatalk *

Tarihte yaptığım en büyük hataydı, hiç sorma. Önceki tecrübelerine göre konuştum, böyle fos çıkacağını nereden bileyimTabi birde pozitif bir ortam yaratmak istiyorduk, o da vardı.
Son yıllarda Galatasaray'a gelmiş en antipatik TD. Bir kere iyi futbol oynattığı görülmedi. Hazırlık maçlarında bile b.k gibi oynadık dandik takımlara karşı. Futbol anlayışına tüküreyim. Tekme tokat dalacaksın bu herife.
Evet herşey yolunda, aslında ana avrat bütün sülalesine uğrayıp küfür etmek istiyorum ceza almadan. Nedir bu 2.5 senedir çektiğimiz. Ben oyundan keyif almak istiyorum. Skibbe ve Rijkaard döneminde belki iyi sonuçlar almıyorduk ama oyundan keyif alıyordum. Ben kendimi bileli Galatasaray hep keyif veren oyun oynamıştır. Fatih Terim ilk sezon hariç son 4 senedir acayip kötü oynuyoruz. Ben futbolu keyif almak için izlemek istiyorum. Sonuca odaklı futboldan nefret ederim. Tabi gönül ister her sene şampiyon olalım ama gerçekçi olmak lazım.Hayirdir Şero son günlerde bu stress sinir ? Hersey yolunda mı ?
* LG G2 Tapatalk *
Babam dün müthiş bir tespit yaptı. Karısı bunun yüzünden kanser olmuş dedi.![]()
Bundesliga'nin son sirasindaki takim bize iki macta 8 gol atti, 2 kere yendi...
Sorun degil, nasil olsa basimiz dik
Bundesliga´nin son sirasindaki ekibin teknik adami halen takimin basinda. Bunu da bir not edelim bir kenara.