Son yıllarda Galatasaray'a gelmiş en antipatik TD. Bir kere iyi futbol oynattığı görülmedi. Hazırlık maçlarında bile b.k gibi oynadık dandik takımlara karşı. Futbol anlayışına tüküreyim. Tekme tokat dalacaksın bu herife.

Son yıllarda Galatasaray'a gelmiş en antipatik TD. Bir kere iyi futbol oynattığı görülmedi. Hazırlık maçlarında bile b.k gibi oynadık dandik takımlara karşı. Futbol anlayışına tüküreyim. Tekme tokat dalacaksın bu herife.

Hayirdir Şero son günlerde bu stress sinir ? Hersey yolunda mı ?

* LG G2 Tapatalk *

Hayirdir Şero son günlerde bu stress sinir ? Hersey yolunda mı ?

* LG G2 Tapatalk *
Evet herşey yolunda, aslında ana avrat bütün sülalesine uğrayıp küfür etmek istiyorum ceza almadan. Nedir bu 2.5 senedir çektiğimiz. Ben oyundan keyif almak istiyorum. Skibbe ve Rijkaard döneminde belki iyi sonuçlar almıyorduk ama oyundan keyif alıyordum. Ben kendimi bileli Galatasaray hep keyif veren oyun oynamıştır. Fatih Terim ilk sezon hariç son 4 senedir acayip kötü oynuyoruz. Ben futbolu keyif almak için izlemek istiyorum. Sonuca odaklı futboldan nefret ederim. Tabi gönül ister her sene şampiyon olalım ama gerçekçi olmak lazım.

Zaten iyi başladığımız dönem Burak transferi ile bitti. Bu adam Galatasaray'ın forveti olamaz isterse 40 gol atsın.

birisi şu pran'deli' ye 3 oyuncu değişikliği hakkının olduğunu söylesin. haberi yok sanırım. delirtti beni dün yine dingil herif.

4-4-1-1'de Terim döneminde oldugu gibi 4 tane merkez orta saha ile cikti ama hic gerek yok.
1 tane kanat ozelligi olan oyuncu'nun olmasi lazim bu sistemde mesela bruma.

Chelsea'den zaman zaman cizgi de merkez orta saha oyuncusu oynatiyor (ramires) ama diger cizgide hazard gibi kanat ozelligi olan biri var.

doğru taktiği çok yanlış oyuncu tercihleri ile deniyor.Kanatlara Ortasaha özellikli oyuncuları koyarak maçı statik hale getiriyor.Tek forvet oynamak için çok yetersiz olan Burağı tek forvet oynatıp çok az hücum atraksiyonu gerçeklemesini ve topun ön tarafta tutulmasını engelliyor.Halbuki kanatlardan birinde Olcan veya Brumayı oynatıp forvette Umut veya Pandevi oynatsa daha iyi oynayan ve daha seri hücum eden bir takım ortaya çıkabilir.

4-4-1-1 ihtiyar takimi olduk.

Artik Olcan-Emre-Bruma gibiler zor forma sansi bulabilir.

Dinozor Hamit ve ara sira iyi maç oynayan Cemal kanat oyuncularimiz oldu.

Ya şu durumda iyi oyun son istenecek şey kendinize gelin biraz...Oyun oynamıyorsunuz gerçek hayattasınız...

4 golün müptelası olmuşuz , önce bunun hallolması gerekir...Nitekim hem Dortmund hem de Karabük maçında nihayet Mancini dönemini andıran savunma yapabildik...

Sıra yavaş yavaş Burak efendiye ve kanatlardan birinin durumuna gelecek , tutup da kanatlardan birine göbekli Olcan'ı diğerine Bruma'nın konacak hali yok...

Şu an yapılması gerekenler savunmanın toparlanıp bir şekilde galibiyet alınarak yola devam edilmesi...Gerisine sonra bakılır...

Ya şu Burak yerine Sinan Gümüş oynasın ne olur 1 maç ya ?

Karabük maçındaki gibi oynarsak anadolu deplasmanlarında kolay kolay puan kaybetmeyiz. Şampiyonluk da oralardan geçiyor zaten.

Skorlar 1-0, 2-1 olur ama bir şekilde 3 puan olur.

Geri
Üst Alt