Anlamıyorum takım lider 19 puan olmus hala prandelli gitsin diyenler var sebep ne arsenal ve dortmundun olduğu grupta üst üste mağlubiyetler almak mı? Komiksiniz gerçekten klopp zamanında doğru söylemiş türkiyede teknik direktör olmak fazla zor.

Anlamıyorum takım lider 19 puan olmus hala prandelli gitsin diyenler var sebep ne arsenal ve dortmundun olduğu grupta üst üste mağlubiyetler almak mı? Komiksiniz gerçekten klopp zamanında doğru söylemiş türkiyede teknik direktör olmak fazla zor.

bilmiyorlar ki takim in türkler kendi birakmis, istek hirs filan yok ama suc td oluyor... Bruma tembel, nedeni söyledi hala begenmiyorlar. Gören de dicek Bruma oynadigi maclarda bile 2 gol atmisligi filan varda cocuktan büyük fayda beklikyorlar, yavas yavas toparlaniyoruz, insallah Burak ile Selcuk u da kesebilcek. Tabiki zor Albayarak var iken, türklere dokunamaz artik.

Hiç maçlara bakmayan sirf sonuçlar ve alinan puanlara bakan kişisin.

1 ayda toplam 16 gol yedik, CL de rezil olduk.

Umut Bulut sayesinde son 2 maçlari kazanabildik.

Bruma ve Telles gibilerin özgüveni kiriyor ve kirdi.

Biraz takimini takip etsen daha iyi anlarsin.

Hiç maçlara bakmayan sirf sonuçlar ve alinan puanlara bakan kişisin.

1 ayda toplam 16 gol yedik, CL de rezil olduk.

Umut Bulut sayesinde son 2 maçlari kazanabildik.

Bruma ve Telles gibilerin özgüveni kiriyor ve kirdi.

Biraz takimini takip etsen daha iyi anlarsin.

takımımı son derece takip ediyorum umut olmasa başkası atardı o golleri zaten. gecen sene drogba cıktı tasıdı bu senede 1-2 maçta umut tasıdı diye takım ağlanacak halde değil. evet güzel oynamıyoruz belki ama çok kötüde diyemeyiz. bu takım geçen sene deplasmanda 3 puanı çölde su arar gibi arıyordu bu sene boş cıkmıyor her maç 3 puan. onuda geçtim 16 gol yemiş olabiliriz clde ama dediğin gibi orası cl. bayern geçen haftalarda deplasmanda romaya kaç attı sende biliyorsun. yada daha 3-4 ay önce almanya brezilyaya naptı. onuda geçtim fatih terim zamanında gs real maclarını hatırla. futbolda olur şeyler bunlar. brumanın ve tellesin özgüvenini kırıyor demissin antremanlarda beğenmiyor demek ki hoş adam çıkıp söyledi calısmıyor diye. herşeyin nedenini açıklıyor.

gecen sene drogba cıktı tasıdı bu senede 1-2 maçta umut tasıdı diye takım ağlanacak halde değil. evet güzel oynamıyoruz belki ama çok kötüde diyemeyiz. bu takım geçen sene deplasmanda 3 puanı çölde su arar gibi arıyordu bu sene boş cıkmıyor her maç 3 puan. onuda geçtim fatih terim zamanında gs real maclarını hatırla. futbolda olur şeyler bunlar. brumanın ve tellesin özgüvenini kırıyor demissin antremanlarda beğenmiyor demek ki hoş adam çıkıp söyledi calısmıyor diye. herşeyin nedenini açıklıyor.

takımımı son derece takip ediyorum umut olmasa başkası atardı o golleri zaten.

Kim?

onuda geçtim 16 gol yemiş olabiliriz clde ama dediğin gibi orası cl. bayern geçen haftalarda deplasmanda romaya kaç attı sende biliyorsun. yada daha 3-4 ay önce almanya brezilyaya naptı.

Duygun Yarsuvatla akraba misin? Çünkü o da ayni saçma örnekleri verdi. Oynadigimiz rakipler kendi liglerinde çok vasat Borussia ve Arsenal, R. Madrid veya Barcelona gibi devler degil. Yenilmek o kadar büyük sorun degil, ama oynadigimiz asiri vasat oyun inanilmaz derece de kötüydü. Anderlecht bile 3-0 den 3-3e gittiler Arsenale karsi. Dortmunda karsi bizden daha az gol yediler.

Almanya ve Brezilya CL mi oynuyor simdi? :D

Kim?

burak bile atabilirdi o kadar takmayalım isimleri :d

Duygun Yarsuvatla akraba misin? Çünkü o da ayni saçma örnekleri verdi. Oynadigimiz rakipler kendi liglerinde çok vasat Borussia ve Arsenal, R. Madrid veya Barcelona gibi devler degil. Yenilmek o kadar büyük sorun degil, ama oynadigimiz asiri vasat oyun inanilmaz derece de kötüydü. Anderlecht bile 3-0 den 3-3e gittiler Arsenale karsi. Dortmunda karsi bizden daha az gol yediler.

Almanya ve Brezilya CL mi oynuyor simdi? :D

ligde kötü olan rakiplerin clye daha fazla asılma ihtimalide yüksek dortmund mesela ligde nasıl oluyor clde nasıl oynuyor görüyoruz, dortmunda karsı az gol yemek marifet mi dersen evet marifet ama son maçta yediğimiz golleri sende hatırla kornerden dönen kontra atak yada kendi kalemize atmamız yada sektirdiğimiz toplar falan bireysel hatalar yani genelde tdye laf atmak ne kadar mantıklı bilmiyorum :D

prandelli.jpg

- sabri’nin gönderiliş kararını mancini’nin raporuna göre mi aldınız? bu konuyu açabilir misiniz?
- hiçbir zaman kişisel bir karar almadım sabri konusunda. zaten nasıl bir insan olduğunu da bilmiyorum sabri’nin. sadece sportif amaçlı bir proje vardır. bizim sportif projemizde maalesef kendisi yer almıyor. yani biz hiçbir zaman kimsenin raporunu dinlemedik. önceden kim vardı, onu dinlemedik.

bakalım 2.başkan ne demiş

sabri, mancini'nin raporuyla kadro dışı bırakıldı.

allah kimseyi bu yalancı kuklayı sevecek kadar düşürmesin

ballı

çok ballı.

Ihtiyar takimi kurduktan sonra Umut Bulut'un geç goller sayesinde kazanabildik.

Gidecegi gün yeni transfer gibi olacak.

ballı

çok ballı.

Ihtiyar takimi kurduktan sonra Umut Bulut'un geç goller sayesinde kazanabildik.

Gidecegi gün yeni transfer gibi olacak.

Bugüne kadar öyle ama Karabük maçında tam tersine şanssızdı , ilerideki rezil yerine sıradan futbolcu olsa 4-5 rahat olacak maç zoraki 2-1 bitti...

Ha tabii hatasıdır Burak'ı oynatmak ama o da zamanla olur diye umutlu olmak lazım...

Yok büyük ihtimal olduğunu düşündüğüm menajer anlaşması varsa biz zaten b.ku yedik demektir...Ünal Aysal'ın inanılmaz büyük hatası o...

Adam kalirsa en az yuzde 50 ihtimalle sampiyonuz ama giderse yuzde 50 bile yok sampiyonluk sansimiz. Su lig devam ederken kovun gitsin sudur budur muhabbetleri yapan taraftardan Allah butun kulupleri muhafaza etsin.

Türk futbol tarihinin en iyi 25 kişilik ve 18 kişilik kadrosunun içine eden adam...

En iyi mi :D

Yerlilerinin alayı dökülüyor. Yabancılarda bir Sneijder birde Melo var, Muslera bile uzatmaları oynuyor.

Prandelli takıma seviye atlatabilecek bir oyuncuyu su ortamda kesmez, as adamı yapar. Adam sürekli bir arayıs icinde ama bulamıyor. Sneijder-Melo iste, gerisi hem yetenek fakiri hemde fizik olarak bitmis oyuncular.

Geri
Üst Alt