Ya bugun demirkolda en sucsuzu prandelli yazmis.Ya ben bilmiyorum futbolu ya da bi gariplik var.Tamam dogru 11 ile cikmis olabilir buna hemfikiriz.Ama iyi 11 ile cikmak iyi oynamak anlamina gelmez.Senin sistemin ne diye sorarlar adama.Biz bu 11 le ciktikta bu 11 i dogru oynattik mi acaba.Ya da hucumda alacaginiz oyun seklini antrenmanda calisiyormuyuz.Oyuncular bu sistemde verimli mi ? Dogru 11 disinda hicbiri yoktu dun sahada.Demirkol'da iyice gozden dusmeye basladi

Prandelli geldi:

- Senelerdir ezdiğimiz ve ağlattığımız dalga geçtiğimiz rezil bir Fenerbahçe'ye, rezil bir oyunla, kupa verdi.

- Birtane olumlu ışık veren güzel futbol sergileten maç izletmedi taraftara.

- CL ilk maç Arenada en zayıf rakibi Anderlechti yenemedi. Chedjou son dakikada Maradona kesilmeseydi mağlup olacaktık.

- Arsenal, Dortmund, Dortmund:
3x Dört Gol yedik eşittir 3 maçta Avrupada 12 gol yedik.

- Avrupa önemli değil ben dördüncü yıldız için geldim dedi ve bizleri avrupa heycanına aç braktı.

- Anderlechte 2-0 yenilerek mağlup oldu ve bizi CL nin en kötü takımlarından biri haline getirdi.

ALLAH BIN BELANI VERSIN!

Prandelli en suçsuz değil ama tek suçlu da degil.Dün 4-2-3-1 ve kağıt üstünde en iyi 11 çıktı noldu?Bu kadro berbat defalarca yazdık.Yok sistem yok diziliş geçin artık.

tapatalk

Prandelli en suçsuz değil ama tek suçlu da degil.Dün 4-2-3-1 ve kağıt üstünde en iyi 11 çıktı noldu?Bu kadro berbat defalarca yazdık.Yok sistem yok diziliş geçin artık.

tapatalk

Bruma'yi daha fazla maç oynatabilirdi - oynatmadi.
Burak yerine Umutla baslayabilirdi
Veya daha iyisi; Pandevle baslayabilirdi

Hamit yerine Olcanla baslayabilirdi

vs.vs.

Prandelli geldi:

- Senelerdir ezdiğimiz ve ağlattığımız dalga geçtiğimiz rezil bir Fenerbahçe'ye, rezil bir oyunla, kupa verdi.

- Birtane olumlu ışık veren güzel futbol sergileten maç izletmedi taraftara.

- CL ilk maç Arenada en zayıf rakibi Anderlechti yenemedi. Chedjou son dakikada Maradona kesilmeseydi mağlup olacaktık.

- Arsenal, Dortmund, Dortmund:
3x Dört Gol yedik eşittir 3 maçta Avrupada 12 gol yedik.

- Avrupa önemli değil ben dördüncü yıldız için geldim dedi ve bizleri avrupa heycanına aç braktı.

- Anderlechte 2-0 yenilerek mağlup oldu ve bizi CL nin en kötü takımlarından biri haline getirdi.

ALLAH BIN BELANI VERSIN!

Hedef dördüncü yıldız dedikten sonraki maç Başakşehir'den 4 yedi,onu yazmayı unutmuşsun.

Diziliş sistem değil.Onun için 4 aydır bir sistem kuramayan hocayı sepetler her takım

Defansif oyun anlayışıyla dikkat çeken İtalya'ya Euro 2012'de oynattığı ofansif futbol ve güzel oyun, Almanya'yı elemeleri, finale kadar yükselmeleri beni etkilemişti epey. Böyle olacağını hiç düşünemedim. Ha Mancini ilk geldiğinde direk başarılı olamaz demiştim çünkü City'e oynattığı futbolu hiç beğenmiyordum. Keşke Prandelli'de de haklı çıksaydım ama rezalet ortada.

Defansif oyun anlayışıyla dikkat çeken İtalya'ya Euro 2012'de oynattığı ofansif futbol ve güzel oyun, Almanya'yı elemeleri, finale kadar yükselmeleri beni etkilemişti epey. Böyle olacağını hiç düşünemedim. Ha Mancini ilk geldiğinde direk başarılı olamaz demiştim çünkü City'e oynattığı futbolu hiç beğenmiyordum. Keşke Prandelli'de de haklı çıksaydım ama rezalet ortada.

olur öyle renktaş:) ama belliydi be:) şimdi acil yerli hoca lazım sene sonunda da lucescu ya da bir alman hoca lazım

Saka gibisiniz, dun Bruma izlediyseniz Prandelli bu cocugu ne hale getirdigini gorursunuz, utanmazlar.

Bu adam hala burdami yavv

Sene sonunda bu takımı yapılanmaya sokacak tek adam var dünyada şuan. O da Boas. Ne olursa olsun getirilmelidir.

Idmana cikmis bugun,Terim tarifesi uygulayalim lutfen

Çıktığını nerenden uydurdun?

Tribun Dergi@tribundergi 47 dk.47 dakika önce
Yollandı denen Prandelli, Florya'da idmanda.. (via @CalcioTurcoITA)

B3dBHFaCQAA-wSK.jpg:large

Ayrıca düzgün konuş.

Geri
Üst Alt