Bir faktördür oda tabi, bence raki gibi olmasa bile güzeldi. Yunan Lokantasina gittim, adamlar 25 senedir isletiyorlar. Mutfaklari domuz eti disinda, bize cok benziyor. Temiz is yapiyorlar, esas begendigim ise adamlarin salatada kullandigi zeytin yagi oldu, cidden on numara. Umarim GS düzelirde, bizde artik az iceriz gidince Ouzo´yu... :D

Cok karakterli bir adam, cok severdim kendisini. Bak herkes ona adam gidi adam diyordu 2 ay öncesine kadar, simdi adami köcek ilan ettiler. Hem hocaligini begenirdim, hemde karakter olarak severdim. Milli takimdan bize bir travma ile geldi ve atlatamadi, ve kendisinin de büyük hatalari vardi tabi. Bukadar kötü is cikaracagini düsünemezdim... Ama yolunun acik olmasini diliyorum.
bi daha gidersen sikotika,horifiki,tzaziki üclemesini denersin!!ciger seviyorsan kacirma derim..birde onlarin tabak kirma olayi var taverna müzigi esliginde sagi solu yikiyorlar:)

☆$☆

bi daha gidersen sikotika,horifiki,tzaziki üclemesini denersin!!ciger seviyorsan kacirma derim..birde onlarin tabak kirma olayi var taverna müzigi esliginde sagi solu yikiyorlar:)

☆$☆

Menü´yü taradigimda gözüme carpmadi, birdakine bilakis sorarim. Bifteki felan vardi, ve brizola yedigim... Souflaki de alacaktim, fekat domuz cikti. Üstüne birde Deniz alti tabagini yaptirdik, birde özel olarak ortaya calamaris getirdik, bol limonlu ve sarimsak sosu ile. Bu aliskanliklarini duydum, ama muhtemelen almanlar bundan hoslanmiyor, diye yapmiyorlar. ^^

Menü´yü taradigimda gözüme carpmadi, birdakine bilakis sorarim. Bifteki felan vardi, ve brizola yedigim... Souflaki de alacaktim, fekat domuz cikti. Üstüne birde Deniz alti tabagini yaptirdik, birde özel olarak ortaya calamaris getirdik, bol limonlu ve sarimsak sosu ile. Bu aliskanliklarini duydum, ama muhtemelen almanlar bundan hoslanmiyor, diye yapmiyorlar. ^^
yüzde yüz dogru mu yazdim bilmiyorum!!yazdigim menü soganli tavuk cigeri,beyaz peynirli salata ve caciktan olusuyor..malum üc sene gecmis üzerinden..adamlara türk oldugunu söyledikten sonra gerisini düsünme!birde adamlarda kokretzci var ayni bizim kokorec gibi ama domuzdan yapiliyor diye yememistim!

☆$☆

yüzde yüz dogru mu yazdim bilmiyorum!!yazdigim menü soganli tavuk cigeri,beyaz peynirli salata ve caciktan olusuyor..malum üc sene gecmis üzerinden..adamlara türk oldugunu söyledikten sonra gerisini düsünme!birde adamlarda kokretzci var ayni bizim kokorec gibi ama domuzdan yapiliyor diye yememistim!

☆$☆

Bir cok yemegi bize benziyor, daha dogrusu aynisi sadece isimi biraz degisik. Tzatziki yada Cacik var tabi, digerlerini bir not ettim, bir daha nezaman giderim tam olarak bilmem, ama soracagim... iyi fiyat ve ürünler kaliteli.

Bu adamlar Türk gibi ya, ciddi anlamda bize karakter olarak da pek uzak degil. Severim yunanlilari.

11598d1404766512-cesare-prandelli-91548

:trollfacce.gif::trollfacce.gif::trollfacce.gif:

Bir cok yemegi bize benziyor, daha dogrusu aynisi sadece isimi biraz degisik. Tzatziki yada Cacik var tabi, digerlerini bir not ettim, bir daha nezaman giderim tam olarak bilmem, ama soracagim... iyi fiyat ve ürünler kaliteli.

Bu adamlar Türk gibi ya, ciddi anlamda bize karakter olarak da pek uzak degil. Severim yunanlilari.
adamlar turist agirlamasini biliyor adem!hotellerde ekseri kadin personel calisiyor bizdeki gibi abaza personel calistirmiyorlar..carsi veya sokakta kadinlara laf atan,taciz eden bi tane apaci göremezsin...
bodrum-kos arasi feribot ile 20 dakika ama kültür farkini hemen görebiliyorsun..yemekleri ayni olabilir ama kültürleri,insanlara davranislari bizimlem mukayese edildiginde mükenmel ötesi diyebilirim..bodrum esnafi turisti ayakta düdüklüyorlar 3 liralik lahmacuna 15 lira cekiyor serefsiz köpekler sonra vay efendim niye turizim gelismiyor niye turist gelmiyor diye agliyorlar..

☆$☆

O bizi çıldırttığın günleri unutmadım ruh hastası herif. Umarım başarısızlıklar yakanı bırakmaz hep sıkıntı içinde ol inşallah

Uzun süreden sonra bugün maç var diye heyecanlıyım nedenini de tam bilmiyorum italyanın gitmiş olması bile yetti ruh halimin düzelmesine galiba

Haram zıkkım olsun aldığın paralar. Hiçbişey haketmedin sen! Yarım sezon bitmeden kulübü heryerde rezil ettin. Süper kupada Fenere kupa verdin. CL de bizi CL nin en kötü takımı haline getirip avrupa ligini bile başaramadın. Ve şimdi cebin dolu gidiyorsun. Defol haram olsun sana her kuruş!!! Ömür boyu dünyanın en başarısız en kötü TD si olacaksın gözümde

Adam sonuna kadar suçlu da o Fenevin süper kupasini yenmesi o kadar onun suçu degil, oyuncularin rezil verici penalti vuruslari da unutmamak lazim.

Geri
Üst Alt