Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Renktas kış geliyor ne gozlugu Aski memnu ile kafayi bozdum bu aralarürekli kim
taktın domalmaya bu gece renkdaş güneş gözlüklerini çıkartınca üşüttün heral
Renktas kış geliyor ne gozlugu Aski memnu ile kafayi bozdum bu aralarBehlul olmaya karar verdim
bana bihterler lazim ki olalim behlul
![]()
Sanirim aradigim bihteri buldum sen olmalisin var misin Adnan kocani aldatmaya.Olsa olsa nihal olur senden.
Sanirim aradigim bihteri buldum sen olmalisin var misin Adnan kocani aldatmaya.
[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD]Şirketimiz ile Cesare Prandelli arasındaki sözleşme 28.11.2014 Cuma günü Bakırköy 27. Noterliği'nin 21161 yevmiye numaralı ihtarnamesi ile haklı nedenlere dayanılarak feshedilmiştir.
Fesih ihtarnamesi aynı gün saat 16:11'de tarafımızca e-posta yoluyla Sayın Prandelli'nin avukatına ve danışmanına da iletilmiştir.
Aynı gün yani 28.11.2014 Cuma günü saat 18:53'te, Sayın Prandelli tarafından imzalanan ve fesih ihtarnamesini tebliğ aldığını ve feshin haksız olduğunu beyan eden yazı, Sayın Prandelli'nin avukatı tarafından e-posta yoluyla tarafımıza gönderilmiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Yerli oyuncuların kendisine olan tepkisine rağmen kuşları yenmiş bir şekilde (Wess sayesinde) takımı ligin zirvesinde bıraktı. Selçuk-Burak gibi amatörler sahada yatmasaydı da Hamza hoca geldikten sonraki performanslarını ligin başından itibaren sergileselerdi, en azından Muslera-Wess-Melo'nun yarısı kadar mücadele etseydi belki şu an halen liderdik. Kimse şunu söylemiyor; hoca için değil bu renkler için canını dişine takarak oynayan profesyonel oyunculara sahip olsaydık ne geçen sezonu kaybederdik, ne de bu davalarla uğraşırdık.
ooo klişe.melo dışında katılıyorum. bence melo geçen sene milli takım için çabaladı. olmayıncada vitesi düşürdü bu sezon
Çok umutluydum.![]()